2012 Ekim Anneleri

İnşallah arkadaşım... İnşallah dr. şifanız olur. Sen de kendini sıkma. Migren bu... Olur maalesef böyle. Ben de çekiyorum. Eşim de üzülüyor tbi ama ne yapalım. Bir tavsiye eşinin ağrısı başlar başlamaz. Gidip ağrı kesici iğne vurulsun. Ben en on zaman öyle yapıyordum. Sonra eve gelip karanlıkta dinleniyorum. Birşeycik kalmıyordu.

benimkide senden farklı olmaz heraldee bende kısayımmm :)) ben beş nisanda gidicem canımmm doktoraa. hafta sonu kahve rengi akıntımm oldu benim 3 gün azar azar. acile gittimmm dayanamayıpp tahlil falaln yaptılar serum verdiler doktorumu arayıp sonuçları söylediler. problem yokmuşş böyle olabiliyomuşş ama ben korktummm gittimmm. ve miğde bulantımmm yokkk denecek kadar azzz iştahımm yerinde, mutluyummm :))) pantolonların düğmeleri kapanmıyooo artıkın :)))

Ekim anneleri hepinize sesleniyorum ne olur cevap verin yok mu 12. Haftaya gelip bulantisi kesilenler???biraz moral olsun bize nolur eger bittiyse yazin anlatin da biraz moral bulalim ben hep o haftalri dusluyorum su anda

ben 12. haftaya gelmedimm ama benimm bulantımmm falan kalmadııı evde yemek yapamıyodummm artıkk yapabiliyorum ve yaptığımı yiyebiliyorumm :))

Ekim anneleri hepinize sesleniyorum ne olur cevap verin yok mu 12. Haftaya gelip bulantisi kesilenler???biraz moral olsun bize nolur eger bittiyse yazin anlatin da biraz moral bulalim ben hep o haftalri dusluyorum su anda

ben kesilmeyenlerdenim canım

ben 12. haftaya gelmedim ama 11 haftalıgım ne kesilmesiiii ne yesem arkasından lavabodayım

ben 12. haftaya gelmedimm ama benimm bulantımmm falan kalmadııı evde yemek yapamıyodummm artıkk yapabiliyorum ve yaptığımı yiyebiliyorumm :))

Ayyyyyy vallaha mi??
Ay hadi insallah nasil sevindim anlatamam...bende 9+4 teyim insallah biter coooook sagoooll...senin 10.haftada mi bitti tam ne zaman bitti?

geçmiş olsun canım bebişinide gördünmü acile gittiğinde aman dikkat et yorma kendini iyi yapmışsın gitmekle canım için rahatlamıştır. benimde yemekten sonra hafif bulanıyor sonra geçiyor alıştım artık :) ben daha kilo almadım kıs 3 kilo verdim hatta ama alacam büyük bi hızla bu aydan sonra farkındayım tontişmi olacan kıs

kızlar benim tüp bebek doktorum adet tarihimi hesaplamadı ona göre gebeliğim şu an 9+6
başka doktora gittim bu doktor adet tarihinden itibaren hesap etti ona görede 10+5 im hangisini hesaplayım şaşırdım ben yaaaaa sizce 10 haftalıkmıyım

Ben iki gün önce çok kötüydüm yatak döşek 10dan fazla tuvalete cıktım ama iki gündür bıçak hızıyla kesildi bulantım

Ayyyyyy vallaha mi??
Ay hadi insallah nasil sevindim anlatamam...bende 9+4 teyim insallah biter coooook sagoooll...senin 10.haftada mi bitti tam ne zaman bitti?

ben bugün 10+1 im canımmm.yaa geçerrr fazla kafaya takma düşündükçe daha çok bulanıyooo. benim aylak kaldığım zamanlar daha kötü oluyoduu. o yüzden fazla kendini dinleme . bide ben havuç, elma falan yedimm o çok iyi geldi bana.

aminnn canım dualarım seninle
bende artık ne yapacağımı şaşırdım günde 8-9 dan aşağı çıkardığım yok..
ayrıca midemde birşey olmadığı için öğürmekten ölüyorum..
annemde çocuğa birşey olur bunun önlemini alsın diyor dr un ama öyle bir ilde yaşıyorum ki dr un kendisine faydası yok
allah yardımcımız olsun canımm..

kızlar meraba hala bulantıyla geçiyor günlerim ve 2 gündür kasık ağrım var cumartesi izinliydim mağaza önünde kaza oldu kadına araba çarptı kadın öldü hemen önünde çok korktum tansiyonum düştü serum taktılar hastanede ama çok şükür iyiyim bebeğime bişey olacak diye korktum allah kimseye yaşatmasın kasık ağrılarım artmaya başladı geçecek inşallah yerleşmeye çalıştığı için ağrıyormuş bide ben çok zayıfım rahimdede çökme varmış ondanda ağrır dedi doktor hayırlısı bu günlerde biter inşallah

yok canımm ultrasonla bakmadılar çünkülüm doktorum gelmedi.yokmuşş bişeyy çünkü 1-2 damla bişeydi oda olabiliyomuşş devamlı olursa takip etmek gerekir dedi. ya canım bende 1 kilo verdim kilo almadımm ama göbişim şiş benimm gazmıdır nedirr bilemedimmm

kızlar bende bu sabah gittim doktora resimlerimiz var koymak istiyorum ama yardımcı olurmusunuz?

canım normal mesaj yazma kısmına gelıyosun yukarı kısımda ataş sekli var eklentıler dıye ordan dosya ekle ye tıklayıp ekleyebılırsın bende ogel arsaı 1 resmımız var onu eklıycem ınsallah

ben kesilmeyenlerdenim canım
Yapma bee
ben 12. haftaya gelmedim ama 11 haftalıgım ne kesilmesiiii ne yesem arkasından lavabodayım
Ayy korkuyorumm...:18:
ahhh ne guzel darısı bıze ınsallah
amiiiiiiinnnn...
ben 13 haftanın içindeyim yeni girdim ama son gaz devam ediyor canım
Allahimmm...
Ben iki gün önce çok kötüydüm yatak döşek 10dan fazla tuvalete cıktım ama iki gündür bıçak hızıyla kesildi bulantım
ebrumelek ne sanslisin darisi biz lavabozedelerin basina

sabırr cnm sabırr geçecek bu günlerimiz inşallah bebrklerimizin tekmelerinin mutlu ettiği günleree gelicegiz senin en zor durumu doktorunun kendine faydası olmamasııı RABBİM korusun miniğiniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…