2012 Ekim Anneleri

Ben de bir an önce öreyim diyorum battaniyeyi. Nasılsa yaz da geliyor okulda fazla yoğunluk olmaz. Rahat rahat eve gittikçe örerim :)
Örneği burada yayınlarsan ona da bakmış oluruz

canım çok basit yaptım ben uydurdum tığla örüyorum , bu beyazı da ,daha önce yaptıklarımın fotosu varsa onlarıda koyarım buraya....

hoşgeldin canımm..

ayyy insan şok geçirir heralde :26:
bir de ilk bebiş keyfime göre koymak ister insan..

evet canım ilk bebek yani insan içine sinen bi isim koymak istiyo bide ben birinin ismini koyunca ondan huy aldığına inanırım :) bikaç tanıdığımda şahit oldum:)

oyy yesinler bebi$ini evett benim bebi$im bille buyudu artik abi abla oldu

hoşgeldin canım benimmm

geç bile kaldın topiğe katılmaklaa

geç olsun da güç olmasın taze anne

hoşbuldum canım benim

bencede geç kaldım ama geldim sonunda

ben çok halsizdim dün yine yattım hep edam çok kötü bir durum bu ama yinede şikayet etmiyorum yatarım ben

yarında kan vermekle geçecek günüm iki hastanede randevum var tahliller ve endokrin için

Allahım esraya inşallah ikiz bebek nasip eder belki bize yetişemez ama aralık hamişlerine yetişir inşallahhhh hayırlısıyla tabi =)))))

okudum canım allah kabul etsininşallah müjdeli haber alıp sağlıcakla kucağına alsın

evet canım ilk bebek yani insan içine sinen bi isim koymak istiyo bide ben birinin ismini koyunca ondan huy aldığına inanırım :) bikaç tanıdığımda şahit oldum:)

bütün eziyeti sen çek keyfe gelince herkes ortak oluyor maleseff..
en baştan eşinin söylediği iyi olmuş canım yoksa işiniz zor görünüyor..

Ufff su kayinpeder kayinvalide baskilarina cok uyuz oluyorum herkesin kendi evladi sonucta,bence siz ve esiniz hangi ismi istiyorsa onu koyun,milletin lafina bakip sinirlerinizi bozmayin hiccccc

olsun canım siz iyi olunda bundan sonra devam ederiz sohbete..
canım inş 3 ayı atlatınca belirtiler hafifleyecek biraz daha olsa..
sabretcez artık napalımm..

yarın kontrolün var demek güzel haberlerini bekliyoruz

Ufff su kayinpeder kayinvalide baskilarina cok uyuz oluyorum herkesin kendi evladi sonucta,bence siz ve esiniz hangi ismi istiyorsa onu koyun,milletin lafina bakip sinirlerinizi bozmayin hiccccc

evet bazen adet diye dede nene ismini veren cok ama bu konuda yorum yapmak dogru deil dimi :) ben ne dersem yanli$ algilaniyor nedense

kayınvalide ve kayınpederler bu hakkı nasıl kendilerinde buluyorlar anlamıyorum hiç

ben o kada istiyim bu bebeği zar zor olsun sonra bir isim bile koyamıyım yok böyle bişey

farkındamısınız bunu da hep erkek anne babaları yapar kız anne babası hiç seslerini çıkarmazlar bile

saolun kızlar cvplarınız için, tamam çikolata yerim bende o zaman :) inşallah cinsiyetini de öğreniriz anneme, bir arkadaşıma ve birçok kişiye daha erkek gibi geliyo ama eşim kız olmasını çok istiyo ama oda sanki erkek hissediyorum diyor ben ise her ikisini de istiyorum allahım yeterki sağlıklı versinde hiç önemli değil kız, erkek..
benim canım da aşırı tatlı çekiyo ama kendimi brakmıyorum :) yoksa sabah akşam tatlı ile gececek günüm yemek yerine

insallah canim Allah bu kez gönülerine göre verir 7yil da baya sabretmi$ umarim bu kez bebi$leri olurrrr

ayy ne güzel benim e$im erkek erkek diye tuturdu,kiz olcak deyince ho$una gitmiyor ama beli etirmiyor

ilk bebek ilk heyecan bence anne baba beraber karar vermeli yada bizim gibi anlaşma yapsınlar kız olursa ben ismini koyucam erkek olursa eşim koyucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…