2012 Ekim Anneleri

MUHTEŞEM bir duygu olmalııı

benimdeeeee psikolojikmi ne bu yaa siz deyince bendede başladı bende bişey içmeye çalışıyorum sıvı

doktora sordum gecen akupuntur bulantilara iyi gelirmi diye, yok onlar sadece sizleri oyalamak icin zaman gecirmek icin dedi... az kaldi kizlar dayanin

hamileyken seni işten çıkartamazlar bu sebepten dolayı yasal olarak YASAK!! bunu şikayet etsen çok canları yanar bilgin olsun.

meraba kızlar nasılsınız umarım herkes cok ıyıdır bende ıyı gıbıyım bugun kanamam oldu cok az baya canım sıkıldı gene daha oncede yasadım kanama durumunu doktorum agrısız olursa korkma dedı ama genede endıse ettım sımdı kalkıp bı daha doktora gıtmek ıstemıyordum dun gıtmıstım hıc bırsey yoktu ama boyle kafayıı takarsam kesın kalkar gıderım sıze sey soracagım acaba saglık ocagına gıdıp orda kalp atıslarına baktırsam mı

canım bişey sorcam şu alttaki bebek gelişim bilgilerini ve cetvel gibi olan resimleri nasıl koyuyorsunuz:)

bak canim profil ayarlari varya cocugun varmi diye soruyor altindada hamilemisin soruyor ve dogum tarihini soruyor oraya dogum tarihini yaz bebeginin o cikar dene bakim

arkadaşlar çatlak önlmek için herhangi bır krem kullanmaya baslayan varmı bır suru marka var ama hangısı daha ııyı acaba bılgısı olan varmı

bunu bende merak ediyorum dr 3 aydan önce bişey kullanılmasını istemeyiz demişti. pzt günü randevuda soracağım yine :)

için rahat edecekse bence druna git hem drunda dinlersin kalp atışlarını ben sağlık ocağı yerine drumu tercih ederdim...çok geçmiş olsun

bencede git cnm

Kızlar mutlaka çatlak kremi kullanın eltim diyor kocam bana sanki yaşl göbeği var sende ama nasıl çatlak simsiyah damarlar cok kotu goruntuu... Yan komsumuda gordum 8 aylık ay cok kotu goruntu bu tırsıntıları yasadktan sonra hemen arastırmaya gectım alpin premama kremini aldım yumusacık yapyo ayrca bebek yapı zeytınyağ karısık kullanıyorum inşallah olmaz bu arada kremi 65 aldım

canim acaba herkezde oluyormu bu catlaklar :18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…