2012 Ekim Anneleri

dimi hamile olmakkeyifli ama deneyimli bir anne olarak söylüyorum çocuk büyütmek muhteşem bir şölen :)) kıyaslanmaz bile

ben cok merak ediyorum o bebegi nasıl emziricem nasıl bi duygu onunla nasıl yalnız kalıcam babasıda gidicek işe evde ikimiz kalıcaz ayy hayal gibi akşama kadar soyup giydiririm heralde küçükken bebeklerime öyle yapardım ama yıkıyamam heralde korkarım ya aglarsa cok susturamazsam ya meme emmezse ilk bebek olunca bu endişeler ister istemez oluyo

Kiz bende bagcilarda oturuyorum ne taraftasin ?peki sen normalde hangi hastaneye gidiyorsun?valla bizim hastane pek ucuz degil ama ozel saglik sigortasi sayesinde az veriyoruz.

Kiz bende bagcilarda oturuyorum ne taraftasin ?peki sen normalde hangi hastaneye gidiyorsun?valla bizim hastane pek ucuz degil ama ozel saglik sigortasi sayesinde az veriyoruz.

bağcılar göztepede oturuyorum ama güngören kolan hastanesine gidiyorum coyotecim sen nerdesin tam olarak nerde oturuyosun hangi hastane bide

hiç korkma her gün bebeğin sana sen bebeğine daha çok alışacaksınız bir de bakmışsın derdini anlayam sadece sensin :))

upreme bende bunları çok düşünürüm ilk emzirmemizi sonrakileri nasıl bakıcam meme emicekmi ya emmezse ya süyüm yetmezse daha nelerrr neleerrr işte öyle çok düşünüyorum ki çok ta merak ediyorum bizi neler bekliyor

canım bende şişlide oturuyorum okmeydanında özel bi klinige gidiyorum ama testleri orda yaptırmayı düşünmüyorum cok yüklüye geliyo etfalden randevu alıp orda yaptırıcam

kızlar bunları benden çok eşim düşünüyor
biz napıcazzzz gece gündüz onlaarı avutmak zor olacak
senin yanına birilerinin gelmesi lazım diyip duruyor

bende amannnnn diyorum hele sağlıcakla alalım kucağımızada dünyaya geldikten sonra elbet bir şekilde akılır

canım bende şişlide oturuyorum okmeydanında özel bi klinige gidiyorum ama testleri orda yaptırmayı düşünmüyorum cok yüklüye geliyo etfalden randevu alıp orda yaptırıcam

ben endokrine gidiyorum etfale yarın oraya da gidicem oraya giderken randevu istemiyolar etfalde hamileyim de bütün kapılar randevusuz açılıyo valla

bağcılar göztepede oturuyorum ama güngören kolan hastanesine gidiyorum coyotecim sen nerdesin tam olarak nerde oturuyosun hangi hastane bide

Canim bende cinar olimpia park sitesinde oturuyorum ciftlik tarafinda.hastanemde memorial hizmet hastanesi,bahcelievlerde.bagcilarda turkiyenin en buyuk ve kapsamli ozel hastanesi aciliyormus ama duydun mu bilmem?orayi da merak ediyorum ama doktorumdan da memnunum Allah icin.

hiç korkma her gün bebeğin sana sen bebeğine daha çok alışacaksınız bir de bakmışsın derdini anlayam sadece sensin :))

daha önce hep baskasının bebegine baktım ablama yengeme ama biyere kadar sadece uyanıkken insanın kendi bebegi daha başka olur tabiki ayy onu ben anlarım tabiki ya bebişim gelsin biran önce özledik onu

dua ettim cnm RABBİM kabul eylesin yavrusuna kavuşsun inşallahhhh

Allahım esraya inşallah ikiz bebek nasip eder belki bize yetişemez ama aralık hamişlerine yetişir inşallahhhh hayırlısıyla tabi =)))))

okudum canım allah kabul etsininşallah müjdeli haber alıp sağlıcakla kucağına alsın

insallah canim Allah bu kez gönülerine göre verir 7yil da baya sabretmi$ umarim bu kez bebi$leri olurrrr

çok çok teşekkürler arkadaşlarr ALLAH RAZI OLSUN, KABUL ETSİN İNŞALLAHHHHH oda sevinirrr ....... hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhhh

ben endokrine gidiyorum etfale yarın oraya da gidicem oraya giderken randevu istemiyolar etfalde hamileyim de bütün kapılar randevusuz açılıyo valla

gerçekten öylemi yaa ben tanıdık sokmaya calısıcaktım araya randevusuz bakıyolarsa ve ilgileniyolarsa ne iyi benim tam yanım etfal ama taa nerelere gidiyorum doktora

siteyi biliyorum tabi bize çok yakın

hizmettede kardeşim doğum yaptı meltem eğilmezde bende gittim 1 kere ama muayne çok pahalı 88 tl ssklıya bide doğumları çok pahalı oranın özel sigortalı nekadar bilmiyorum ama o hastane evet çok güzel ama çok ta pahalı bana uymuyo malesef bende çok istedim orayı ayrıca sait beyi çok istedim ama olmadı bu kolandaki drum şahane çok memnunum aratmıyor diğer drları

o yeni açılacak hastanede bizim hemen alt tarafımız olcak inşallah biz doğurmadan açılsada orayıda denesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…