Ben de bir an önce öreyim diyorum battaniyeyi. Nasılsa yaz da geliyor okulda fazla yoğunluk olmaz. Rahat rahat eve gittikçe örerim :)
Örneği burada yayınlarsan ona da bakmış oluruz
hoşgeldin canımm..
ayyy insan şok geçirir heralde :26:
bir de ilk bebiş keyfime göre koymak ister insan..
benim ilk hamileliğim benim yaşım 30nisan 11 de 3 yılımızı bitiricez inşallah ve 3 yılı 3 kişi bitiricez kısmetse
ben 2 yıl tedavi gördüm ama başarılı olamadık klomen ve iğne tedavisi temmuzda aşılama denemek istiyorduk ki meleğim gelmiş annesine babasına öğrendik çok mutlu olduk
topikte benim gibi 9 haftalık hamile olan yok sanırım herkes 3 hafta filan daha büyük benden o yüzden en küçük dedim canım
:44: interneten bakim cnm acaba normali ndir diye
hoşgeldin canım benimmm
geç bile kaldın topiğe katılmaklaa
geç olsun da güç olmasın taze anne
Sağol tutsaq bende bakınıverdım ama anlamadım bısey:S
burda yapan arkadşlar varsa dıye sordum ama henuz pek bılgısı olanda yok snrm
bu arada burdaki bütün arkadaşlardan bi ricam olucak, hamilelerin duası kabul olur derler ... bi arkadaşım var tüp bebek yolunda, cumartesi transferi yapılıcak7 küsür yıldır evli belki Rabbim birimizin duasını kabul edicek, onun için (esra) dua edermisiniz.. çok istiyoo çok hasret.....
evet canım ilk bebek yani insan içine sinen bi isim koymak istiyo bide ben birinin ismini koyunca ondan huy aldığına inanırım :) bikaç tanıdığımda şahit oldum:)
ben geldimmmmm ya nekadar kalabalık olmuş burası iki saat gittim geldim sayfalar geçmişş
hoşbuldum canım benim
bencede geç kaldım ama geldim sonunda
ben çok halsizdim dün yine yattım hep edam çok kötü bir durum bu ama yinede şikayet etmiyorum yatarım ben
yarında kan vermekle geçecek günüm iki hastanede randevum var tahliller ve endokrin için
Ufff su kayinpeder kayinvalide baskilarina cok uyuz oluyorum herkesin kendi evladi sonucta,bence siz ve esiniz hangi ismi istiyorsa onu koyun,milletin lafina bakip sinirlerinizi bozmayin hiccccc
hosgeldin cnm bende takip edemiyorum
bu arada burdaki bütün arkadaşlardan bi ricam olucak, hamilelerin duası kabul olur derler ... bi arkadaşım var tüp bebek yolunda, cumartesi transferi yapılıcak7 küsür yıldır evli belki Rabbim birimizin duasını kabul edicek, onun için (esra) dua edermisiniz.. çok istiyoo çok hasret.....
saolun kızlar cvplarınız için, tamam çikolata yerim bende o zaman :) inşallah cinsiyetini de öğreniriz anneme, bir arkadaşıma ve birçok kişiye daha erkek gibi geliyo ama eşim kız olmasını çok istiyo ama oda sanki erkek hissediyorum diyor ben ise her ikisini de istiyorumallahım yeterki sağlıklı versinde hiç önemli değil kız, erkek..
benim canım da aşırı tatlı çekiyo ama kendimi brakmıyorum :) yoksa sabah akşam tatlı ile gececek günüm yemek yerine
evet ya daha birini okumadan bikaç sayfa geçio valla bu sitede olmassa işyerinde zaman geçmezz
kayınvalide ve kayınpederler bu hakkı nasıl kendilerinde buluyorlar anlamıyorum hiç
ben o kada istiyim bu bebeği zar zor olsun sonra bir isim bile koyamıyım yok böyle bişey
farkındamısınız bunu da hep erkek anne babaları yapar kız anne babası hiç seslerini çıkarmazlar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?