dimi hamile olmakkeyifli ama deneyimli bir anne olarak söylüyorum çocuk büyütmek muhteşem bir şölen :)) kıyaslanmaz bilegeç kalmadın ya daha 6 ay var doguma hem dogumdan sonrada yeni bi topik acarız benim ilk gebeligim ama ikinci olan arkadaşımızda cok var
merhaba kızlar bende aranıza katılmak ve çizelgede yer almak istiyorum
sat 20 ocak beklenen doğum tarihi 26 ekim
dimi hamile olmakkeyifli ama deneyimli bir anne olarak söylüyorum çocuk büyütmek muhteşem bir şölen :)) kıyaslanmaz bile
ilk çocuğun kız mı erkek mı kardeşinden haberi var mıkesınlıkle katılıyorum:129:
dimi hamile olmakkeyifli ama deneyimli bir anne olarak söylüyorum çocuk büyütmek muhteşem bir şölen :)) kıyaslanmaz bile
kızlarcımlarım ben istanbul avrupa yakasında bağcılarda oturuyorum bu taraflarda tahlilleri uyguna yapan hastane biliyormusunuz acep benim hastanem 15 adet tahlilime 380 tl dedi bende yarın okmeydanı sskdan randevu aldım yaptırabildiklerimi oraya yaptırıcam ama kalanı için bildiğiniz hastane varmııı
Kiz bende bagcilarda oturuyorum ne taraftasin ?peki sen normalde hangi hastaneye gidiyorsun?valla bizim hastane pek ucuz degil ama ozel saglik sigortasi sayesinde az veriyoruz.
ben cok merak ediyorum o bebegi nasıl emziricem nasıl bi duygu onunla nasıl yalnız kalıcam babasıda gidicek işe evde ikimiz kalıcaz ayy hayal gibi akşama kadar soyup giydiririm heralde küçükken bebeklerime öyle yapardım ama yıkıyamam heralde korkarım ya aglarsa cok susturamazsam ya meme emmezse ilk bebek olunca bu endişeler ister istemez oluyo
ben cok merak ediyorum o bebegi nasıl emziricem nasıl bi duygu onunla nasıl yalnız kalıcam babasıda gidicek işe evde ikimiz kalıcaz ayy hayal gibi akşama kadar soyup giydiririm heralde küçükken bebeklerime öyle yapardım ama yıkıyamam heralde korkarım ya aglarsa cok susturamazsam ya meme emmezse ilk bebek olunca bu endişeler ister istemez oluyo
Kiz bende bagcilarda oturuyorum ne taraftasin ?peki sen normalde hangi hastaneye gidiyorsun?valla bizim hastane pek ucuz degil ama ozel saglik sigortasi sayesinde az veriyoruz.
canım bende şişlide oturuyorum okmeydanında özel bi klinige gidiyorum ama testleri orda yaptırmayı düşünmüyorum cok yüklüye geliyo etfalden randevu alıp orda yaptırıcam
bağcılar göztepede oturuyorum ama güngören kolan hastanesine gidiyorum coyotecim sen nerdesin tam olarak nerde oturuyosun hangi hastane bide
hiç korkma her gün bebeğin sana sen bebeğine daha çok alışacaksınız bir de bakmışsın derdini anlayam sadece sensin :))
oy kurban olurum etmemmi be hemen ediyorum
ben 12 yıl sonra tüple kavuşacam inşallah bebeklerimeallahım bu yolda çaba sarffeden herkesin yolunu açık etsin muradını versin inşallahhhhhhh
esraya 10 tane ayethel-kürsi okuyup yolluyorum
dua ettim cnm RABBİM kabul eylesin yavrusuna kavuşsun inşallahhhh
Allahım esraya inşallah ikiz bebek nasip eder belki bize yetişemez ama aralık hamişlerine yetişir inşallahhhh hayırlısıyla tabi =)))))
okudum canım allah kabul etsininşallah müjdeli haber alıp sağlıcakla kucağına alsın
insallah canim Allah bu kez gönülerine göre verir 7yil da baya sabretmi$umarim bu kez bebi$leri olurrrr
ben endokrine gidiyorum etfale yarın oraya da gidicem oraya giderken randevu istemiyolar etfalde hamileyim de bütün kapılar randevusuz açılıyo valla
Canim bende cinar olimpia park sitesinde oturuyorum ciftlik tarafinda.hastanemde memorial hizmet hastanesi,bahcelievlerde.bagcilarda turkiyenin en buyuk ve kapsamli ozel hastanesi aciliyormus ama duydun mu bilmem?orayi da merak ediyorum ama doktorumdan da memnunum Allah icin.
negatif yazinca normalmi oluyor acaba doktoruna ne zaman gideceksin cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?