2012 Ekim Anneleri

Ne bilim kıs 77 kiloyum diyince göbeksiz gelmedin aklıma ama magdem bebek diyon bebek olsun ohh tosuncukkk o zaman

gerçekten öylemi yaa ben tanıdık sokmaya calısıcaktım araya randevusuz bakıyolarsa ve ilgileniyolarsa ne iyi benim tam yanım etfal ama taa nerelere gidiyorum doktora

Kızlarrrr endokrine niye gidiyonuzzz bakimmm ben gitmiştim bilgilnediriyim sizi

gerçekten öylemi yaa ben tanıdık sokmaya calısıcaktım araya randevusuz bakıyolarsa ve ilgileniyolarsa ne iyi benim tam yanım etfal ama taa nerelere gidiyorum doktora

ben hamileyim ama randevu alamadım de sen yinede bana bakabilrmisiniz de onlar aaa hamilemisin gel gel o zaman başımızın üstünde yerin var diyolar bana valla

merhaba nasılsınız kızlar ? cinsiyet öğrenen varmı aranızda? bende haftaya gidecem dr a ikili test için cinsiyet tahmininde bulunu beki drum

Ne bilim kıs 77 kiloyum diyince göbeksiz gelmedin aklıma ama magdem bebek diyon bebek olsun ohh tosuncukkk o zaman

Kızlarrrr endokrine niye gidiyonuzzz bakimmm ben gitmiştim bilgilnediriyim sizi

benim guatrım vardı zaten ve az çalışıyodu bende hamile olduğumu öğrenince direk gittim endokrine ilaç doz ayarlaması yapıyoruz şimdi ama zaten 2 yıldır levatron içiyordum ben şimdi 4 gün 1-3 gün 1,5 olarak artmıştı yarın da bakalım nekadar artacak

Son düzenleme:
Ben gelllldddıııııımmmmm

Bugun rejımde gıbıyım ac susuz yaşam savası verıyorum resmen

Bugun ınternetten kendıme mını hamıle kot sortu bıde gomlek sıparısı verdım bayıldım resmen ınsallah allahım gıymeyı nasıp eder

Kardesin hizmette dogumdan memnun kaldi mi peki canim?sait beyi bana da cok ovduler ama adama randevu alinamiyor ki,neyse benim doktorum hakan bey,ben ondan memnunum zaten.yeni hastane icin, bende orasi yakin diye seviniyorum en azindan dogumdan sonra bile acil bisey olsa tam tesekkullu yakin hastane olacak.

Canım ben 55 kiloydum doğum kontrol hapını kullandım 63 cıktım suan 65 hamıle kalmadan once gıttım tam teşhis koyulcakken hamile oldugumu oğrendim ve öyle kaldı daha cok kılo almaktanda korkuyorum guatrda sorun var benımde canım bilmiyorum napsam

kızlar bu tür testlerinizi hatta tüm testlerinizi devlette yaptırın ben öyle yapıyorum doktorum özel ama baştan konuştum tüm testlerimi devlette yaptırıyorum ben hiç ücret ödemeden

evet canım kardeşim çok memnun kaldı bizde tabi doğumda ben kalmıştım yanında 1 gece normal doğum du ve hastanedende dr danda çok memnun kaldı kardeşim

hakan peker drun onuda biliyorum :):)

aynen geçen eşim dedi bana bi bina yapılıyo orası çok büyük bi hastane olcakmış biliyomusun diye ay çok sevindim çok yakın bana orası şıp diye damlarız acil durumlarda ki inşallah gerek olmaz ama olursada gideriz

Hoşgeldin canım sakın aç kalma benim en büyük hatam zorla olsada ye yemeyince benim tansiyon tavan yapıyo midem alt üst alıyor.. Krakerde olsa ye hele birde su sakın susuz kalma şükür ben bu aralar iyiym arada midemde savaşlar olsada direniyorum..
Hayırlı olsun canım ben kilo verdim valla ne zaman alırım tunik falan bilmiyorum Amaaa kendine kesinn tulum alcam

