evet hayatım guatr zaten ayrıca kilo aldırıyo bize ama guatrın olduğu halde gitmedinmi dra lütfen git eğer gitmediysen ve guatrn sorunluysa bebeklerimiz için çok tehlikeli hale gelebilir geç kalmadan git endokrin uzmanına kilo bi yana boşver kiloyu bebeğinin beyin gelişimini direk etkiliyo eğer ilaç dozun ayarlanmazsa lütfen biran önce yakınında bi yerde bul bi endokrin ve git
evet hayatım guatr zaten ayrıca kilo aldırıyo bize ama guatrın olduğu halde gitmedinmi dra lütfen git eğer gitmediysen ve guatrn sorunluysa bebeklerimiz için çok tehlikeli hale gelebilir geç kalmadan git endokrin uzmanına kilo bi yana boşver kiloyu bebeğinin beyin gelişimini direk etkiliyo eğer ilaç dozun ayarlanmazsa lütfen biran önce yakınında bi yerde bul bi endokrin ve git
Ay tırstım şimdi valla hemen randevu alıyorum kendime hasekiye gitcem endokrin bölümü var orda
nasıl gitmedin neden gitmedin hayret ettim ebruuuu hemen git bencede
ben o kadar korkuyordum ki guatrdan zaten bilirsin guatr gebe kalmaya da engel oluan bir hastalıktır o yüzden çok araştırırdım halie kalmadan önce hayıt hapı içtim ben düzene girsin diye 1,5 ay içindede hamile kaldım ve öğrenir öğrenmez daha kadın doğuma gitmeden endokrine gittim sonra kadın doğuma gittim
eğer o hormonu bebek yeterince almazsa bebeğin beyin geriliği olabilir ama doz ayarlanıp ilaç zamanında alınırsa korkulacak bişey olmaz için rahat olur hem
canım ben gittim devlet hatanesine tedavideyken hatta eşimin tahlilleride orda yapıldıbiz tüp bebek yaptırıyoruz özel yaptırıyoruz devlet karşılamıyor rica etsek şu tahlilleri yazarmısınız bize doktor bey dedik kaç tane doktora girdik çıktık öyle hepsinide sağolsunlar ikilemediler yaptılar
o kanuni hastaneside özel hastanemi devlet hastanesimi canım
ben antalyada yaşıyorum antalya araştırma hastanesinde yaptırdım her testimi
halada yaptırmaya devam ediyorum muayneyede tüp doktoruma devam ediyorum
canım benim ablamda guatr hastası hatta ameliyat oldu 7 tane nodülü aldındı..biri portakal büyüklüğünde diğerleride incir büyüklüğünde..
ablam yaklaşık 18 yaşından beri bununla uğraşıyor..
ve aksine hiç kilo alamıyor..o kadar uğraşmasına rağmen..
1.75 boyu var 52 kilo..ve dr u guatrdan dolayı alamadığını söylüyor..
kızlarrrrr aranızda sigara içen varmı hiç merak ediyorum ben içiyordum artık içmiyorum bazen 1 tane öyle bir iki çekip atıyorum ama onda bile vicdanım sızlıyo artık içmiyorum sizdede bunu yaşayan varmı birde ben 12 yaşımdan beri içiyordum zor oluyor ama vicdanım daha ağır basıyor bebeğim için ben bu bebeği zor buldum çünki
vücut yapından tahmin edip söylüyorlardır
mesela kalçaların genişlediyse filan kız olur derler yada yüzün sivilcelendiyse filan bürsürü şey var yani:):)
okumanızı tavsiye ederim evinkedisi: Mother Care / Smart Nappy System ( Akıllı Bebek Bezi Sistemi)
hoşgeldin aramıza.... tebrikler.... taze anne....selam arkadaşlar ve edammm
dün gece baya bi okudum geçmişi ve bende topiğin en küçük bebesi olarak burda olmak istiyorum bundan sonra
inanıyorum ki sizinle öğreneceğim çok şeyler olacak
ben 9+2 hamileyimtopiğin en küçük üyesiyim geçmişte hep buna baktım ve herkes benden büyük maşallah
sen de hoşgeldin...Allah kucağına almayı nasip etsin....merhaba kızlar bende aranıza katılmak ve çizelgede yer almak istiyorum
sat 20 ocak beklenen doğum tarihi 26 ekim
ahhhhhh ahhhhh anne oluyoruz ya endişeler endişeler.... ben şimdiden nasıl onu bırakıp okula gideceğim diye düşünüyorum....ben cok merak ediyorum o bebegi nasıl emziricem nasıl bi duygu onunla nasıl yalnız kalıcam babasıda gidicek işe evde ikimiz kalıcaz ayy hayal gibi akşama kadar soyup giydiririm heralde küçükken bebeklerime öyle yapardım ama yıkıyamam heralde korkarım ya aglarsa cok susturamazsam ya meme emmezse ilk bebek olunca bu endişeler ister istemez oluyo
öğrenenler var ama çoğu tahmin aşamasında....merhaba nasılsınız kızlar ? cinsiyet öğrenen varmı aranızda? bende haftaya gidecem dr a ikili test için cinsiyet tahmininde bulunu beki drum
güle güle giy.... kızlar unnadoya çok güzel çamaşırlar gelmişş.. yaşadığım yerde öyle hamilelere göre özel çamaşır yok.. bu akşam alacağım...sen de güle güle giy inşallah...Ben gelllldddıııııımmmmm
Bugun rejımde gıbıyım ac susuz yaşam savası verıyorum resmen
Bugun ınternetten kendıme mını hamıle kot sortu bıde gomlek sıparısı verdım bayıldım resmen ınsallah allahım gıymeyı nasıp eder
canım benim ablamda guatr hastası hatta ameliyat oldu 7 tane nodülü aldındı..biri portakal büyüklüğünde diğerleride incir büyüklüğünde..
ablam yaklaşık 18 yaşından beri bununla uğraşıyor..
ve aksine hiç kilo alamıyor..o kadar uğraşmasına rağmen..
