kızlar benim tüp bebek doktorum adet tarihimi hesaplamadı ona göre gebeliğim şu an 9+6
başka doktora gittim bu doktor adet tarihinden itibaren hesap etti ona görede 10+5 imhangisini hesaplayım şaşırdım ben yaaaaa sizce 10 haftalıkmıyım
kızlar bende bu sabah gittim doktora resimlerimiz var koymak istiyorum ama yardımcı olurmusunuz?
yok canımm ultrasonla bakmadılar çünkülüm doktorum gelmedi.yokmuşş bişeyy çünkü 1-2 damla bişeydi oda olabiliyomuşş devamlı olursa takip etmek gerekir dedi. ya canım bende 1 kilo verdim kilo almadımm ama göbişim şiş benimm gazmıdır nedirr bilemedimmm
kızlar meraba hala bulantıyla geçiyor günlerim ve 2 gündür kasık ağrım var cumartesi izinliydim mağaza önünde kaza oldu kadına araba çarptı kadın öldü hemen önünde çok korktum tansiyonum düştü serum taktılar hastanede ama çok şükür iyiyim bebeğime bişey olacak diye korktum allah kimseye yaşatmasın kasık ağrılarım artmaya başladı geçecek inşallah yerleşmeye çalıştığı için ağrıyormuş bide ben çok zayıfım rahimdede çökme varmış ondanda ağrır dedi doktor hayırlısı bu günlerde biter inşallah
canım ultrasyon hangisine uygun??
bence tüp bebekle normal hamilelikte fark olduğunu sanmıyorum..
sonuçta bizde adet biter bitmez hamile kalmıyoruz ki..
bence son adet tarihine göre gidiliyor olması lazım..
benim bir kaç tane tüp bebek yaptıran arkadas var..
onlarda hiç duymadım bu durumu..son adete göre hesaplıyorlardı..
sabırr cnm sabırr geçecek bu günlerimiz inşallah bebrklerimizin tekmelerinin mutlu ettiği günleree gelicegiz senin en zor durumu doktorunun kendine faydası olmamasııı RABBİM korusun miniğiniiii
ben sık sık az az yemekten zayıfladım sanırsamevet canım demkki önemli bişey değilmiş benimde midem kocaman oluyor ne yesem dra sordum vücuttaki kaslar yavaşlıyomuş gebelikte daha yavaş çalışınca oluyor dedi :44: mideden hamile gibiyim
Eki Görüntüle 375432
ekledim sanırım benim şu anda normalde 10. haftam bitti ama ultrasona göre 5 gün gerideyiz zaten bizim döllenme cok geç olduğu için normal dedi doktor.
kalbi pıt pıt pıt atıyodu onu görüp işe gelmek çok zevklidi şimdi 2 hafta beklicem yine nasıl beklicem bilmem
Eki Görüntüle 375432
ekledim sanırım benim şu anda normalde 10. haftam bitti ama ultrasona göre 5 gün gerideyiz zaten bizim döllenme cok geç olduğu için normal dedi doktor.
kalbi pıt pıt pıt atıyodu onu görüp işe gelmek çok zevklidi şimdi 2 hafta beklicem yine nasıl beklicem bilmem
canım ultrason adet tarihime uyumlu bebeklerin ikiside 10 haftanın üzerinde
biri10+1 biri10+5 oldular bugün
Eki Görüntüle 375432
aminnn canım dualarım seninle
bende artık ne yapacağımı şaşırdım günde 8-9 dan aşağı çıkardığım yok..
ayrıca midemde birşey olmadığı için öğürmekten ölüyorum..
annemde çocuğa birşey olur bunun önlemini alsın diyor dr un ama öyle bir ilde yaşıyorum ki dr un kendisine faydası yok
allah yardımcımız olsun canımm..
inşallah o günleride görmek nasip olucak canımm
bizim tayin haziran başı çıkacak, sanırım 22 haftalıkken falan ist a ailemin yanına gidicem..
eşimde 1 ay sonra gelicek..artık 22. haftaya kadar idare etmekten başka çarem yok..
allahtan son zamana denk geldi de zor durumda kalmıcam
merhabalar kızlar iyi haftalar
nasılsınız ? bebişler nasıl? çok şükür biz bulantılardan kurtulduk galiba darısı hepinize inş.
kilo verenlerden biri de benim ,geçen hafta doktor artık kilo alman lazım demişti ,yine kilo vermişim. canım yemek yemek istemiyor fazla
eee o zaman 1 hafta öncesini neden hesaplatıyor anlamış değilim..
sen son adet tarihine göre hesapla bence canımm..
ama çok kafanı karıştırıyorsa bir dr a daha danış derim..
doktorun durumu kötü olmuş canım.bende 9 haftalık filan çok kötü olmuştum,doktor serum verdi bişeyler yaptı baya toparlamıştım.seni çok iyi anlıyorum,tez vakitte geçer inşallaahh...
İnşallah arkadaşım... İnşallah dr. şifanız olur. Sen de kendini sıkma. Migren bu... Olur maalesef böyle. Ben de çekiyorum. Eşim de üzülüyor tbi ama ne yapalım. Bir tavsiye eşinin ağrısı başlar başlamaz. Gidip ağrı kesici iğne vurulsun. Ben en on zaman öyle yapıyordum. Sonra eve gelip karanlıkta dinleniyorum. Birşeycik kalmıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?