merhaba kızlar
2li test sonucumu aldım çok şükür sorun yok
kızlar biliyorsunuzki 13+4 teyim.. Benım adet olcakmıs gıbı kasık ve karın agrım oluyor 20-30 sn surup gecıyor.. Dun ve bugun var.. Sizce normal mi ??
Ultrasonada cabuk cabuk gırmek ıstemıyorum.. Yarın bı saglık ocagına gidip kalp atıslarını dınlemelerını ıstesem bebegımın sorun etmezler insallah.. Agrım devam ederse kı edıyor yarın gıdıcem ınsallah...
canım 14. haftaya kadar yapılıyo bildigim kadarıyla ben 13. haftanın sonuna dogru gidicem yaptırmaya
Ya kizlar bende soylemesi ayip kac gundur kabizlik vardi dr. Bi lavman vermisti onu sıktım demin tuvalette makattan kan geldi boyle bisey yasayan var mi?tehlikeli midir?
edamm gözün aydın canım...
canım sana dr mu söyledi 13. haftanın sonuna doğru gel diye? bazı bebekler önden gidiyo bak,eğer seninki de öyle olursa ikili test zamanını geçirebilirsin belki.ben 12. haftadayım diye gittim 13 çıktık ultrasonda.dikkat et bence buna canım...
Selam sanada canım...
Tavsiyen doğru. Benimde aynen önden gidiyor nerdeyse 1 hafta. Bana ikili test tarihimi doktorum verdi. 12 Nisan. İnşallah güzel sonuçlar alırım bende sizin gibi.
kızlar sıze bısy sorcam ben ıst yenı geldım normalde daha once gıtdıgım ve dogumumu yaptıran dr erdem hastanesınde ama sıgortam yok muayene 80 tl ıkılı test ıcınde prof yaparsa 350 docent yaparsa 330 tl dedıler. bu fıyatlar normal mı acaba? baska bı hastanede ıkılı test ıcın 90 tl verdı arada baya fark var napsam kı
Kızlar aranızda şu klasik hamile aşermesi turşuyu canı çeken oluyor mu yaa? Valla bir bende mi var bu durum :26:
Kızlar aranızda şu klasik hamile aşermesi turşuyu canı çeken oluyor mu yaa? Valla bir bende mi var bu durum :26:
bende varımm çok seviyorumm hatta geçen şu minik acı biber turşusuna sardım ama fazlada tüketmek istemiyorum aslında:26:
gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
benım misafirim vardı gıremedım pek ama butun sayfaları okumaya calıstım.. 2li teste giden annişler var.. nt lerde güzel cıkmıs. gözleriaydın olsun... insallah kan değerleride cok güzel cıkar....
kızlar yaaa halen bulantılarınız kusmalarınız devam edıyor mu??? Allah yardımcınız olsun.. bazı ınsanların 6.aya kadar suruyormus.. sizinde oyle olmasınbenım sukur 5.6.7. haftaalarda vardı bulantım hıc cıkarmadım ama...bazende gece yatarken oluyor o kadar... o bile dayanılmaz.. sizleri düşünemiyorumm..
canım gözünaydın maaşallah cok iyi haberlerle geldin . bebişin kafası ne taraftaydı hemen bi cinsiyet tahmini yapalım . darısı benim basıma ama daha 10 gün var dokora gitmeye
Gunaydınlar güzel annelerr
edam canım herşey çok güzel geçmiş çok sevindim maşallah kuzuna
akşam bizde yemek yedik hemen lavaboya gittim çıkardım aç aç yattım
2 gündür iyiyim diyodum nazar değdirdim kendime sanırım..
merhaba ekim bebeişleri ve annişleri:)
işten fırsat yaratıp yazıyım dedim sizlere hatırlayanlar vardır bizim ense ölçümü şükür iiydi kan testi sonucumuz çıkcaktı dün çıktı bugün yazıyımn dedim allahımıza bin şükür çok iyi sonuclar dedi doktorum normalinde 5 kat azı çıkmış risk oranıööle anlattı telde... sonucu alan herkese gözleri aydın diyelim yaptıracak olanlara hayırlısıyla rabbim yüzlerini güldürsün diyelim...öpüyorum sizleri görüşrüz yine...
merhaba hanımlar bende 2012 ekim annesiyim
sat 20 ocak , beklenen doğum tarihi ise 26 ekim olacak bende paylaşımlara katılomak isterim beni de listeye eklermisiniz
slm kizlar nasilsiniz demin geldim doktordan ikili test icin kan verdim kontrolum de vardi cok ii gecti cok sukur hersey yolunda cok hareketli yaa bi durmadiiense kalinligimizda 1.5 mm boyumuzda 64.2 mm
kızlar ben merkeze gidiyorum yani memleketime yarın kontrolüm var dua edin hayırlı gidip hayırlı döneyim pazar döneceğim pazara kadar yokum annemide çok özledim 3 haftadır görmüyorum.iş ve yemek yapmaktan kurtuluyorum 5 günde olsa.kendinize iyi bakın öptüm sizleri tatlı ekim anneleri..........bayyyyyyyyyyyyyyyyyy
merhaba kızlar
2li test sonucumu aldım çok şükür sorun yok
edamm gözün aydın canım...[/B]
Arkadaşlar ben internetten bebek arabalarını incelemeye başladım. Daha alacağımdan değil ama ne çok çeşit var inanamazsınız. Ayrıca güzelleri epeyde pahalı burda ürün markası verilmiyordu galiba ama isim vermeden de nasıl anlaşıcaz ki :26: Ben travel sistemlileri düşünüyorum oto koltuklu pusetler iskeleti aynı kalıp oto koltuğunu da o iskelete yerleştirip öyle kullanıyorsun çevremde hep görüyordum öyle bebek arabalarını gerçekten çok güzeller. Herhalde ağustosda falan alırım Allah nasip ederse ama beğendikleerim 1500 tl lerde
canım sanırım aynı modelleri beğeniyoruz..bende hep onları inceliyorum..
ama açıkcası o parayı vermekte istemiyorum..kararsız kaldımm açıkcası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?