inşallah canım...güzel haberlerle gelirsin sende kuzum.
drumdan memnun kaldım çok. gittiği hastane zaten çok iyide ben rakam yüksek diye oraya hiç girmemiştim bilebenim çalıştığım kurumun acıbademle anlaşması var. muaynelerde sıkıntı yok. %10 unu ben ödüyorum gerisini bankam karşılıo. ama doğumda benim teminatım acıbademe yetmio:) dr bi görüşürüz dedi eğer olursa süper olur bakalım.
dediğin gibi bi o günler gelsin hayırlısı ile de..ama işte insan drunu belirleyip beğenince filan hastaneyide ayarlamak şimdiden ölçüp biçip karar vermek gerekio..doğum için memleketine mi gitceksin canım sen?
geçecek merakkk etmeee azzz kaldııı yarıladık yoluuuuu
Amin arkadaşım bende cuma günü ikili teste gidiyorum. İnşallah güzel haberlerle döneceğiz. Randevum 10.45 deBenim de göbüş çıktı azıcık...
eldiven- 3/4 adet tırnakları yüzünü çizmesin diye
bere- kış bebği için yün olanlardan 2-3 adet / 1-2 adet de koton olanlardan
corap- 3-4 cift
yün ya da polar hırka veya yelek ( kış bebekleri için )
hırka merserize - yaz bebekleri için
tulum uzun kol- 10 adet yeni doğanlardan ( ilk 20-25 gün için ) + 5-6 adet de 0-3 ay arası olanlardan
body kısa kol- 10 adet yeni doğanlardan ( ilk 20-25 gün için ) + 5-6 adet de 0-3 ay arası olanlardan
( body ve tulumlar cok sık kirlendiği ve alt açıldığı için 10 adete yakın alınsa iyi olur dedi arkadaşlarım )
tulum: yaz bebekleri için kısa kollu tulumlar ayak kısmı açık,( 10 adet yeni doğan, 5-6 adet 0-3 ay arası )
body: tulum içine kolsuz yaz bebekleri için ( 10 adet yenidoğan-5-6 adet 0-3 ay arası)
salya bezi -10 tane/ annenin omuzuna konan tülbent tipi
önlük-6 tane
ağız silme b.-10 tane
sac fırca-tarak
banyoda bebek yıkama bezi / süngeri
banyo havlusu
banyo küveti küçük
alt değiştirme plastiği
yatak kenarlarını koruyucu (bumper)
lastikli çarsaf-3 adet
nevresim-2veya 3 adet
yastık kılıfı-3 adet
merserize pike-yaz beebkleri icin
polar battaniye küçük-kış bebekleri için ( araba içine de konacak boyutta )
polar battaniye büyük
tırnak mak+törpü
hava nemlendirici
yatak koruyucu ( yatak çarşafı altına serilen kusma- çiş geçirmesin diye koruyucu muşamba)
bebek arabası
ana kucağı
araba koltuğu
gece destek minderi(hamileler için yan yatarken karın altına destek vermek için)
dönence -yatak başına asılan müzikli
göğüs pedi -anne sutyen içine konan
banyo kovası
silikon göğüskoruyucu
maşrapa
ateşölçer kulaktan veya koltuk altından
süt sağma pompası(ikizler için 2 li olanından)
banyo termometre
süt saklama poşetleri veya kapları( buzdolabına veya dondurucuya atmak için)
sterilazatör
emzik -1/2 adet
biberon 1/2 adet
kulak temizleme çub
küvet ağı ( portatif küvetin içine konan, bebek kaymıyor ve tek elle yıkayabiliyorsunuz)
bebek dolabı askısı
sallanan beşik
walkie talkie
emzirme sütyeni
loğusa gecelik- (dikkat edin mutlaka önden düğmeli ve açılan olsun)
göğüs kremi
bebek toz sabunu- kıyafetlerini yıkamak için, doktorlar asla deterjan kullanmayın diyor
bebek yumuşatıcısı- sabun yumuşatıcı
alt temizleme mendilleri
bebek şampuanı ve losyonu
Arkadaşım bu listeteyi internetten buldum... Hazır bir liste.. Baktıkça içim kararıyor... Eksiklere bak
Ay ben zaten sol yatıyordum nasıl sevindim okuyunca
Valla bende şaşırdım bu çelişkiye... Ama su içmeye çalış tatlım bol bol.. Benim sürekli içim yanıyor. Hep su içmek istiyorum. Sabahları bulantım olduğu için bekliyorum daha ilerleyen saatlerde içiyoum ama zor dayanıyorum.
heheh..... Valla annem de dinazor doğurcak sanmış ama işteGeç doğum olabiliyor Ayyy bana da zaman geçmek bilmez. Öyle gecikirse .
