Ayyy kiz umit verdin bana,ben heralde hic gecmeyecek diye umutsuzluga kapilip duruyorum geceleri fena oluyorum.9. Haftadayim ama mide yanmasina raziyim yeterki beni hayattan sogutan bulantilar olmasin...yemek yiyebileyimdisari suslenip cikabileyim artik hayata doneyim cok istiyorum.
kolay ama çok acıııı midemi de bulandırıyo o hap bi de demir şurubu başladık şimdi o da bi tuhaf hiç hap içmezdim halbuki ben bebişler için hayatımın ilklerini yaşıyorum
kızlar ben geldimmm
2 li teste gittim ve tam zamanında gitmişim..sata göre 11+5 görünüyorum ama ultrasyonda 4 gün kadar büyük çıktık
ense kalınlığımız 0.9 çıktı..dr çok iyi olduğunu aslında kan vermeye bile ihtiyaç olmadığını söyledi ama ben vermek istediğimi işi sağlamak almak istediğimi söyledim ve kanımı verdim..
dr gelişimi ve ölçüleri çok iyi dedihiç bir sorun görünmüyor maşallahı var dedi
ellerini parmaklarını tek tek saydıo kadar şekerdi ki kalbim duracaktı heyecandan..
burnunu bacaklarını kafa yapısını her tarafını tek tek inceledi yaklaşık yarım saat ultrasyonda kaldık..
yüzü tam bize bakıyordu dr bak bize bakıyor görüyor musunuz dedi çok heyecanlıydı..
cinsiyet için dr çok uğraştı ama bizim ki göstermedi..dr bir dahaki geldiğinde söylicem dedi ve 3 hafta sonraya gün verdi..
burada 1 haftaki önceki kontrolümde 3.5 cm di 1 hafta sonra 6 cm olmasına çok şaşırdıkMAŞALLAH dr hep ileride gideceğe benziyor dedi
dr umla aramızda 1.5 saat var gidiş geliş 3 saat sürdü ama çok memnun kaldık..sanırım 22.ci haftaya kadar bu dr a gitmeye karar verdik..
bizden haberler bu kadar kızlar sevinçle ve mutlulukla döndük evimize
gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
benım misafirim vardı gıremedım pek ama butun sayfaları okumaya calıstım.. 2li teste giden annişler var.. nt lerde güzel cıkmıs. gözleriaydın olsun... insallah kan değerleride cok güzel cıkar....
kızlar yaaa halen bulantılarınız kusmalarınız devam edıyor mu??? Allah yardımcınız olsun.. bazı ınsanların 6.aya kadar suruyormus.. sizinde oyle olmasınbenım sukur 5.6.7. haftaalarda vardı bulantım hıc cıkarmadım ama...bazende gece yatarken oluyor o kadar... o bile dayanılmaz.. sizleri düşünemiyorumm..
ahh o tatlıları birde ben yesem :)) tatlı mide yanmamı arttırıyor
günaydınn kıslarr nasılsınızzzzz
günaydın canım bulantıların geçicegini düşündükte cok iyiyimmm =)))
kızlar selam....
uzun zaman oldu..iki haftadır giremedim.. sayfalar sayfalar akmış gitmiş..:) ne güzel..hepsini okuyamadım tabikiinşallah herkes iyidir. bebişler sağlıklı bi şekilde büyümeye devam ediyodur.
benim kese etrafında kanamalarım vardı. yıllık iznimden aldım bi hafta, bi hafta da rapor. evde yattım dinlendim. kontrollere gittim. çok şükür şuan herşey yolunda. kanama alanı bitmiş. bebişi gördük tabi en son 23ünde. kıpır kıpırdı. nasıl güzel:) 29 mm idi en son. şimdi biraz daha büyümüştür miniğim:) ikili test için 12 nisana gün verdi drumuz. inşallah herley yolunda gider..
medipole gittim ben. aranızda giden varmı oraya kızlar? gittiğim dru çok beğendim. malum üç dört dr değiştirdikten sonra en son bunda karar kıldık. son kontrolümüzde bu seferde kadın hastanden ayrılıyorum demez mi?:44: nasıl bi şanssızlık dedim? acıbadem e geçiomuş. oranın doğum rakamını benim sigorta teminatım karşılayamıo haliyle. çok yüksek fiyatları. ama ikili için acıbademe gel dedi sen yinede. bişiler yaparız filan dedi?bakalım nasıl olacak bilmiyorum? ama dr umuda bırakmak istemiyorum. .hayırlısı ile şu ikilimize de bi atlatalımda..
