2012 Ekim Anneleri

Masallah canim
Cok tatli gorunuyorsunBizim de cikti ama senin accuk daha fazla gibi...bizde 10 haftalik olduk
Cok heyecanli seylermis bunlar..

Masallah canim
Cok tatli gorunuyorsunBizim de cikti ama senin accuk daha fazla gibi...bizde 10 haftalik olduk
Cok heyecanli seylermis bunlar..

sorma coyotecim ne kadar güzel hislermiş ..bukadar çok istemekte ve bebğimiz olsun diye mücadele etmekte çok haklıymışız bunlar tarifi olmayan hislermiş hisler korkular endişeler mutluluklar hüzünler hepsi bir arada yaşanabiliyo yeri gelince ama değişilmez bir mutluluk şevkat heyecan içimizdekiler

kızlarcımlarım ben istanbul avrupa yakasında bağcılarda oturuyorum bu taraflarda tahlilleri uyguna yapan hastane biliyormusunuz acep benim hastanem 15 adet tahlilime 380 tl dedi bende yarın okmeydanı sskdan randevu aldım yaptırabildiklerimi oraya yaptırıcam ama kalanı için bildiğiniz hastane varmııı

hosgeldın canım bende 9 haftalıgım
Ufff su kayinpeder kayinvalide baskilarina cok uyuz oluyorum herkesin kendi evladi sonucta,bence siz ve esiniz hangi ismi istiyorsa onu koyun,milletin lafina bakip sinirlerinizi bozmayin hiccccc
bende oyle canım am ane kadar uyuz olsamda esım de pek yanıdma olmadı daha dogrusu basta eısmle anlasamadık bı zısım konusunda soylemem dedıgı halde hem babsısını ısmını koydu arkasına bırde kednı sıtedıgı ısmı ekledı bunda bastan soyledım ama gene dedıgım ısımlere kulp takıyor bende kafamı attırma bak dogum kagıdını fılan vermem bı de loura koyarım dıyorum

hey masallah senı 9 aylıkken düşünemiyorum
benıdme 9 haftalık bebısım normalde gobegım var benıdme ama su an bı farklılık yok zaten bebekelr topu topu 2-3 cm bu haftalarda yanı ımkansız hamılelıkte asırı kıloya dıkkat canım doktorlar uyarıyor ılerleyen aylarda tansıyon seker problemı olmasın dıye

kızlar herkes formunda bugün bende bulantım doktorum zofran verdi geçti çok şükür
fazla giremiyorum iş yerinde olunca ama şimdi bu kadar çok kişiyi görünce ne güzel dedim

esmerim doktor zofrani ne olcude verdi yarim mi?sadece sabah mi ne sıklıkla kullan dedi?

sivatan maşallah canım :))))))

bu hakketten göbek bebek daha piyasada yok :)))

amaaaaaaa benimki 2 katı nerdeyse merak etme
kızlar 20. haftada ben 38. -40. haftada gibi görünecekmişimmm

araştırıyorum sabahtan beri ikiz gebelik sizin göbüş neyse benim 2 katı düşünün halimi

bide boyum 1.58 hakketen yumurtadan kol bacak çıkmış gibi olucammm abuuuu vay halime

arcakcım hoşbuldum canım aynıyız seninle 9+2 maşallah bizeee

bende kendimi 9 aylık düşünemiyorum bide benim boyum uzun 1,75 maşallahimkansız belki ama bu halde işte göbikim son 4 gündür filan böyle nedense ama kilo yemediğim halde almışım çok şaşırdım görünce

ben biraz geç katıldım ama olsun benim bir de 6 yaşında kızım var o da abla olacak inş.
sizlerin ilk gebeliği galiba

geç kalmadın ya daha 6 ay var doguma hem dogumdan sonrada yeni bi topik acarız benim ilk gebeligim ama ikinci olan arkadaşımızda cok var

canım kişiden kişiye değişiyor...kimi kilo veriyor kimi alıyorr..
takma kafanaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…