2012 Ekim Anneleri

bende kendi çocuklarıma tek isim düşünüyorum bende çift isim taraftarı değilim sanırım bu konuda herkesin zevki fikri farklı oluyor

Kızlar yarın ikili teste gidicem, hayırlısıyla güzel haberlerle dönerim inşallah hep beraber arkadaşlarımla
ikili test için rdv 10:45 te, aç akrnına mi gidilcek acaba?? onu merak ediyorum... ve çok heyecanlıyım rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..

EYLÜL ismi benim eşimin çok hoşuna gidiyor..
bizimki eylülde doğarsa düşünebiliriz belki..

amin,inşallah güzel haberlerle geliriz... ben de yarın gidiyorum... açkarnına gidilmiyor....

Bende kız olursa eylül de düşündüklerim arasında ama kayınvalidem sürekli beğenmediğini belirtiyor başka isim düşünmüyomusunuz diye...

ben hiç kimseye söylemiyorum canımm..
eşimle ben karar verip bebeğimizin ismi bu dicez..

bence buna siz karar vereceksiniz o söylesin sen aldırma
düşünüyoruz sonunda birine karar vericez de geç

ben hiç kimseye söylemiyorum canımm..
eşimle ben karar verip bebeğimizin ismi bu dicez..

Zaten onların dediği olmazki hoş öneri sunmadılar ama bulduğum ismi beğenirse beğenir beğenmesse torun die hitap etsin
Eşime dedim inada binersem eylül koymayacağımda varsa koyarım dedim
Yada kimseye söylemeyelim düşündüğümüz ismi artık dedim doğunca öğrenirler dedim

sana bu konuda katılıyorum canımm..
mesela ben kızlık soyismimi kullanıyorum şuanda..
kızımda bunu ister mi diye düşünüyorum..
sonrada diyorum eşimin soyismi pek güzel değil sanmıyorum kullanacağını diyorum
ama benim kızlık soyismim gibi bir soyismi olacak olsaydı kesinlikle 2. ismi koymazdım..

güzel haberlerini bekliyoruz canımm
aç tok farketmiyor.. kahvaltını yapıp gidebilirsin yani..

canım sen troid için ilaç kullanıyor musun? bende de aynı sorun var ve şuan 100 mg ilaç alıyorum kan değerlerime her ay kontrol ettirerek dr dozaja karar veriyor.

Bende de hasHimoto var levotiron aliyorum 75 lik.ama her ay degil de 8. Hafta test yapilmisti en son deger tsh dusmustu bir daha 16. Hafta gel dedi.bana neden her ay yapmiyi testi o zaman ya?[/QUOTE]

troid için ayrı bi dr a da gidiyorsun değil mi? benim troid dr ayrı ona ayda bir gidiyorum gitmeden 2 gün önce test yaptırıyorum. hamile kalmadan önce 50 mg alıyordum hamile kalır kalmaz 75 e çıkardı. sonraki kontrolde değerler yüksek çıkınca 100 yaptı. şuan sonuçlar iyi maşallah geçen hafta gittik.bence sık kontrol önemli biliyorsun troid hamilelikte çok önemli bi faktör.konuş istersen sende ben tedirggin oluyorum daha sık kontrol etsek olmaz m diye..

valla ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez ismi belirlemeyi düşünüyorum..
sonradan ortaya laf atan çok olur..
ama karar verdik ismi bu dersem kimse öneride dahi olsa konuşamaz..
çünkü eşimin babası bir isim önerir yada bunu koyun derse hayır diyemeyiz..
benim ailemden kimse karışmaz zaten..

canlarım bebişler için yavaştan örgü modellerine bakmaya basladınız mı ? henuz cinsiyetimiz beli olmasa da inanılmaz şekilde meraklanmaya basladım ben :)

canlarım bebişler için yavaştan örgü modellerine bakmaya basladınız mı ? henuz cinsiyetimiz beli olmasa da inanılmaz şekilde meraklanmaya basladım ben :)

canım örgü patik ve yelek harici hoşlanmıyorumm..
ama bilseydim kesinlikle 1-2 yelek yada patik örmek isterdim..

Bende de hasHimoto var levotiron aliyorum 75 lik.ama her ay degil de 8. Hafta test yapilmisti en son deger tsh dusmustu bir daha 16. Hafta gel dedi.bana neden her ay yapmiyi testi o zaman ya?

troid için ayrı bi dr a da gidiyorsun değil mi? benim troid dr ayrı ona ayda bir gidiyorum gitmeden 2 gün önce test yaptırıyorum. hamile kalmadan önce 50 mg alıyordum hamile kalır kalmaz 75 e çıkardı. sonraki kontrolde değerler yüksek çıkınca 100 yaptı. şuan sonuçlar iyi maşallah geçen hafta gittik.bence sık kontrol önemli biliyorsun troid hamilelikte çok önemli bi faktör.konuş istersen sende ben tedirggin oluyorum daha sık kontrol etsek olmaz m diye..[/QUOTE]

Evet acibadem de doc.dr.ender arikan var endokrin uzmani,ona gidiyorum bu ay yapildi tsh 1,40 cikti ama ben gelecek ay da tahlil yaptirayim en iyisi,yuksek cikarsa giderim adama tekrar.O beni 2 ay sonra cagirmisti ama yaptiricam tahlili cok sagolun hepiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…