2012 Ekim Anneleri

Canım gözün aydın çok şükür almışsın sonucunu rahatlamışsın
Darısı hepimizin başına olsun inşallah

sağol tatlım teşekkür ederiz seninde çıkmış sonucun şükür ne güzel haberler veriyoruz alıyoruz hep bööle devam etsin inşallah

öylemiymiş yaa bende cok yiyorum maydonoz her sabah peynir domatesin yanında iyi de geliyodu

öylemiymiş yaa bende cok yiyorum maydonoz her sabah peynir domatesin yanında iyi de geliyodu

Bana doktorum soyle demisti,her bitki iyi geliyor diye surekli yeme ve bitki caylarini surekli bardak bardak tuketme,unutma ilaclar da bitkilerden yapiliyor ve biz hangi bitkinin yan etki yapabilecegini bilemeyiz.maydonozu da internette okudum sizde aratip okuyun canlarim.cok cok yemeyin maydonozu.Ne olur ne olmaz.

canım gözünaydın bebişinede maaşallah için rahatlasın ben yaptırmadım daha test ama bildigim kadarıyla sonuc negatif ve sayısal olarak 3 ün altında olması herşeyin normal oldugunu gösteriyomuş =)))

aslında mantıken dogru bitki çayının zararlı oldugunu biliyorum ve hiç içmiyorum e maydonozda bitki olduguna göre zararlı olma ihtimali yüksek , valla kırmızı etten de tiksindim süt ve süt ürünleri yemekten bıktım artık

Evet idrar söktürücü olarak kullanılıyor ve döl yatağını uyarabiliyor fakat onun için günde bir bağ maydanoz yemek gerek :) günde iki üç dalın böyle bir etkisi yok .eğer hakikatten zararı olsa sebze ve yeşillik tüketin derken maydanozu yasaklamaları gerekirdi doktorların. Yine bildiğim kadarıyla antiseptik ve antibiyotik etkiye sahip olan bitki çayları kesinlikle yasak.. yanılıyorsam düzeltin lütfen.

slm kizlar nasilsiniz demin geldim doktordan ikili test icin kan verdim kontrolum de vardi cok ii gecti cok sukur hersey yolunda cok hareketli yaa bi durmadiiense kalinligimizda 1.5 mm boyumuzda 64.2 mm

maşallah kızlar ne güzel bebişlerin güzel haberleri geldikçe mutlu oluyoruz darısı başımıza

ama ikizlerde 2'li tarama yapılmıyormuş iyice kafam karıştı araştırdıkça kararsız kaldım iyiceikizlerde sorun olmasada hormonların yüksekliği nedeniyle test sonucunun yüksek çıkması ihtimali çok fazlaymış

ne yapacağımı şaşırdım yatırsammı bilemedim şimdi
önümüzdeki hafta araştırma hastanesine gidip yaptırmayı düşünüyordum şimdi vazgeçtim
haftaya cumartesi kendi tüp bebek doktoruma görünüp sonra gerekirse gidip yaptırıcam ama önce ona görünmeliyim

allahım hepimizin yardımcısı olsun

Ben de öyle biliyorum. Söktürücü özelliği olduğu için Allah korusun düşüğe sebep olabiliyormuş. Tabii bu aşırı tüketim için geçerlidir muhakkak. Sen yine de dikkat et canım. Hatta hastanedeki hemşire de ada çayı içme, maydonozu da az ye demişti bana...

slm kizlar nasilsiniz demin geldim doktordan ikili test icin kan verdim kontrolum de vardi cok ii gecti cok sukur hersey yolunda cok hareketli yaa bi durmadiiense kalinligimizda 1.5 mm boyumuzda 64.2 mm

Maaşallah canım çok güzel bir haberle geldin

Valla arkadasim ben bir kac dal mi bir bag mi zarar verir bilemeyecegim ama burda dusuk yapmis ya da tup bebis yaptirip progesteron igneleri olanlar falan var,bilhassa o arkadaslar icin ben bu duydugumu soyleyeyim de,icimde kalmasin. yemek isteyenler gene doktoruna sorup yesin.nane icin de gecerliymis bu.herseyin en dogrusu doktor bilgisi.

ohhhh hadi gözünaydın canım maaşşallah bebişinee

kızlar ben merkeze gidiyorum yani memleketime yarın kontrolüm var dua edin hayırlı gidip hayırlı döneyim pazar döneceğim pazara kadar yokum annemide çok özledim 3 haftadır görmüyorum.iş ve yemek yapmaktan kurtuluyorum 5 günde olsa.kendinize iyi bakın öptüm sizleri tatlı ekim anneleri..........bayyyyyyyyyyyyyyyyyy

canım gozunaydınn hersey yolunda ne güzel cok sevındım.. hayırlısıyla insallah bizimkilerde güzel cıkar..

benim ki pztesi gunu belli olcak ve ben cok tereddütlüyümm.. hayırlısı olsun bakalımm. hepimiz sevineceğimiz haberler alırız insallah..

Sağol canım valla bende rahatladım ama tabi yine de bu testler %100 garanti vermezmiş. Yine meleklerimiz Allahımıza emanet olsunlar. İnşallah sizlerinde güzel haberlerini alırız canım.

kızlar biliyorsunuzki 13+4 teyim.. benım adet olcakmıs gıbı kasık ve karın agrım oluyor 20-30 sn surup gecıyor.. dun ve bugun var.. sizce normal mi ??

ultrasonada cabuk cabuk gırmek ıstemıyorum.. yarın bı saglık ocagına gidip kalp atıslarını dınlemelerını ıstesem bebegımın sorun etmezler insallah.. agrım devam ederse kı edıyor yarın gıdıcem ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…