Kızlarr birşey sorcam size benim gibi sorun yaşayan varm bilmiyorum ama merak ettim.. İlk hamileliğim cinsiyet hiç farketmiyor benim için kız erkek cok seviyorum ben.. Etrafımdaki herkes kesin kız kız diyor.. Hayır benim takmadıgımda biliyorlar neden öyle diyorlar bilmiyorum

evet hayatım guatr zaten ayrıca kilo aldırıyo bize ama guatrın olduğu halde gitmedinmi dra lütfen git eğer gitmediysen ve guatrn sorunluysa bebeklerimiz için çok tehlikeli hale gelebilir geç kalmadan git endokrin uzmanına kilo bi yana boşver kiloyu bebeğinin beyin gelişimini direk etkiliyo eğer ilaç dozun ayarlanmazsa lütfen biran önce yakınında bi yerde bul bi endokrin ve git

kızlar bu tür testlerinizi hatta tüm testlerinizi devlette yaptırın ben öyle yapıyorum doktorum özel ama baştan konuştum tüm testlerimi devlette yaptırıyorum ben hiç ücret ödemeden

ben tedavi görürken yeni açılan kanuni hastanesine gitmiştim dışarıda özele gidiyorum diye kızdılar bana orayı bırakıp bizim hastamız olcaksın öyle yapılır tedavin dediler yarın da nasıl dicem ben dra bemin drum 15 adet tahlil verdi yaparmısınız bana diye ya onlarda yapmam derlerse 380 tlyi bayılıcam mecburen birde özelin drları karışmıyor nerde istersen yaptır diyorlar

Son düzenleme:

vücut yapından tahmin edip söylüyorlardır
mesela kalçaların genişlediyse filan kız olur derler yada yüzün sivilcelendiyse filan bürsürü şey var yani:):)

vücut yapından tahmin edip söylüyorlardır
mesela kalçaların genişlediyse filan kız olur derler yada yüzün sivilcelendiyse filan bürsürü şey var yani:):)

Ks yok bende hiç hamile belirtisi yok hem daha cok erken ayrca güzelleştin diyor herkes bence aynıyım bilmiyorum neden öyle diyolar

kötü niyetlilikten değil bence her hamileye illa tahmin de bulunurlar takan da takar kız yada erkek muhakkak diye banada erkek diyo herkes şimdiden

Ayy super memnun kalmasina sevindim
valla hakan peker kiz
Benim ilk bebegim olacak nasipse eger ve ben sanirim en ufak aglamasinda panikleyip goturucem dr.aCok acemilik cekicem coook...bir de ben hic kucuk bebek bakmadim ilgilenmedim kucagima alip sevmisligim bile cok azdir.bebekleri tanimiyorum kisacasi

canım ben gittim devlet hatanesine tedavideyken hatta eşimin tahlilleride orda yapıldı biz tüp bebek yaptırıyoruz özel yaptırıyoruz devlet karşılamıyor rica etsek şu tahlilleri yazarmısınız bize doktor bey dedik kaç tane doktora girdik çıktık öyle hepsinide sağolsunlar ikilemediler yaptılar

o kanuni hastaneside özel hastanemi devlet hastanesimi canım

ben antalyada yaşıyorum antalya araştırma hastanesinde yaptırdım her testimi
halada yaptırmaya devam ediyorum muayneyede tüp doktoruma devam ediyorum

AYNI DURUMDAYIZ CANIM banada herkes kızın olucak diyoo:) ben takmıyorum ikiside yok nasıl olsa hangisi olsa sevinicem aslında bana sanki erkek gibi geliyo , ama kimseye söylemiyorum kızım olursa sanki sevinmem , erkek istiyomuşum gibi algılarlar diye ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…