2012 Ekim Anneleri

aman maşallah nazar değmesin inşallah başladığı gibi kolaylıkla devam eder.

Karnim sisti Benim yaa
10. Haftadayim garip mi acaba?10. Haftada karni sisen arkadas var miiii:44:

canım gazdan gelen şişkinliktir. benim de bazen çıkıyo bazen iniyo

Karnim sisti Benim yaa
10. Haftadayim garip mi acaba?10. Haftada karni sisen arkadas var miiii:44:

işte o benim şekerim :) karnım cıkmaya hatta karnım sırtım göğüslerim deli gibi kasınmaya basladı. bunun için ben de tatlı badem yağı sürüyorum sabah aksam hani çatlak olmasın diye bir de duştan sonra nemli tenime bebe yağı aldım onu kullanıyorum. çatlak olusumunu engellemek için

ben de artık başlasam mı diyorum ya, vazelinde çok iyi geliyormuş.

edammm, sekerlik16, gecem, sevdamcee, zeynepazra, peksimett, NurhanT, felisimfelis, esmerim33, eminabd, cimeka, ilaydakorucu06, leyli2212, supremee, seherozcan

aman maşallah nazar değmesin inşallah başladığı gibi kolaylıkla devam eder.

canım gazdan gelen şişkinliktir. benim de bazen çıkıyo bazen iniyo

benimkidee aynııııı bende bebek olacagını saanmıyorum yaa bukadar erken çıkarmı :26::26::26::26:

Ben de Pirima'ya üç hafta kadar önce kayıt yaptırmıştım ama ne arayan var ne soran. Geç mi iletişim kuruyorlar ya da arada kaynadım mı?
Biz de bebeğimize şimdiden isim aramaya başladık. Erkek olursa Haktan Güneş, kız olursa büyük ihtimalle sadece Güneş olucak diye düşünüyoruz ama fikrimiz değişmezse tabi ki

:):) kuzum gaz o gaz bende öyle diyom sabah bi bakıyom pısssss inmiş göbüş

geçen haftaya kadar benim de öyle oluyodu aksama kadar şişip sabah bi bakıodum pısss inmiş ama artık sabah kalkınca özelliklen bakıyorum cıkmaya basladı hafiften :) 10+1 olduk bugun bakalım hayırlısı...

vazelin için her kafadan bir ses cıktı kimisi iyi dedi kimisi kötü ondan bilemedim. tatlı badem yağını ve bebe yagını kullanan hamiş arkadaslarım var onların tavsiyesiyle basladım bakalım hayırlısı olsun

ismiyle büyüsün inşallah

cnm egeyı gorunce cok guldum ya sankı ıcımız bır gıbı geldı.
Benım oglumun adı çınar efe bıdaha oglum olursa çağan ege olucak oyuzden oglan ısmı hıc dusunmuyoruz.hatta daha oncelerdede yazmıstım ege ısmı guzel gercekten

benimkidee aynııııı bende bebek olacagını saanmıyorum yaa bukadar erken çıkarmı :26::26::26::26:

çıkan arkadaşlar vardır canım ama büyük ihtimalle çoğumuzun ki gazla ilgili

Haaayiiiiir bebik o bebik
Saka bir yana senin bulantilarin nasil oldu gecem?

tamam tatlım senin ki bebiik olsunn

valla canım hiç belli olmuyo. geçen pazar ve pazartesi çok fenaydı ilaç içmeme rağmen ne yediysem çıkarttım. hatta salı da kötü geçti ama dün bugün daha iyiyim.
işte işin kötü tarafı hala ilaç içiyorum çünkü bıraktığımda beter oluyorum. iki hafta sonra inşallah 16. haftalık olucaz o zamana kadar geçer diye umud ediyorum :))

yarın kontrolüm var,dua edin benim için...çok meraktayım.aklıma olumsuz şeyler de geliyor.. çünkü hashimoto tiroid+ polikistik overim var. düşük riskini artıran durumlar.. Allahtan hayırlısını istiyorum ..Allaha emanet...[/QUOTE]

canım sen troid için ilaç kullanıyor musun? bende de aynı sorun var ve şuan 100 mg ilaç alıyorum kan değerlerime her ay kontrol ettirerek dr dozaja karar veriyor.

benim ege ismi evlenmeden önce aklımdaydı..
kızkardeşimin bir arkadaşının oğlu olmuştu resmini görseniz bayılırdınız o derece hep ona benzesin diye EGE istiyordum..
hatta 11 haftalık kaybım zamanında resmini masa üstü yapmıştım..çokta severim yaramazı..
o yüzden aklımdan hep EGE ismi var..
bana rüzgar toprak çınar isimleri de hoş geliyor ama eşim istemiyor..
tutturdu DORUK diye :)) itiraz etmiyorum bende

ZofRani icen sen miydin?ve onu almana ragmen mi kusuyorsun?

gecem yaa bu bulantıdan senin kadar çeken olmadı herhalde yaaaa biran önce geçsin inşallahhh

canım sen troid için ilaç kullanıyor musun? bende de aynı sorun var ve şuan 100 mg ilaç alıyorum kan değerlerime her ay kontrol ettirerek dr dozaja karar veriyor.[/QUOTE]

Bende de hasHimoto var levotiron aliyorum 75 lik.ama her ay degil de 8. Hafta test yapilmisti en son deger tsh dusmustu bir daha 16. Hafta gel dedi.bana neden her ay yapmiyi testi o zaman ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…