2012 Ekim Anneleri

canım sanırım aynı modelleri beğeniyoruz..bende hep onları inceliyorum..
ama açıkcası o parayı vermekte istemiyorum..kararsız kaldımm açıkcası..

Benimde tatlıyla aram iyiydi çok tüketmesemde yine canım isterdi yerdim hamilelikten önce ama şimdi ekşi tuzlu şeyler daha hoşuma gidiyor. Mide bulantısına da iyi geldiği için olabilir mi acaba? Et de seviyorum ama evde pişiremiyorum. Dışarda yersem severek yiyorum. Bu yenilenlerin kız veya erkek çocukla alakası olabilir mi çok merak ediyorum edacımmm bi deneriz seninle bakalım bu aşermelere ne gelecek prenses mi şehzade mi?

Valla bebek arabaları harika bebeğim içinde rahat etsin istiyorum. 3 tekerlekli modeller hoşuma gidiyor ama şişme lastikli arıyorum şişirilen tipte olucak ki takır takır ses çıkarmasın bebeğim rahat etsin hoplatmasın diyorum karar vermesi çok zor aklımda 1-2 seçenek olsun ki ona göre bütçe ayırayım diyorum

cnm bende 3 tekerleklii istiyorudum ama 3 tekerlekli arabalarda denge sorunu oluyomuş yandan darbe alsa yadaa çocuk yana dogru sarksa denge sorunundan düşebilir yazmışlar kullananlarrr satanlardaaaaa 4 tekerlekli alın diyormuşşş

Ben her ay bebekle ilgili dergiler almaya başladım. Onun da çoğu reklam ama çok güzel ürünler tanıtıyorlar. Bu aykinde puşetleri tanıtmışlar 45 çeşit parasıyla özellikleriyle şimdilik internet üzerinden araştırıyorum. Aslında magazada kendisini görmek lazım ama dediğim gibi daha erken yaza falan bakarız yavaş yavaş

Ya kizlar bende soylemesi ayip kac gundur kabizlik vardi dr. Bi lavman vermisti onu sıktım demin tuvalette makattan kan geldi boyle bisey yasayan var mi?tehlikeli midir?

ay canım dikkat et kendine yaa.. ben hamıle kalmadan evvel hep kabızlık cekerdım dolayısıyla yırtılmamı ne oluyorsa kanama oluyordu. tabi ihmal ederek doktorada gitmiyordum. cok sükür hamile kaldıktan sonra kabızlık hıc yasamadım.. acaba su icmeye basladım gunde 8-10 bardak ondan mı bılemıcem..
eger bırazdaha devam ederse tekrar doktoruna sor canım..

saol canım benım.. dongu ıcerısınde degılım normal zamanlarda sayılıyorum demekki benım tontiş buyumeye calısıyor..ister istemezde o agrılardan endise duyuyorum.. kalp atısını duysam daha da rahatlıcam. yarın gidicem kısmetse.. saol tekrardan..

işte öyledee kışa dogru arabaların hepsiii zamma geçecek yazın baston pusetlerrr zamlanırmış kışında arabalarrrr şimdi indirimdeymişlerrr biz zaten hep pahalı alıcazz yazın sonunda kışlıklar çıkacak ilk çıktıgındaaaa el yakacak ama mecburuzzz

Allah Allah denge sorunu mu oluyormuş :26: Sağlam gibi de gözüküyorlar ben şişme lastik tekerlekli istiyorum daha inceleyecem bakıcam eğer ki denge sorunu varsa hakikaten ozaman 4 tekerlekli alıcaz mecbur çocuğumun güvenliği çok önemli o kadar para saçıp araba alıyorsam sağlam güvenli bir araba olmasını isterim

bizdee ondan istiyorduk hatta bebek olmadan hep bakardıkk bundan alıcaz diye ama olduktan sonra biraz araştırdım kullananlar denge sorunundan çok bahsetmişlerrr güvenli deilse ne kadar güzel olsadaa almamm yanii.

canım benim de içime sinen o modeller ama çok kararsızım fiyatları çok uçuk geliyor banaa...