1.75 boyu var 52 kilo..ve dr u guatrdan dolayı alamadığını söylüyor..
ayyy çalışanları kıskanıyorum valla
bende çalışıyordum ama hamileyim dediğimin ikinci günü yerine birini bulalım dediler bana ve şok oldum o sinirle bebeğimin sevinci bile haram etmiştiler pislikler bana
daha bebeği görmemişim sadece kanda var olduğunu görmüşüm adamlar doğum iznimi düşündüler ne olcakmış 2 ay izine çıkınca öyle üzüldüm ağladım ki daha yeni yeni kendime geliyorum yıllarca çalışmış biri olarak evde oturmak çok zor
saklayabilirdin dedi herkes ama söylemem lazımdı çünki endokrine gitmem gerekiyordu ve kontrollere mecburen izin almam gerekiyordu o yüzden söyledim ama onlar bunu fırsat bilip işten çıkardılar beni bu halimde
canım tabiki gerçeklik payı yok ama annelerimiz böyle derler ya hep ondan dedim benkızlar bence kalçadan kilo almakla alakalı bısey deıl benim boyum 1.80 asla aldıgım kıloyu göstermem orantılı kilo alırım yani son 1 aydır kalcadan kılo alıorum annem diorkı tam sıkıştırmalık oldu bebeklıgın gıbı kesın kızın olacak diyorlardı bana 3 dr ultrasondan baktı benim inatcı bebek göstermedi ama 3 dr da erkege benzetti baska seylerden bakarak yani bence kılo alımıyla alakalı bır olay deıl bence
bende çalışıyordum ama hamileyim dediğimin ikinci günü yerine birini bulalım dediler bana ve şok oldum o sinirle bebeğimin sevinci bile haram etmiştiler pislikler bana
daha bebeği görmemişim sadece kanda var olduğunu görmüşüm adamlar doğum iznimi düşündüler ne olcakmış 2 ay izine çıkınca öyle üzüldüm ağladım ki daha yeni yeni kendime geliyorum yıllarca çalışmış biri olarak evde oturmak çok zor
saklayabilirdin dedi herkes ama söylemem lazımdı çünki endokrine gitmem gerekiyordu ve kontrollere mecburen izin almam gerekiyordu o yüzden söyledim ama onlar bunu fırsat bilip işten çıkardılar beni bu halimde
edammm guatrın bir sürü farklı çeşidi var nodül olayı da başka geçen hafta benimde ultrasonla bakıldı nodüle ama şükür ki temiz çıktı benim ki hipotroid yani az çalışıyo demek ve birsürü aşamaları var o yüzden çok ta bilmiyorum bunun dışında olanlarl ama guatrın her türlüsü sorun yaratıyor tedavi edilmesi gerekiyor.
çok sağol paylaşım için... şimdi aklıma geldi bez deyince... batmanda tuhafiyelerin önünde çuvallar içinde açıkta bez satılıyor.gelen elliyor giden elliyor..çok kızardım.. hadi açıktan bez alıyorsun ucuz falan diye,ama ne demeye elliyorsun açıyorsun,hepsi aynı...okumanızı tavsiye ederim evinkedisi: Mother Care / Smart Nappy System ( Akıllı Bebek Bezi Sistemi)
Aaa ama hamile oldugunu duyunca cikarmak yasa disi diye biliyorum ben,itiraz etmedin mi peki?yasal degil yaptiklari!
okudum canım yaa valla bebek beznin bu kadar zararlı olabileceği hiç aklıma gelmemişti..... aslında mantıklı sağlık her aman önemli , eski usule dönmek??? ama bunu kaç anne yapabilicek bilemiyorum..... :26:
kızlarrrrr aranızda sigara içen varmı hiç merak ediyorum ben içiyordum artık içmiyorum bazen 1 tane öyle bir iki çekip atıyorum ama onda bile vicdanım sızlıyo artık içmiyorum sizdede bunu yaşayan varmı birde ben 12 yaşımdan beri içiyordum zor oluyor ama vicdanım daha ağır basıyor bebeğim için ben bu bebeği zor buldum çünki
valla canım o kadar üzüldüm ağladım ki birteyrlere gidip başvuracak koşacak dermanım kalmadı eşimde istemedi o yüzden maaşımın yarısını aldım ve çıktım 1 yılı doldurmama 27 gün kalmıştı o yüzden tazminat alamadım ama ihbar tazminatımı alıp çıktım ama paramı almaya gidince ağzıma geleni saydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?