kızlar hani hep bi arkadaşımdan bahsediyodum hamile o da aynı okuldayız.19+larda o..bebeğin kaymasını hissediyormuş o kadar güzel anlatıyordu ki bugün,zamanın hemen geçmesini istedim...böyle vıyk vıyk kayıyor diye...ahhhh ahhh... bir de doktor demiş ki işte bebeğin hıçkırıklarını bile hissedeceksin.. bütün gece hıçkırmış. her birini tek tek hissettim diyor,kimbilir ne güzeldir...
tabi canım yazıyım kombine risk değeri=1:4758 ikili test=1:1049
Allahim gene bulantim azmaya basladi!!!eyvahlar olsun,kotuyum
saol cnm umarim kizlar gorur
ayyy çalışanları kıskanıyorum valla
bende çalışıyordum ama hamileyim dediğimin ikinci günü yerine birini bulalım dediler bana ve şok oldum o sinirle bebeğimin sevinci bile haram etmiştiler pislikler bana
daha bebeği görmemişim sadece kanda var olduğunu görmüşüm adamlar doğum iznimi düşündüler ne olcakmış 2 ay izine çıkınca öyle üzüldüm ağladım ki daha yeni yeni kendime geliyorum yıllarca çalışmış biri olarak evde oturmak çok zor
saklayabilirdin dedi herkes ama söylemem lazımdı çünki endokrine gitmem gerekiyordu ve kontrollere mecburen izin almam gerekiyordu o yüzden söyledim ama onlar bunu fırsat bilip işten çıkardılar beni bu halimde
hamileyken seni işten çıkartamazlar bu sebepten dolayı yasal olarak YASAK!! bunu şikayet etsen çok canları yanar bilgin olsun.
canım bişey sorcam şu alttaki bebek gelişim bilgilerini ve cetvel gibi olan resimleri nasıl koyuyorsunuz:)
arkadaşlar çatlak önlmek için herhangi bır krem kullanmaya baslayan varmı bır suru marka var ama hangısı daha ııyı acaba bılgısı olan varmı
meraba kızlar nasılsınız umarım herkes cok ıyıdır bende ıyı gıbıyım bugun kanamam oldu cok az baya canım sıkıldı gene daha oncede yasadım kanama durumunu doktorum agrısız olursa korkma dedı ama genede endıse ettım sımdı kalkıp bı daha doktora gıtmek ıstemıyordum dun gıtmıstım hıc bırsey yoktu ama boyle kafayıı takarsam kesın kalkar gıderım sıze sey soracagım acaba saglık ocagına gıdıp orda kalp atıslarına baktırsam mı
meraba kızlar nasılsınız umarım herkes cok ıyıdır bende ıyı gıbıyım bugun kanamam oldu cok az baya canım sıkıldı gene daha oncede yasadım kanama durumunu doktorum agrısız olursa korkma dedı ama genede endıse ettım sımdı kalkıp bı daha doktora gıtmek ıstemıyordum dun gıtmıstım hıc bırsey yoktu ama boyle kafayıı takarsam kesın kalkar gıderım sıze sey soracagım acaba saglık ocagına gıdıp orda kalp atıslarına baktırsam mı
bak canim profil ayarlari varya cocugun varmi diye soruyor altindada hamilemisin soruyor ve dogum tarihini soruyor oraya dogum tarihini yaz bebeginin o cikar dene bakim
bunu bende merak ediyorum dr 3 aydan önce bişey kullanılmasını istemeyiz demişti. pzt günü randevuda soracağım yine :)
Kızlar mutlaka çatlak kremi kullanın eltim diyor kocam bana sanki yaşl göbeği var sende ama nasıl çatlak simsiyah damarlar cok kotu goruntuu... Yan komsumuda gordum 8 aylık ay cok kotu goruntu bu tırsıntıları yasadktan sonra hemen arastırmaya gectım alpin premama kremini aldım yumusacık yapyo ayrca bebek yapı zeytınyağ karısık kullanıyorum inşallah olmaz bu arada kremi 65 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?