Amin arkadaşım bende cuma günü ikili teste gidiyorum. İnşallah güzel haberlerle döneceğiz. Randevum 10.45 deBenim de göbüş çıktı azıcık...
eldiven- 3/4 adet tırnakları yüzünü çizmesin diye
bere- kış bebği için yün olanlardan 2-3 adet / 1-2 adet de koton olanlardan
corap- 3-4 cift
yün ya da polar hırka veya yelek ( kış bebekleri için )
hırka merserize - yaz bebekleri için
tulum uzun kol- 10 adet yeni doğanlardan ( ilk 20-25 gün için ) + 5-6 adet de 0-3 ay arası olanlardan
body kısa kol- 10 adet yeni doğanlardan ( ilk 20-25 gün için ) + 5-6 adet de 0-3 ay arası olanlardan
( body ve tulumlar cok sık kirlendiği ve alt açıldığı için 10 adete yakın alınsa iyi olur dedi arkadaşlarım )
tulum: yaz bebekleri için kısa kollu tulumlar ayak kısmı açık,( 10 adet yeni doğan, 5-6 adet 0-3 ay arası )
body: tulum içine kolsuz yaz bebekleri için ( 10 adet yenidoğan-5-6 adet 0-3 ay arası)
salya bezi -10 tane/ annenin omuzuna konan tülbent tipi
önlük-6 tane
ağız silme b.-10 tane
sac fırca-tarak
banyoda bebek yıkama bezi / süngeri
banyo havlusu
banyo küveti küçük
alt değiştirme plastiği
yatak kenarlarını koruyucu (bumper)
lastikli çarsaf-3 adet
nevresim-2veya 3 adet
yastık kılıfı-3 adet
merserize pike-yaz beebkleri icin
polar battaniye küçük-kış bebekleri için ( araba içine de konacak boyutta )
polar battaniye büyük
tırnak mak+törpü
hava nemlendirici
yatak koruyucu ( yatak çarşafı altına serilen kusma- çiş geçirmesin diye koruyucu muşamba)
bebek arabası
ana kucağı
araba koltuğu
gece destek minderi(hamileler için yan yatarken karın altına destek vermek için)
dönence -yatak başına asılan müzikli
göğüs pedi -anne sutyen içine konan
banyo kovası
silikon göğüskoruyucu
maşrapa
ateşölçer kulaktan veya koltuk altından
süt sağma pompası(ikizler için 2 li olanından)
banyo termometre
süt saklama poşetleri veya kapları( buzdolabına veya dondurucuya atmak için)
sterilazatör
emzik -1/2 adet
biberon 1/2 adet
kulak temizleme çub
küvet ağı ( portatif küvetin içine konan, bebek kaymıyor ve tek elle yıkayabiliyorsunuz)
bebek dolabı askısı
sallanan beşik
walkie talkie
emzirme sütyeni
loğusa gecelik- (dikkat edin mutlaka önden düğmeli ve açılan olsun)
göğüs kremi
bebek toz sabunu- kıyafetlerini yıkamak için, doktorlar asla deterjan kullanmayın diyor
bebek yumuşatıcısı- sabun yumuşatıcı
alt temizleme mendilleri
bebek şampuanı ve losyonu
Arkadaşım bu listeteyi internetten buldum... Hazır bir liste.. Baktıkça içim kararıyor... Eksiklere bak
Herkese günaydınnnn...
Günlerdir giremiyorum yine akmış gitmiş sayfalar. Valla hiç okumaya bile teşebbüs edemedim.Umarım herkes iyidir. Bebişler hızla gelişiyorlardır...
Ben çok fena hastayım geçen haftadan beri. Henüz bir gribi atlatmışken geçen hafta oğlumla yenisine yakalandık. 4 gündür ateşimi hiç düşüremedik. 38,5-39,5 arasında gidip geliyor sürekli. Mahvetti beni. Sanırım bugün antibiyotiğe başlamak zorunda kalıcam. Dr ateşin çok yüksek ve çok uzun sürdü içmek zorundasın dedi. Hiç içime sinmiyor ama zatürreye çevirirse falan deyince çaresiz kaldım. Çok kötü öksürüyorum, burnum çeşme gibi akıyor. Perişanım anlayacağınız........:2::2::2::2:
Ama bu arada çok güzel gelişmeler de oldu. Dün kontrole gittim. Bebişin ense kalınlığı normal çıktı çok şükür...Darısı ikili testin başına inşallah....
