- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
ben kullanmıyorum canım sadece bi tanıdıgının facesinden begen i tıklaman yeterli onun dısında bütün bilgiler sana ait face sahibiyle bi ilgisi yok
kargo ne kadar zamanda geliyor tatlım bir de evy babyden üye alınca hediye gelen var mı onun için özel bir istek yapmaya gerek var mı prima gibi ?
Merak ettirmeyelim o zaman
Ben yürüme engelliyim yani yürüyorum da cihazla. Bir de boy açısından kısayım. 1,36 boyum var. Pelvis yani karın bölgem daha dar. O nedenle beni ilerleyen günlerde biraz daha farklı etkiler diye düşünüyorum. Ama ilk günlerim çok rahat geçiyor. Ne mide bulantısı ne aşerme yok. Sadece ara ara sancılarını hissettiriyor ufaklık
Ben yürüme engelliyim yani yürüyorum da cihazla. Bir de boy açısından kısayım. 1,36 boyum var. Pelvis yani karın bölgem daha dar. O nedenle beni ilerleyen günlerde biraz daha farklı etkiler diye düşünüyorum. Ama ilk günlerim çok rahat geçiyor. Ne mide bulantısı ne aşerme yok. Sadece ara ara sancılarını hissettiriyor ufaklık
Slm arkadaslarım hepınızın yorumlarını okuyordum 1 saattır telden gırdıgım ıcın alıntı yapamadım ama aklımda kaldıgınca yazayım
Test sonucları cok guzel cıkmıs herkesın masallah
kontrole gıdıcek olan arkadaslarımında hayırlısı olsun sımdıden tum kalbımız sızlerle
Benıde prımadan aradılar gecen gun 17 nısanda yollucaz dedıler merakla beklıyoruz.gercı ben ılk oglumda prıma ıle basladım ama hıc memnun degıldım huggıes kullanıcam yıne
Oglumdan kalma 3 tane 3 cesıt bebek arabamız var oyuzden yenı almıcam bırıne gectıgımız yaz almıstım cokta memnunum.bıtek arabada kullanmak ıcın puset alıcam
Bı arkadasımız ada ısmı demıs ne guzel belkı adas olabılırler bızımde kız olursa ADA SU olcak
Ben 13 haftamın ıcındeyken gıtcem teste hem belkı cınsıyetımızde bellı olur
Bu arada ozellere zam geldı denılıyor nekadar fark verdı gıdenler kactı kac oldu
Bı arkadasımız ada ısmı demıs ne guzel belkı adas olabılırler bızımde kız olursa ADA SU olcak
Arkadasim insallah cok kolay bir gebelik donemi gecirirsin,ayrica bulantin olmamasi da cok guzel bir baslangic
Birazcik ben burdayim diyormus annesi varsin desin,Allah daha buyuk sıkıntılardan korusun seni
canım benim ki bundan değilll...
evet canım eşim ADA istiyor..eşimin ilk harfi ve benim son hecemden oluşuyor :)
yanına da SU istiyor aslında ama ben kararsızım farklı isimler var aklımda 2. isim olarak..
Karnim sisti Benim yaa
10. Haftadayim garip mi acaba?10. Haftada karni sisen arkadas var miiii:44:
anaaaaa sanaa niyeee böyle göndermişlerrr terbiyesizlerrrr seninki tam mama kabı bizimki ise ne oldugu anlaşılmıyan bişey
cnm beenım esımde ada dıyor bende yanına su yu ekledım
edammmm hiç üşenmedim tupperware kataloğunu indirdim. seninkinin adı yemek setim. ve fiyatı 40 tl.. bizimki ise hiçbiryerde yok...ne adı ne resminasıl bişeyse artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?