Aynen canım bizde araştırdık internetten yakın olan migren var ağrı yı sanki beynim şişiyor ve oradan çıkacakmış gibi geliyor diye tanımlıyor.. yarın bakalım başka bir doktora gitcez o ne diyecek, onun bugun 3. üncü günü öyle yatıyo buda beni çok üzüyo rabbim şifasını versin. bende kendimi üzmeyim diyorum ama olmuyor arada bir sancı giriyor karnıma kasıklarıma,korkuyorumda ama elimde değil..
Çok saol canım cvpladığın için, dileklerin için saol.. inşallah bebeklerimiz, biz ve ailelerimiz sağlıklı sıhatlı oluruz...
Aynen canım ağrır. Hatta birden başına balyozl vurmuşlar gibi bile başlayabilir. Yavaş yavş da başlayabilir. Mide bulantısı da bir belirtisi aslında migrenin. Allah yardımcısı olsun. Dr.a migrenden şüpeleniyorum diye gitsin. Ona göre incelesinler. Tedavi olabilir. Ben olamadım araya hamilelik girdi. Eşin sakın ihmal etmesin. Annemin 10 gün yattığını biliyorum migren yüzünden. Benim okadar uzun sürmedi hiç ama 2 gün sürdüğü oldu. O bile insanı mahvediyor. Migreni araştırdığında internetten sosyal hayatı en çok etkileyen baş ağrısı diye buluyorsun. Dr. bana stressden uzak duracaksın. Kahvaltı yapmadan evden çıkmayacaksın. Cenazeye, kalabalık sıkıntılı ortamlara tartışmaya girmeyeceksin, gürültülü mekanlara gitmeyeceksin demişti. Birde güneş, rüzgar, soğuk ve bunaltıcı sıcak da migreni tetikliyor haberin olsun. İllet bir hastalıktır. Eğer migren ise allah yardımcısı olsun. Çok zor çok....
Bende de ne yazık ki migren varHamileliğimin 3.ayını doldurdum ve iki kere migren krizim tuttu inanılmaz kötüydü. İlaç kullanamamak çok daha ızdıraplı oluyor. Dediğin gibi açık hava güneş gürültülü ortam tetikledi benim migrenimi geçen pazar dışarı çıkmıştık eşimle güneşli havayı görünce ama o günü ikimizinde burnundan geldi onun da benim de migrenimiz tuttu Hamilelikte tetiklermiş migren ataklarını. Ama hamileliğin ikinci döneminde migren geçermiş öyle demişti doktorum inşallah öyle olur ilaç alamamak çok zor çünkü kimin bu derdi varsa Allah şifasını versin diyorum
Evet arkadaşım hamilelikte hormonlar da tetikleyebiliyor. İyi bir güneş gözlüğü ve şapkka kullan. Ben şapkasız ve gözlüksüz çıkmıyorum maalesef dışarı. Çünkü bşıma ne gelecek biliyorum. Birde kozmetik ürünleri, parfüm kokusu da etkiliyor. Allah yardımcımız olsun. Migren illet birşeydir...
mavibattaniye cnm geçmiş olsun
geçti mi akıntın?
iğnenin herhangi bir yan etkisini gördün mü?
sanırım senle bana yapılan iğne aynı iğne
benm de cuma günü kahve akıntım oldu dr a koştum
çok şükür kalp atışları iyiydi
iğne yapıldı
dinleniceksin dedi
aynı gün kesildi akıntı zaten peçeteye az gelmişti
ama akıntım sarı oldu ve kokuyor
yarın dr umu arayıp sorucam
sen de oldu mu böyle bir durum?
Bende de oldu canım sarı akıntı. Ama öncesinden de vardı biraz onun için pek aldırmadım. Dr.a gittiğimde soracağım bende. Bugün iğne günüm. Öğleden sonra gidip olacağım. Proluton Debt... ^tane de hap alıyorum 1 günde...
canım benim kusura bakma merak ettirmişim senimercimek 4 cm olmuş canım :) boyu anasına mı çekecek ne bakalım 10 gün sonra gelince tekrar gidecem ozamana büyümüş olur biraz daha cinsiyetide öğreniriz hem belki sen napıyosun canım nasıl gidiyor ne zaman gidecen dr a ?
