edaaa cnm çok saol ya iyiki yazdın burayaa yoksa ben suyu askıya alırdımm vedee içmezdimm kim bilir başımaa neler gelecektiii
Geldim canim gecmisi okuyodum
bi düzeltmem olacakkkk.hani sen bugün mü dün mü ilk pipili haber demişsin ya bi arkadaşımız için,kimdi hatırlayamadım..ilk pipili haber ve kesin olarak semayasar83 arkadaşımıza ait...
aminn... darısı tüm isteyenlerin başına.. bizimki de zıp zıp zıplıyordu kesin kız bu dedik:) ama iki hfta sonra belli olacak cinsiyeti inşallah.. senin doktorun cinsiyet tahmininde bulundu mu,yavas yavas cinsiyetlerimizde belli oluyor ne güzel.. öncelikle sağlıklı akıllı huzurlu bebeklerimiz olur inş
güzel anneler benimde göbeğim çok azda olsa çıktı 2-3 gün oluyor! gaz değil çünkü önceden akşam şişiyordu sabah iniyordu dümdüz ben birde baya zayıfım ama şu birkaç gündür çok hafif belli oluyor artık :) cuma günü de biz gidiyoruz ikili teste allahım naip ederse inşallah güzel, hayırlı haberlerle geliriz..
İkili teste gidecek olan arkadaşlara da inşallah hayırlı haberlerle döneriz hep beraber, güzel haberi alanlara da tebrikler allah mutluluğumuzu daim etsin...
Guzel arkadasim okudukca hayretler icinde kaliyorum bende dun suyun oneminden bahsetmistim burda sanirim sende dunku konusmaya istinaden bir yanlisi duzeltmek istoyorum demissin doktorlar bile celisiyor iste aralarinda ama akil var mantik var doktor bile soylese mantigima uymuyorsa baska yerlere de bakarim arastiririm hic vucut o suyu kendi basina uretebilir mi? pc yi acinca bulup kopyalayacaktim sana o yaziyi ama dayanamadim amnio sivisi surekli yenilenen bir sivi bebek onu iciyor idrarini yapiyor ve bizim ictigimiz sular sayesinde amnio sivisi yenileniyor su kaybi tehlikeli bebek icin cunku o suyun icinde yasiyor o yazilari mutlaka bulucam sana belki kitapta okudum ama edanin doktoruda demis zaten bence sen o doktorunu degis daha en basit olayda seni yaniltmis
kızlar mrb sabahtan beri ne yediysem kustum çok kötü midem çubuk yiyorum şimdide ablam hemşire ablamı aradım sinir etti istenmeyen bebekler mideyi bulandırır sen bu bebeği istiyorsun hazırsın sen kendini iyi hissetmeye çalış dedi kendimi iyi hissedeyim diye diyor ama ne bilim zoruma gitti ben bebeğimi çok istiyorum ve anneliğede hazırım
bu günlerde geçecek
aminn... darısı tüm isteyenlerin başına.. bizimki de zıp zıp zıplıyordu kesin kız bu dedik:) ama iki hfta sonra belli olacak cinsiyeti inşallah.. senin doktorun cinsiyet tahmininde bulundu mu,yavas yavas cinsiyetlerimizde belli oluyor ne güzel.. öncelikle sağlıklı akıllı huzurlu bebeklerimiz olur inş
cnm evt dün konuşulanlardan sonraa benim içime pirpirik düştüü veee cnm bebeğide görmek istiyodu bende acile giittim ve doktor bunları dedi senın içtigin suyla bebeğin suyunun hiç alakası yok dedii bendee sevinmiştim kolayaa kaçtımm buraya gelip size sordum dogruyu ögrendim solunnn o doktor da benim doktorum deil acile gittiğim için hangi doktor varsa ona gittim gıcık şeyya bide ben o kelimeyi su içemiyenlerin içi rahat etsin diye yazdım doktor öyle diyince ama etmesinn bol bol su içsinlerr
kızlar mı daha çok hareketşi oluyor,yeni duyuyorum bunu zıplıyor bide
çok güzel haberlerbatmana gittin dimi??? kime gittin??batmanda çarşıda ara sokaklarda bir yer var şensesler diye resmen bedavaya çocuk eşyaları var..hem de kötü değiller...yani badiler var mesela ben 1-2 tl.hastane çıkışları atlet çorap çamaşır herşeyyyyy.... ben hediyelik verirrim diye çok şey almıştım hala bi kısmı duruyor...
kızlar mı daha çok hareketşi oluyor,yeni duyuyorum bunu zıplıyor bide
kızlar merhaba biz geldik doktordan bebişlerimi gördüm çok şükür iyilerdi hareket etmeye başlamışlar ayy çok heycanlandım kollarını oynatıyorlardı kalp atışlarınıda dinledik tekrar gayet iyi dedi doktorumuz 2.5cm ikiside daha çok minikler rabbim cümlemizinkine uzun ömür versin inşallah çok korkuyla gittim ama rahatladım şimdi
selam kızlar nasılsınız dr giden arkadaşları tebrik ederim inşallah hep böyle sonuçlar alırız biz bugün iyiyiz çok şükürev yemeği yiyemiyorum arkadaşlar bi türlü ya napıcam bilmiyorum bulantım yok fazla ama ev yemei gördümmü tiksiniyorum
canım gözünaydın masallah bebısınekızlar ben geldimmm
2 li teste gittim ve tam zamanında gitmişim..sata göre 11+5 görünüyorum ama ultrasyonda 4 gün kadar büyük çıktık
ense kalınlığımız 0.9 çıktı..dr çok iyi olduğunu aslında kan vermeye bile ihtiyaç olmadığını söyledi ama ben vermek istediğimi işi sağlamak almak istediğimi söyledim ve kanımı verdim..
dr gelişimi ve ölçüleri çok iyi dedihiç bir sorun görünmüyor maşallahı var dedi
ellerini parmaklarını tek tek saydıo kadar şekerdi ki kalbim duracaktı heyecandan..
burnunu bacaklarını kafa yapısını her tarafını tek tek inceledi yaklaşık yarım saat ultrasyonda kaldık..
yüzü tam bize bakıyordu dr bak bize bakıyor görüyor musunuz dedi çok heyecanlıydı..
cinsiyet için dr çok uğraştı ama bizim ki göstermedi..dr bir dahaki geldiğinde söylicem dedi ve 3 hafta sonraya gün verdi..
burada 1 haftaki önceki kontrolümde 3.5 cm di 1 hafta sonra 6 cm olmasına çok şaşırdıkMAŞALLAH dr hep ileride gideceğe benziyor dedi
dr umla aramızda 1.5 saat var gidiş geliş 3 saat sürdü ama çok memnun kaldık..sanırım 22.ci haftaya kadar bu dr a gitmeye karar verdik..
bizden haberler bu kadar kızlar sevinçle ve mutlulukla döndük evimize
zaten benim doktorum deil dün işte su içmediğim için korkudan bebeğe bişey olmuştur diye gittim eşimde diyoki ay bak ne iyi doktor hmn telini verdiiii o bir kasapmış haberimiz yokkkk
tşk ederim canım darısı başına
evet batmana gittim..alman hastanesi özgür beye..
canım batmanı hiç bilmiyoruz..bulamayız heralde nerde olduğunu??
benim bebişinde şimdiden bir sürü kıyafeti oldu bir de insiyetini öğrenseydim de daha rahat alışveriş yapabilseydik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?