2012 Ekim Anneleri

herkese günaydın bugün sabahtan hiç dersim yok.1 de başlıyorum..bugünü seviyorum:)bazen ev hanımlarına çokkkk özeniyorum...hele ki gebelikte....

günaydın kızlar bana cevap veren arkadaşlarım olmuş destekleri için teşekkür ederim
dün çok kötüydüm akşama kadar 5-6 kere kustum en sonunda hastanelik oldum serum takıldı 3 saat hastanede yattım
taş düşürüyormuşum bide kandeğerlerim düşmüş saat 1 buçuktada kadın doğumcuya gitcem kasıklarım ağrıyor inşallah bebeğimde bişey yoktur dün öğürmekten ağrıdı
çok korktum hala kasık ağrım var bakalım bebeğimde bişey olmasında:2::2::2::2::2:

allah korusun canım yoktur bişey merak etme geçmiş olsun

mrb bende hemen almayı düşünmüyorum kısmet allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinde kıyafet sorun değil tabi insan özeniyorda aslında beni 7 yaşında kızım var uzun zaman geçtiği için ne alınacağını bile bilmiyorum alınması gerekenlerin bir listesi varmıdır acaba hani kaç takım ne gibi biraz saçma oldu galiba

canım gözünaydın masallah bebısınecok guzel haberlerle geldın darısı bana ve tum arkadaslara ıns

herkese gunaydın kızlar

tşk ederim canımm..darısı gidecek olanların başına inş..
hepinizden güzel haberler temmenni ediyoruz

evet canım eşimde bende çok memnun kaldık çok ilgilendi..benim de bir arkadaşım özgür beye gidiyor bana çok iyi bir tercih yapmışsın dedi..
ben 11+5 de gittim ama bebişim 4 gün önde gidiyor..ultrasyonda 12+2 görünüyordu..ve yanılmak istemem bir daha ki geldiğinde söylicem dedi..
3 hafta sonraya randevu verdi..22. haftaya kadar ona gitmeye kadar verdik..yanlız bizim il dışına çıkma yasağımız var..o yüzden izin almak biraz zor olcak ama bebiş için değer ne yapalım..yoldan korkmuyor da değilim 1.5 saat gidiş 1.5 saat dönüş sürüyor..gerçi dr siirtten geldiğimi söyledim bir sakınca olsa söylerdi heralde..
canım benim haziran ve temmuzda tayinimiz olacağı için alışverişe çıkmam mümkün değil..evime yerleşene kadar ağustos ortasını bulur sanıyorum..ağustostan sonrada insan ağırlaşır doğal olarak..o yüzden ben cinsiyetini öğrendikten sonra başlıcam alışverişe..büyük şeyleri son zamana bırakmayı düşünüyoruz..zaten kıyafet olarak baya bir eşyamız var..eksikleri liste yapıcam bakalım..zaten minnoşlar çabuk büyüyor..insan ne alacağına da karar veremiyor..ben aldıklarımı hep aylarını hesaplayarak alıyorum ki giydirmeden küçülmesin..ama önce miniklerimizin cinsiyetini öğrenmekte iş

herkese günaydın bugün sabahtan hiç dersim yok.1 de başlıyorum..bugünü seviyorum:)bazen ev hanımlarına çokkkk özeniyorum...hele ki gebelikte....

günaydın canımm..ohhh ne güzel ders başlayana kadar sende bol bol dinlenir kendine vakit ayırırsın

günaydınnn..

bu sabah nasıl bakalım anneler ve bebişleri sürekli acıkanlar varmı benim gibi :)

mrb bende sürekli acıkanlardanım pazartesi doktora gittim doktor bazı kişilerde folbiolün iştah açtığını ve akşam yemeklerinden sonra alınması gerektiğini söyledi bana da söylemiş ama ben sabah kahvaltısından sonra içiyordum ve 3 kilo aldım bugün 12 haftam bitti 13 e girdim akşam son folbiolü aldım inşallah bundan sonra kilo almam 71 dim 74 oldum

günaydınnn..

