ilk bebek ilk heyecan bence anne baba beraber karar vermeli yada bizim gibi anlaşma yapsınlar kız olursa ben ismini koyucam erkek olursa eşim koyucak
aynen canım bizdede öyle erkek olursa babası kız olursa ben koyucam ama eşim biraz ağır isim seçti ben hiç istemiyorum ama kırılmasınıda istemiyorum erkek hamza istiyor çok daha hamile kalmadan önce diyordu hamza olcak diye ama ben yanına ya aras yada ılgazistiyorum kız olursada neşe mina olcak kısmetse aslında isra olcaktı ama akşam nette okudum isra esra demekmiş isra yerine esra koyun diğeri saçma filan yazıyodu o yüzden soğudum gibi isradan
evet ya tek basına erkege bırakmakta istemiyorum diyoki ecmen koyalım erkek olursa o ne yaa hadi benim ki biraz insaflı eniştem civanım olsun demişti şaka degil he gerçek cocugu civanım diye mi cagırıcazz ben erkekte olsa müdahale ederim eşime ama yumuşak yumuşak mert olur yagız ali olur kız da olursa cok hüma istiyorum yada hira ama ikiside agır biraz cocuk kaldırabilirmi oda var
aslinda bende pek isim dü$ünmedim ama aklimda var birkac kiz ismi
- selin
-sahra
erkek ismi daha aklimda yok
ay eniştene çok güldüm kusura bakmasıncivanım mııı bu ismi hiç duymadım valla 40 yıl da aklıma gelmezdi ama hüma da hira da çok güzeller bayıldım valla isimlere çok güzeller maşallah kaldırır ne olcak hep bebek kalmıcak ya bunlar büyüyecekler bide öyle düşün hüma hanım yada hira hanım ayyyy ne güzel oluyor baksana
selin bilindik bir isim ama sahra çok fazla duyulmamış bir isim ben sahrayı beğendim çok
kızlar nedendir bilmiyorum ama mideme ve karın bölgeme sancı seklinde kramplar girio ara ara korkmaya başladımneden olur bu
Sağol tutsaq bende bakınıverdım ama anlamadım bısey:S
burda yapan arkadşlar varsa dıye sordum ama henuz pek bılgısı olanda yok snrm
evet bakmam lazim isimlere neler var merak ettim...
umarim kayinvalimdemle kayinbaba kari$maz... sanirim 3isim koya biliyoruz degilmi ???
hmm ben malesef bu konularla daha yorum yapmicam cünki rahatsiz olanlar var
Canim bende dun ogrendim testin sonucunu hastanenin internet sitesinden ama sadece negatif normal yaziyorduu sonuc sayisal bir degerr yoktu o yuzden bilemiyorum :26:
ne oldu canım kim rahatsız oluyor??
edammm, Tutsaqkoliq, sekerlik16, NURGU66, eminabd, supremee, ebrumelek12, NurhanT, evrimdost, melekangel, evimicin, felisimfelis, Coyote, Masumiyet, sevdamcee, seherozcan, leyli2212, casper16
Kızlar ben erkek olursa EYMEN kız olrsada MİNEL Koyacagım adınıı
Kızlar ben erkek olursa EYMEN kız olrsada MİNEL Koyacagım adınıı
nette kuranda geçen bebek isimleri diye arıyorum ben kuran dan olsun kesinlikle
3 isimmi :44::44::44::44: biraz fazla olmazmı 3 isim ve zor olur bence 3 isim olsada 1 tanesi kullanılır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?