Veeee cinsiyeti de öğrendik. %90 ihtimalle kız dediValla farketmez diyordum ama yine de sevindim ne yalan söyleyim. Malum bir oğluşum var. Darısı isteyenlerin başına....
aboooooooowwwwwww ben bunlardan çift çift alıcammmm
allahım bebeklerime sağlık versin alacaz artık inşallahhhh:26::26::26: servet vallaaaa
Herkese günaydınnnn...
Günlerdir giremiyorum yine akmış gitmiş sayfalar. Valla hiç okumaya bile teşebbüs edemedim.Umarım herkes iyidir. Bebişler hızla gelişiyorlardır...
Ben çok fena hastayım geçen haftadan beri. Henüz bir gribi atlatmışken geçen hafta oğlumla yenisine yakalandık. 4 gündür ateşimi hiç düşüremedik. 38,5-39,5 arasında gidip geliyor sürekli. Mahvetti beni. Sanırım bugün antibiyotiğe başlamak zorunda kalıcam. Dr ateşin çok yüksek ve çok uzun sürdü içmek zorundasın dedi. Hiç içime sinmiyor ama zatürreye çevirirse falan deyince çaresiz kaldım. Çok kötü öksürüyorum, burnum çeşme gibi akıyor. Perişanım anlayacağınız........:2::2::2::2:
Ama bu arada çok güzel gelişmeler de oldu. Dün kontrole gittim. Bebişin ense kalınlığı normal çıktı çok şükür...Darısı ikili testin başına inşallah....
Veeee cinsiyeti de öğrendik. %90 ihtimalle kız dediValla farketmez diyordum ama yine de sevindim ne yalan söyleyim. Malum bir oğluşum var. Darısı isteyenlerin başına....
belli değil,bi ihtimal,şimdiden karar vermek için erken... 2 saat uzaklıkta memleket... ben eylülde daha çalışıyor olacağım.izin alana kadar buralardayım zaten..erkeklere doğum izni 3 gün mü 5 gün mü ne.. onu da yanımda istiyorum aslında,o ilk anlarda alışsın zorluklara,güzelliklere... memlekette olsa bile doğum,1 hafta sonra eşimle dönerim kendi evimde bakmak isterim...düşünceler havada yani...bakıcaz....
geçmiş olsun canım,hamilelikte güvenli antibiyortikler var,kullan ihmal etme.. allah korusun kötüye gitme...% 90 da az bi tahmin değil,maşallah subhanallah..benim de 2.bebeğim olsaydı farklı cinsiyet tercih ederdim sanırım...haklısın... eee bu kesenin sağı solu tuttu mu? çin takvimi falan???Herkese günaydınnnn...
Aynen öyle arkadaşım... Allah yardımcınız olsun. Ben düşünürken ne yapıcaz diye.. Sen gerçekten ne yapacaksın bilmiyorum... Ama olacak bir şekilde. Allah bebişlerimizi açıkta bırakmaz. Herşey olur. Senin tek yumurta ikizi miydi canım??
Herkese günaydınnnn...
oooo cuma günü gidecek olanlar varmış benden başka.... hadi hayırlısı... liste de listeymiş hani:18::18::18::18:
Herkese günaydınnnn...
gecmıs olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsıngünaydın kızlar bana cevap veren arkadaşlarım olmuş destekleri için teşekkür ederim
dün çok kötüydüm akşama kadar 5-6 kere kustum en sonunda hastanelik oldum serum takıldı 3 saat hastanede yattım
taş düşürüyormuşum bide kandeğerlerim düşmüş saat 1 buçuktada kadın doğumcuya gitcem kasıklarım ağrıyor inşallah bebeğimde bişey yoktur dün öğürmekten ağrıdı
çok korktum hala kasık ağrım var bakalım bebeğimde bişey olmasında:2::2::2::2::2:
Herkese günaydınnnn...
iyiyim sen nasılsın:26:merhaba kızlar nasılsınız bugün?
Herkese günaydınnnn...
merhaba kızlar nasılsınız bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?