bu sabah nasıl bakalım anneler ve bebişleri sürekli acıkanlar varmı benim gibi :)

ben sürekli acıkıyorum :) ama dengeli beslenmeye çalışıyorum.. ilk başlarda canım hep ekşi şeyler istiyordu çünkü midem bulanıyodu şimdi sadece çok şükür az sabahları bulanıyor oda kahvaltıdan sonra yavaş yavaş geçiyor ve canım acayip tatlı şeyler çekiyor bazen yiyorum ama acaba bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum, çok şükür de şimdilik kilo almıyorum ama bana çok yiyormuşum gibi geliyorda eşim falan hayır diyor öncekinden hiçbir fark yok diyor kızıyor

allah kucağına almayı nasip etsin bende 7 ay kadar önce dış gebelik geçirdim hamd olsun şimdi iyiyim

geçmiş olsun canım allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin çok kaygısızımdır ama bebeğim için bu kadar tedirgin olacağımı hiç düşünmemiştim anneliğe şimdiden başladık allahım tamamına da erdirir inşallah

folik plus kullanıyordum ben ama onu bıraktım 11. hafta bittikten sonra ferrevite başladı doktorum...aslında ilaçlardan ziyade sanırım bulantılarımın sona ermesi iştahımı açtı...ilk aylarda 4 kilo vermiştim bende her gün tartılıyorum şimdilerde 2 kilo almışım yemek yerken biri beni durdursun diyorum

ahh o tatlıları birde ben yesem :)) tatlı mide yanmamı arttırıyor

Asude bulantilarin cok muydu ve ne zaman bitti tam olarak?

bende ferreviti ilk doktora gittiğimden beri kullanıyorum acayip büyük bi hap kabusum o benım suda eritip öyle içiyorum maalesef:18:

Asude bulantilarin cok muydu ve ne zaman bitti tam olarak?

çok ne ki felaketti...gece uykudan uyandığımı biliyorum hatta lavaboya yetişemediğimi biliyorum...ama çok şükür rabbime 11. haftadan sonra bir anda kesildi...her sabah yataktan kalkamayan ben öyle güzel uyandım ki hemen kahvaltı yaptım o sabahtan sonra bir daha bulantım olmadı...

biraz mide yanmam başladı ama onuda yediklerimle bir şekilde telafi etmeye başladım...neyin dokunduğunu keşfedince sorun olmuyor sanırım..

bende ferreviti ilk doktora gittiğimden beri kullanıyorum acayip büyük bi hap kabusum o benım suda eritip öyle içiyorum maalesef:18:

evet haklısın canm..ben yuttuktan sonra bir parça ekmek atıyorum ağzıma.. sen kolayını bulmuşsun :)

ben folic plus içerken ezip yoğurda katıyordum...mide yanmam arttığında doktor söylemişti...ama ferrevitte yanma şikayetim olmadı

Geçmiş olsun canım,bir taş eksikti,tövbe tövbe,:)inşallah kısa sürede kurtulursun şikayetlerinden... Allah sağık versin...
valla internette doğuma giderken götürüleceklern listeleri var.. alırız zamanla..planlı yapmak gerek alışverişi...çabucak büyücekler...ilk başlarda ev kıyafetleri tulumlar uzun kollu badiler gerek..kısa kol hiç almayacağım..kısa kol giyene kadar zaten Allahın izniyle baya bi toparlanmış olacaklar onu da o zaman alırız.. ilk etapta evde giyeceği rahat şeyler...

Ayyy kiz umit verdin bana,ben heralde hic gecmeyecek diye umutsuzluga kapilip duruyorum geceleri fena oluyorum.9. Haftadayim ama mide yanmasina raziyim yeterki beni hayattan sogutan bulantilar olmasin...yemek yiyebileyim disari suslenip cikabileyim artik hayata doneyim cok istiyorum.

Son düzenleme:

kolay ama çok acıııı midemi de bulandırıyo o hap bi de demir şurubu başladık şimdi o da bi tuhaf hiç hap içmezdim halbuki ben bebişler için hayatımın ilklerini yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…