hmmm,demek sende öylesin...ben de 6. haftadan beri yaşıyorum bu durumu.ama kesinlikle ilk baştaki kadar kötü değilim.bitkisel hayattaydım o zamanlar...şimdi de bi gün iyi iki gün kötü devam ediyoruz işte.ha geçti ha geicek derken 9 aylık olmaktan korkuyorum :))
kizlar caniniz neler cekiyor ?? benim hicbir sey cekmiyor :44:
iyiyim ben de çok şükür canım, hergün bebeğimle ilgili bişeyler okudukça mutlu oluyorum
inşallah atlatırsın biran önce , ben kusmaları ancak 10 kere falan yaşadım o zaman bile çok zor gelmişti, Allah yardımcınız olsun tez zamanda geçsin inşallah
dikkat ediyorum şurda hiç canı tatlı bişeyler çeken yok
hepimiz ekşi tuzlu istiyoz noluyoz beeeee hepimiz kız doğuracaz galibaaaa
Sen hangi ilaci kullaniyordun peki?ayyy Allah korusun 9 ay surmesinden.surmez surmez moralini yuksek tut gececek insallah en kisa zamanda.
sanki öyle olacak 2haftam kaldi insallah ultrasyona girmeme cinsiyetini merak etmeye basladim
canım ben gittiğimde ultrasyonda 12+2 görünüyordu cinsiyetini öğrenemedim
benim canım çok tatlı çekiyor :))) tuzlu hiç istemiyorum zaten yemekleri çok az tuzlu yapmaya çalışıyorum ekşi şeyleride hiç sevmem :)))
benim canım çok tatlı çekiyor :))) tuzlu hiç istemiyorum zaten yemekleri çok az tuzlu yapmaya çalışıyorum ekşi şeyleride hiç sevmem :)))
hadiyaa o zaman beklicez ama beni cok bekletiler erkek bebek hemen belli oluyor diyorlar ama i$te
neler cekiyor mesela tatli olaraak
hoşgeldin canımm teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?