benim canım iki aydır fena turşu çekiyo. aslında artık tuzluları abartmıyım diyip çok yemek de istemiyorum ama napim çok canım çekiyo az da olsa akşam yemeklerinde yiyorum. tatlıyı ise görmek bile istemiyorum.
biz de hafta sonu baktık canım biraz. dediğin gibi alacağımızdan değilde bi bakalım dedik hani fiyatlar falan nasıl. 3 tekerlekli olanlar çok hoşumuza gitti Allah kısmet ederse onlardan bi tane beğenip almak istiyoruz.
valla bulantılarım ve tuzdan korkum olmasa oturur tabak tabak yerim...
ama ödemden korktuğum için kendimi frenliyorum sadece tadımlık yemeğe çalışıyorum..
benim cnm hep istiyoo ama yemeyee başlamazsam yemiyorum yersemdee kendime kesinliklee hakim olamayaıp hepsinii indiriyorum miğdeyeeee
Sanırım 1 aya kadar cinsiyetleri öğrenmiş oluruz canım bende çok merakla bekliyorum. Kız birinci tercihim ama oğlumda olursa tabi ki aynı heyecanla sevinicem. İlk çocuklarımız sonuçta ikisinin de yeri ayrı. Ama kızları giydirmesi süslemesi bir başka oluyor bu da bir gerçekbenim kızımda kesin kokoş bir bebiş olur
Sağlıklı olsunlarda ikisinin de keyfi başka belki ikinciye artık
neredeyse 3,5 aylık olduk ama hala mide bulantıları hala devam ediyor. hatta ilaca rağmen tekrar kusmaya başladım(
sanırım bünyem ilaca alıştı( Allah ın izniyle 4. ayı bekliyorum belki o zaman geçer.
haftasonu bebişimize bişeyler baktık. hatta ben dayanamadım 6 tane tulum aldım
hepsi birbirinden tatlı
tabi doktor kız dedi diye genelde pembe yi tercih ettik erkek olsursa kızı olacak bir arkadaşa hediye ederim artık
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin de bizim aldığımız elimizde kalsın yani hiç mühim değil. bizim için de iyi oldu biraz hevesini, güzelliğini yaşamış olduk.
selam arkadslar bugun nihayet dr.agidiyorum.sonunda bende bebegimi gorcem insalh.
ödem olayı çok fena hem sağlık açısından hemde görüntü açısından eller ayakklar bacaklar yüzün gözün her yerin şişiyor valla balon gibi dolanıyorsun. Benim öyle hamile arkadaşlarım vardı ödemden epey irileşmişlerdi. Ki sağlık açısından da kötü o yüzden çok sevsekde tadında bırakmakta fayda var.
maşallahhhh minnoşuna saglıkla büyüsün annesindeee
Canım maaşallah senin minnoşunaÇok sevindim güzel haberlerle dönmüşsün Allah tamamına erdirsin hepimizinkini sağlıkla inşallah
canm maasallh bebisibe saglikla buyusun insallh.
sağol canım benimmm
allah bebişlerimize ilk önce sağlık versin inş
onlar bizler için çok kıymetli
Allaha çok şükür bugünlere gelebildik yaa her anıma şükrediyorum valla. 2 li testim negatif çıkmış bugün onun mutluluğunu yaşadım. Yavaş yavaş atlatıcaz inşallah şu stresli günleri
kizlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmm bebegimi hissediyorummmmmdelirecem mutluluktannnnnn
Biliyorum daha çok erken ama önceki sayfalarda konuşulurken gördüm, Inglesina marka pusetleri şiddetle tavsiye ediyorum, baston şeklinde katlanıyor, nispeten hafif, çok dayanıklı ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Ben kızım için çok araştırarak almıştım, Avrupa'da çok tercih ediliyor bu marka. Kızım 2,5 yaşında ve yaz kış demeden tepe tepe kullandık, hala kullanıyoruz ama şimdi sıra kardeşinde:) Arabayı özellikle tavsiye etme nedenimse hani dar kaldırımın ortasına dikilmiş ağaçlar olur arabayı indirmek zorunda kalırsınız ya, işte biz indirmeden devam edebiliyoruz:) ayrıca Çin malı olmaması da benim için tercih meselesiydi.
tatlım ilk bebek değil mi, daha 10. haftanda olduğunu görüyorum, dolayısıyla söylemem gerek o hissettiğin kendi bağırsak hareketlerin tatlımhenüz bebişin hareketinin hissedilmesine imkan yok ama sabret ilerleyen haftalarda o da olacak inşallah
tatlım ilk bebek değil mi, daha 10. haftanda olduğunu görüyorum, dolayısıyla söylemem gerek o hissettiğin kendi bağırsak hareketlerin tatlımhenüz bebişin hareketinin hissedilmesine imkan yok ama sabret ilerleyen haftalarda o da olacak inşallah
kizlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmm bebegimi hissediyorummmmmdelirecem mutluluktannnnnn
Canım kusura bakma mutluluğunu kesmek istemezdim ama mümkün değil 10. haftada hissetmek. En erken 16. haftada hissedilir. Doktorum da geçen gün öyle söyledi. "Daha karın zarına yaklaşmadı tam, yaklaşınca 16. haftadan sonra hissedersin" dedi. felisimfelis'in dediği gibi bağırsak hareketleri onlar. 16. haftada bile ancak 2. gebeliğin ise hissedebilirsin. Yoksa ilk gebeliklerde genelde 20. haftayı bile buluyor...
Iyı aksamlar guzel bebışlerın guzel annelerı ben sık gıremıyorum 2 gundur bulantıda oldum kan kustum en sonunda ve burnumdan geldı ac oluyorum sandım benım azalcagına cogaldı anlamadım dun ılac ıctım 7 de bı uyudum sabah 10 da kalktım tıtreme tuttu cok kotu.bugun kalkınca aklıma gelen ılk sey tatlıdan tıksınmeme ragmen baklava ıstedı hemen sagolsun k.valıdem actı.ama 12. Haftamın ıcınde olmasına ragmen azalmadı kendı kendıme son demlerını yasıyordur belkı dıyorum 2 gundur pc ye bakamadıgımdan esımıde goremıyorum.sımdı telden gırdım yazayım dedım grs uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?