valla açık havaydıı sildim süpürdüm ortalığı kendi tabagım yetmedi eşiminkinede salça oldumcnm sık sık tekrarlamayı o kadar çok isterim amaolmaz dün bile içim içimi yedi malum düşük tehlikesi devam ediyorr
yarın 2'li test için gidecek arkadaşlarrrrr sağlıklı haberlerini alın inşallahhhhh
Cikmaya calisicam zorlayacagim bugun kendimi canim sagol.günaydın canım bukadar erken pes etme geçicek biriki hafta daha sabret benimde aynı senin gibi hiçbişe yiyemiyorum son haftalarda sadece domates salatalık elma yiyorum kusmamak için (yinede kusuyorum) sende elma fln ye eve kapatma kendini cık dısarı hava al bişey yiyemesende güneşi gör biraz birde miden bulandıgı zaman kolanyalı mendil kokla bana cok iyi geliyo
günaydın canımm,
pazar günü nasıl olsa işe gitmiycem diye bulantı hapımı içmedim. sonra da ne yediysem çıkardım( mecbur bugün işe gelirken içtim. senin doktorun sana bulantın için bişey vermedi mi?
günaydınn
geçenlerde bizde kuzenlerle kahvaltıya gittik o zaman bende senin gibi kendime hayret edecek kadar çok yedim
bize ne oluyosa evde oluyo şekercim
ayyy inşallah bir an önce düşük riskin ortadan kalkar..
bana iyi gelse ben hiç eve girmem heralde..
benim ilaç sayımda çok fazla sanırım onlarda etken mide bulantımda..
Cikmaya calisicam zorlayacagim bugun kendimi canim sagol.
Canim zofer verdi dr. Sonra onun yerine eczaci zofran verdi onu bitirdim gecen hafta yarim yarim aliyordum sonra esim zofer bulmus hatta o daha pahali neyse onu almis ama artik ben bu ilaci almaya korkuyorum,hem burada konusulanlar hem prespektusunde yazilanlar beni endiselendirdi o yuzden gebersemde kusmaktan almak istemiyorum.endiseleniyorum elimde degil.
haklısın canım tabi tedirgin olmakta ama bu ilacında bi zararı olsa doktorlar bilerek niye versinler ki.
bana da zofran verdi bende sabahları aç karnına yarım içiyorum. içmesem de tüm yediklerim çıkıyo doktor o daha kötü dedi o yüzden mecbur alıyorum. ama evde olsam, çalışmasam belki bende almazdım.
inşallah cnm kurtulurum miğdemiz zaten çok hasas bide ilaçlar mahfediyoooayyy inşallah bir an önce düşük riskin ortadan kalkar..
bana iyi gelse ben hiç eve girmem heralde..
benim ilaç sayımda çok fazla sanırım onlarda etken mide bulantımda..
yarın 2 li ye gidecek arkadaşlar inşallah cinsiyet tahminini duyupta geliriz
yarın 2 li ye gidecek arkadaşlar inşallah cinsiyet tahminini duyupta geliriz
Evet bende bunu dusunuyorum calismadigim icin ya sabir deyip katlanmaya calisiyorum Allah calisanlara da yardimci olsun,peki bisey soracagim hep bunu merak ediyorum acaba birseylerle mesgul olunca kendini unutuyor musun bulantin is yerinde cok rahatsizlik veriyormu cunku bende evde acaba hep kendimi mi dinliyorum diyorum bazen.saatler gecmiyor inanki bulantilardan.
haklısın canım tabi tedirgin olmakta ama bu ilacında bi zararı olsa doktorlar bilerek niye versinler ki.
bana da zofran verdi bende sabahları aç karnına yarım içiyorum. içmesem de tüm yediklerim çıkıyo doktor o daha kötü dedi o yüzden mecbur alıyorum. ama evde olsam, çalışmasam belki bende almazdım.
edacım bugün gidecem 13:30 da randevum var bakalım bebişim nasıl neler yapıyor dr.umunda sözü var cinsiyetini sölücekultrasona girmeden önce 1 tane çikolata yicem bebeğim tam hareketlensin
Ne ilac kullaniyorsun canim?benimde bulantim fazla,levotiron ,elevit, folbiol birde crinon kullaniyorum.
ben kendı adıma cevap vereyımkeısnlıkle bıseylerle mesgul olunca unutuyorsun canım bulantını tamam oluyor am ahat safhada deıl ben ıs yerındeyken daha ıyıyım eve gıdınce dırek bulantı ve dırek yatma moduna gecıyorum
kızlar ben geçenlerde duydum kahvaltılık helvalar varyaaa onlar 2li testlerde çok işe yarıyomuş bebek fıldır fıldırr oynuyormuşşş ben deniyecem isterseniz sizde deneyin bi zararı yok nede olsa
aynen öyle canım sana katılıyorum bende işte yada başka yerde gayet rahatım eve gidince bulantılarım sancılarım sızlanmalarım başlıyorsanırım kendimizi çok dinliyoruz biz:26:
ay bende deniyeyim cuma gideceğim bende çikolata yemeyi de düşünüyorum.inşallah cinsiyetler belli olur.
inşallah cnm kurtulurum miğdemiz zaten çok hasas bide ilaçlar mahfediyooo
ayy hayırlı haberler birlikte cinsiyetlerde ögrenillir inşallah
hadi hayırlısııı güzel gelişmeler duyarsın inşallah sabah kahvaltıda helva ye doktora giderkende çikolataaa şeker komasına girmiyelimmm aman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?