bendim canım, sorma o ilaca rağmen kusuyorum. gerçi tabi içmesem her yediğimi çıkartıyorum içince bazen hiç bazen de günde bi defa oluyo
yok canım benim sabah kalkıncada varhatta wc ye girip çıkıyorum hala aynı
kızlarrrrrr formu gönderdim pirimaya
Bende haftasonu gezmeye gidicem esimle,o gun almayi dusunuyorum.Allah bebeklerimizi korusun insallah.diger gunler evdeyim ya,idare etmeye calisiyorum.
Selam kizlarr ben geldimmm nasilsiniz bakalim durumlar nasil bebi$ler nasill
Selamm,Ben kendi adima bulantilar haricinde iyiyim cok sukur,sen nasilsin ?
bendim canım, sorma o ilaca rağmen kusuyorum. gerçi tabi içmesem her yediğimi çıkartıyorum içince bazen hiç bazen de günde bi defa oluyo
Ayynen bende iki gundur kabus ve sıkıntili ruyalar goruyorum,korkuyorum,dua ediyorum.yari uyur yari uyanikken korkuyorum surekli.ben cok iyim cnmm bu günlerde ama gece uyuyamadim cok korkuyorum kabuslar goruyorum onun di$inda iyiz bebi$le...
aynen ,bende ilaç alıyorum sürekli.almayınca çok kötü oluyorum alıncada çok iyi olmuyorum.bi,iki gün iyi oluyorum tamam diyorum sonra yine başlıyobi de ben genelde geceleri çıkarıyorum,yatarken..ilginç,genelde sabahları olur ama...
bu arada dün gece benimde acaip göbeğim çıktı,öyle böyle değil tam bir hamile gibiydi.otururken bile midem kaburgalarıma baskı yaptı yani,elim karnımda gezdim.ammmaaa şuan göbek möbek yokk
Arkadaslar hepinize guzel bir gun dilerim
canım sen troid için ilaç kullanıyor musun? bende de aynı sorun var ve şuan 100 mg ilaç alıyorum kan değerlerime her ay kontrol ettirerek dr dozaja karar veriyor.
arkadasim ben 6.haftadan beri hep ozellikle gecelerden sikayetciyim.gece surekli bulantim oluyor,surekli tuvaletin basindayim.bir tek ogleden sonra birazcik iyi oluyorum onun haricinde sabah gece ve aksam kotuyum.
merhaba annişlernasılsınız?
inşallah bulantıları olan arkadaşlar da tez zamanda atlatırlar bu durumu da rahat rahat geçirirler hamileliği
ben de bel ve sırt ağrıları başladı, artık rahmin büyümesi için leğen kemiği falan genişliyomuş, normalmiş ağrılar
büyüsün istiyorum biran önce göbüşüm bebişim
buarada kızlar eylül annesi olcam galiba ,doktorun verdiği tarih 29 eylül ama olsun ekim annesiyim benbirlikte devam yola
hoşgeldin canımm..ben iyiyim sen nasılsın??
bende bir an önce bulantıların kesileceği günün gelmesini istiyorum..
2 kere hastanelik oldum sanırım 3. kere gitmem gerekecek yine..
geçeceği yok gibi 6. haftanın başından beri böyleyim..
dr 6 kilo vermişsin iyi değil vermemeye çalış dedi ama olmuyor..
inş düzeliriz hep birliktee..
artık doğuma kadar olan şikayetlerimiz başlıyor..
inş en hafif şekilde atlatırız hep birliktee..
inşallahhhhhhhhhhh hepimizin bebekleri vakti zamanında gelsinama mutlaka erken doğum yapacaklarda olacaktır mesela bende eylül annesiyim büyük ihtimalle ikiz olunca 37. hafta sezeryenle alınıyor
allahım inşallahhhhhh 37 haftayı göstersin bana
kizlar caniniz neler cekiyor ?? benim hicbir sey cekmiyor :44:
kizlar caniniz neler cekiyor ?? benim hicbir sey cekmiyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?