Ekim anneleri hepinize sesleniyorum ne olur cevap verin yok mu 12. Haftaya gelip bulantisi kesilenler???biraz moral olsun bize nolur eger bittiyse yazin anlatin da biraz moral bulalim ben hep o haftalri dusluyorum su anda
Ekim anneleri hepinize sesleniyorum ne olur cevap verin yok mu 12. Haftaya gelip bulantisi kesilenler???biraz moral olsun bize nolur eger bittiyse yazin anlatin da biraz moral bulalim ben hep o haftalri dusluyorum su anda
ben 12. haftaya gelmedimm ama benimm bulantımmm falan kalmadııı evde yemek yapamıyodummm artıkk yapabiliyorum ve yaptığımı yiyebiliyorumm :))
ben 12. haftaya gelmedimm ama benimm bulantımmm falan kalmadııı evde yemek yapamıyodummm artıkk yapabiliyorum ve yaptığımı yiyebiliyorumm :))
benimkide senden farklı olmaz heraldee bende kısayımmm :)) ben beş nisanda gidicem canımmm doktoraa. hafta sonu kahve rengi akıntımm oldu benim 3 gün azar azar. acile gittimmm dayanamayıpp tahlil falaln yaptılar serum verdiler doktorumu arayıp sonuçları söylediler. problem yokmuşş böyle olabiliyomuşş ama ben korktummm gittimmm. ve miğde bulantımmm yokkk denecek kadar azzz iştahımm yerinde, mutluyummm :))) pantolonların düğmeleri kapanmıyooo artıkın :)))
Ayyyyyy vallaha mi??
Ay hadi insallah nasil sevindim anlatamam...bende 9+4 teyim insallah biter coooook sagoooll...senin 10.haftada mi bitti tam ne zaman bitti?
Ayyyyyy vallaha mi??
Ay hadi insallah nasil sevindim anlatamam...bende 9+4 teyim insallah biter coooook sagoooll...senin 10.haftada mi bitti tam ne zaman bitti?
ben 13 haftanın içindeyim yeni girdim ama son gaz devam ediyor canım
sağol canım inşallah sende güzel haberle dönersin bende...herkes...bulantım benimde bu hafta bi kaç gün çok şiddetlendiazalacak diye beklerken,iki ay nası geçti Allah bilir bide ben.bulantısı olmaya hamilelere özeniyorum..geçecek inşallah,çoğu gitti azı kaldı...
geçmiş olsun canım bebişinide gördünmü acile gittiğinde aman dikkat et yorma kendiniiyi yapmışsın gitmekle canım için rahatlamıştır. benimde yemekten sonra hafif bulanıyor sonra geçiyor alıştım artık :) ben daha kilo almadım kıs 3 kilo verdim hatta ama alacam büyük bi hızla bu aydan sonra farkındayım tontişmi olacan kıs
kızlar bende bu sabah gittim doktora resimlerimiz var koymak istiyorum ama yardımcı olurmusunuz?
Yapma beeben kesilmeyenlerdenim canım
Ayy korkuyorumm...:18:ben 12. haftaya gelmedim ama 11 haftalıgım ne kesilmesiiii ne yesem arkasından lavabodayım
amiiiiiiinnnn...ahhh ne guzel darısı bıze ınsallah
Allahimmm...ben 13 haftanın içindeyim yeni girdim ama son gaz devam ediyor canım
ebrumelek ne sanslisin darisi biz lavabozedelerin basinaBen iki gün önce çok kötüydüm yatak döşek 10dan fazla tuvalete cıktım ama iki gündür bıçak hızıyla kesildi bulantım
aminnn canım dualarım seninle
bende artık ne yapacağımı şaşırdım günde 8-9 dan aşağı çıkardığım yok..
ayrıca midemde birşey olmadığı için öğürmekten ölüyorum..
annemde çocuğa birşey olur bunun önlemini alsın diyor dr un ama öyle bir ilde yaşıyorum ki dr un kendisine faydası yok
allah yardımcımız olsun canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?