2012 Ekim Anneleri

canım ultrasyon hangisine uygun??
bence tüp bebekle normal hamilelikte fark olduğunu sanmıyorum..
sonuçta bizde adet biter bitmez hamile kalmıyoruz ki..
bence son adet tarihine göre gidiliyor olması lazım..
benim bir kaç tane tüp bebek yaptıran arkadas var..
onlarda hiç duymadım bu durumu..son adete göre hesaplıyorlardı..

ben sık sık az az yemekten zayıfladım sanırsam evet canım demkki önemli bişey değilmiş benimde midem kocaman oluyor ne yesem dra sordum vücuttaki kaslar yavaşlıyomuş gebelikte daha yavaş çalışınca oluyor dedi :44: mideden hamile gibiyim

off cok kötü olmus allah rahmet eylesın kadıncagıza bızımde gecen hafta bırımden bır bayanın erkek kardesı trafık kazası gecırıp öldü 27 yaslarında fılan bızde cok uzulduk ve etkılendık ben o gun cok kötü oldum karnım nası şişti gaz yaptı rahatsızlandım bırde yorulunca boyel oluyor bana daha cok etkılenıyoruz dıger ınsanlardan halıyle

canım ultrason adet tarihime uyumlu bebeklerin ikiside 10 haftanın üzerinde
biri10+1 biri10+5 oldular bugün

ekledim sanırım benim şu anda normalde 10. haftam bitti ama ultrasona göre 5 gün gerideyiz zaten bizim döllenme cok geç olduğu için normal dedi doktor.
kalbi pıt pıt pıt atıyodu onu görüp işe gelmek çok zevklidi şimdi 2 hafta beklicem yine nasıl beklicem bilmem

sabırr cnm sabırr geçecek bu günlerimiz inşallah bebrklerimizin tekmelerinin mutlu ettiği günleree gelicegiz senin en zor durumu doktorunun kendine faydası olmamasııı RABBİM korusun miniğiniiii

inşallah o günleride görmek nasip olucak canımm

bizim tayin haziran başı çıkacak, sanırım 22 haftalıkken falan ist a ailemin yanına gidicem..
eşimde 1 ay sonra gelicek..artık 22. haftaya kadar idare etmekten başka çarem yok..
allahtan son zamana denk geldi de zor durumda kalmıcam

bende istesemde çok yiyemiyorumm ama sürekli bişeyler var elimde :)) hamileliğimizin mevsimi iyi oldu her türlü sebze meyve yiyebileceğiz taze taze :)))

maşallahhhhhh tombilik çıkmış bu ne tatlı yaaaaaaa

maşallah bebişine cnmmmm RABBİM saglıcakla kucagına almanı nasip etsin inşallah

canım ultrason adet tarihime uyumlu bebeklerin ikiside 10 haftanın üzerinde
biri10+1 biri10+5 oldular bugün

eee o zaman 1 hafta öncesini neden hesaplatıyor anlamış değilim..
sen son adet tarihine göre hesapla bence canımm..
ama çok kafanı karıştırıyorsa bir dr a daha danış derim..

merhabalar kızlar iyi haftalar

nasılsınız ? bebişler nasıl? çok şükür biz bulantılardan kurtulduk galiba darısı hepinize inş.

kilo verenlerden biri de benim ,geçen hafta doktor artık kilo alman lazım demişti ,yine kilo vermişim. canım yemek yemek istemiyor fazla

doktorun durumu kötü olmuş canım.bende 9 haftalık filan çok kötü olmuştum,doktor serum verdi bişeyler yaptı baya toparlamıştım.seni çok iyi anlıyorum,tez vakitte geçer inşallaahh...

aman şunun şurasında kaç hafta kalmış sankiiii hayırlısıyla gelelim o günlerrrreee

Son düzenleme:

iyi haftalar canımm..

çok şükür kurtulmuşsun bulantılardan darısı başımıza inş

benim de dr um artık vermemeye çalış dedi..ben tam 6 kilo verdim..
ama elimden geldiğince uğraşıyorum yine de kilo alamıyorum..

eee o zaman 1 hafta öncesini neden hesaplatıyor anlamış değilim..
sen son adet tarihine göre hesapla bence canımm..
ama çok kafanı karıştırıyorsa bir dr a daha danış derim..

sağol canım son doktorda sabit kalalım artık doğumu onunla düşündüğümden tabi o günleri görürsek inşallahhhh
zaten nisan 6 sında 2'li test için çağırdı 12+2 oluyoruz o zaman şüphe duysa adam çağırmazdı heralde dimi:26::26: hepimiz için hayırlısı olsun inşallahhhhhh

doktorun durumu kötü olmuş canım.bende 9 haftalık filan çok kötü olmuştum,doktor serum verdi bişeyler yaptı baya toparlamıştım.seni çok iyi anlıyorum,tez vakitte geçer inşallaahh...

canım bulunduğum il doğunun en gelişmemiş ili diyebilirim..
dr var ama ne hikmetse hepsini toplasan 1 dr etmiyor..
sanırım bunları buraya sürüyorlar..
bizle yine biraz olsun ilgileniyorlar ama buranın halkını dinlemiyorlar bile..
inşallah canım inşallah..22. haftamı heyecanla bekliyorum artık..

Tamam canım çok saol bilgiler için ama bişey söylicem karanlıkta daha da artıyor baş ağrısı nasıl olur anlamadım!! hiç uyumuyor 4 gündür, uyuyamıyor.. ya çok da ağrı kesici falan aldı ya çk korkuyorum bişey olurmu diye yemesi de kesildi midesinin bulanması yüzüncen allahım inşallah geçirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…