bizden haberler bu kadar umarım herkes iyidir kızlar...
günaydın..haberler çok güzelllll...ben de inşallah cuma günü güzel haberlerle gelirim.... doktorun ayrılıyor olması gerçekten şanssızlık... memnunsan devam et... tabi şartlara göre..bu arada ben de özel hastaneye gidiyorum 12 tl ödüyoruz girişte.. bir de ilk o tahlillerde 20 vermiştik. ben de şu özel hastanelerde şimdiye kadar %70 aldıklarını %90 a kadar alabilecekleri haberinden sonra merak etmekteyim son durumu... devam ederim sanırım,doktorumu sevdim.. doğumu memleketimde yapacaksam eninde sonunda yazdan sonra bırakmak durumundayım ama...hele gelsin o günlerrrr.........
çok geçmiş olsun canım.bende ilk gebeliğimde böbreklerimden kum dökmüştüm ilk aylarımdı hem bulantı hem sancı ölüyodum iki kat olmuştum adete ilaçta alamıyordum çektim.çok şükür kızım doğdu ve sağlıklı sende kendini üzme canım inşallah hiç bişey olmaz.günaydın kızlar bana cevap veren arkadaşlarım olmuş destekleri için teşekkür ederim
dün çok kötüydüm akşama kadar 5-6 kere kustum en sonunda hastanelik oldum serum takıldı 3 saat hastanede yattım
taş düşürüyormuşum bide kandeğerlerim düşmüş saat 1 buçuktada kadın doğumcuya gitcem kasıklarım ağrıyor inşallah bebeğimde bişey yoktur dün öğürmekten ağrıdı
çok korktum hala kasık ağrım var bakalım bebeğimde bişey olmasında:2::2::2::2::2:
benimde canım çok kötü her sabah saatim belli 6 da başlıyor şimdi bile kıvranıyorum ama ben her sabah 1 tane simit ve vişne suyu içiyorum kendimi zorluyarak ve yatıyorum sırt üstü hiç hareket etmiyorum biraz düzeliyor işte karnımı sıvazlıyorum bide.şimdide limonlu bir soda içtim sanki bastırıyor midemi.sende dene bence benim günlük takbikim bu.aç aç dolaşma daha kötü olursun.günaydın güzel hamişler ve bebişleri =)))) dün aksamdan beri migde bulantım tavan yaptı aç aç dolaşıyorum ya hiçbişey yiyemiyorum gece de açlıktan uyuyamadım
sanada günaydın bulantılarla mücadele ediyoruz napalım sen nasılsın?????güneyadınnn ekimm annecikleri nasılsınız??
Soyle bir konu acmislar,yan yatmaya alisamadiklarina iliskin,bu yuzden yavas yavas kendinizi alistirin dedim sonradan hop diye bir anda aliskanlik kazanilamiyor ne yazikki,gene de sizlerin bilecegi birsey arkadaslar.http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/163706-gebelikte-yatis-pozizyonu.html
ya inanmıyorum böyle bişey varmı kime inanacagızz ikiside doktorr bana bide öyle ikna ettiki kesinlikle alakası yok dediiii o kendiliğinden oluşur dedii geldee doktor diyip inannnnn
:d ay canım 9 ay nasıl dolduracagım dıye beklerken bıde 10.eklenmesın :d saka bı yana ellerı ayakları saglıklı olsunda ne zaman dogmak ısterse buyursun gelsın beklıyo annesı onu
güzel anneler benimde göbeğim çok azda olsa çıktı 2-3 gün oluyor! gaz değil çünkü önceden akşam şişiyordu sabah iniyordu dümdüz ben birde baya zayıfım ama şu birkaç gündür çok hafif belli oluyor artık :) cuma günü de biz gidiyoruz ikili teste allahım naip ederse inşallah güzel, hayırlı haberlerle geliriz..
İkili teste gidecek olan arkadaşlara da inşallah hayırlı haberlerle döneriz hep beraber, güzel haberi alanlara da tebrikler allah mutluluğumuzu daim etsin...
mrb bende hemen almayı düşünmüyorum kısmet allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinde kıyafet sorun değil tabi insan özeniyorda aslında beni 7 yaşında kızım var uzun zaman geçtiği için ne alınacağını bile bilmiyorum alınması gerekenlerin bir listesi varmıdır acaba hani kaç takım ne gibi biraz saçma oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?