canım bende seninle aynı durumdayım..tuzlu şeyler bana daha cazip geliyor..ilk 2 ay tuzlu yememiz normalmiş midemizi bastırsın diye ama ondan sonrası senin canının istemesine bağlıymış..benim 12. haftam bitti bugün hala tatlıya çok uzağım..
ben nette önceden de okumuştum et turşu tuzlu gibi şeyler genelde erkek bebeği işaret edermiş ama tabi ki istisnalarda vardır..
ama bununla ilgili nette çok yazı vardı..ben en başından beri erkek hissediyorum aklımdan kız olabilir düşüncesi bile geçmiyor..
ama içimde olan da hep kız..bayılıyorum kız bebeklerine..ikisine de kabulüm tabi ki ama kız olsa hayır demem yani
bakalım bebişlerimiz aynı cinsiyette mi?? öyleyse bu tezi doğrulamış olucaz seninle

bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum..aslında kampanya yakalasakta şansımıza alabilsek..
bende ara ara bakıp araştırıyorum..bana çok cazip geliyor olmadı bebişlerimiz için alıcaz başka çaremiz yok..

canım bu arabalarda denge sorununu bende duymuştum..3 tekerleklileri genelde önermiyorlar..
bende 3 tekerlekliler beğeniyorum ama eğer ciddi bir şekilde bu sorun varsa mecbur 4 tekerlekliye bakıcaz..

kızlar bendee acayip tuzlu şeyler yiyorummm canım çok istiyoo 1 paket turşuyu ve suyunu iki dakikadaa hüpletiyorum miğdemeeee tuzlu çekirdekk yemin ederim içimin yaglarını eritiyoo resmenn

canım aynısı bende de oluyo. adet tarihimde daha şiddetli normal zamanlarda da böyle az az sancı şeklinde oluyo. bence telaşnacak bir durum yok ama eğer içinin rahat etmesini istiyosan bi git sağlık ocağına.

Kızlar aranızda şu klasik hamile aşermesi turşuyu canı çeken oluyor mu yaa? Valla bir bende mi var bu durum :26:

benim canım iki aydır fena turşu çekiyo. aslında artık tuzluları abartmıyım diyip çok yemek de istemiyorum ama napim çok canım çekiyo az da olsa akşam yemeklerinde yiyorum. tatlıyı ise görmek bile istemiyorum.

biz de hafta sonu baktık canım biraz. dediğin gibi alacağımızdan değilde bi bakalım dedik hani fiyatlar falan nasıl. 3 tekerlekli olanlar çok hoşumuza gitti Allah kısmet ederse onlardan bi tane beğenip almak istiyoruz.

kızlar bendee acayip tuzlu şeyler yiyorummm canım çok istiyoo 1 paket turşuyu ve suyunu iki dakikadaa hüpletiyorum miğdemeeee tuzlu çekirdekk yemin ederim içimin yaglarını eritiyoo resmenn

valla bulantılarım ve tuzdan korkum olmasa oturur tabak tabak yerim...
ama ödemden korktuğum için kendimi frenliyorum sadece tadımlık yemeğe çalışıyorum..

valla bulantılarım ve tuzdan korkum olmasa oturur tabak tabak yerim...
ama ödemden korktuğum için kendimi frenliyorum sadece tadımlık yemeğe çalışıyorum..

benim cnm hep istiyoo ama yemeyee başlamazsam yemiyorum yersemdee kendime kesinliklee hakim olamayaıp hepsinii indiriyorum miğdeyeeee

Sanırım 1 aya kadar cinsiyetleri öğrenmiş oluruz canım bende çok merakla bekliyorum. Kız birinci tercihim ama oğlumda olursa tabi ki aynı heyecanla sevinicem. İlk çocuklarımız sonuçta ikisinin de yeri ayrı. Ama kızları giydirmesi süslemesi bir başka oluyor bu da bir gerçek benim kızımda kesin kokoş bir bebiş olur
Sağlıklı olsunlarda ikisinin de keyfi başka belki ikinciye artık

neredeyse 3,5 aylık olduk ama hala mide bulantıları hala devam ediyor. hatta ilaca rağmen tekrar kusmaya başladım (

sanırım bünyem ilaca alıştı ( Allah ın izniyle 4. ayı bekliyorum belki o zaman geçer.

haftasonu bebişimize bişeyler baktık. hatta ben dayanamadım 6 tane tulum aldım

hepsi birbirinden tatlı

tabi doktor kız dedi diye genelde pembe yi tercih ettik erkek olsursa kızı olacak bir arkadaşa hediye ederim artık

Rabbim hayırlısıyla nasip etsin de bizim aldığımız elimizde kalsın yani hiç mühim değil. bizim için de iyi oldu biraz hevesini, güzelliğini yaşamış olduk.

ayyy yerim onun cicilerini inşallahhh saglıklaa giyerr bebeişinnn 1 ay sonraa ciciler topikinide açarız artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…