ama bak uyanıklık yapıp 1 ay saklasaydın 27 günü doldurup tazminatınıda alırdın:26::26::26::26:
neyse olan olmuş boşver takma kafana
kızlar bence kalçadan kilo almakla alakalı bısey deıl benim boyum 1.80 asla aldıgım kıloyu göstermem orantılı kilo alırım yani son 1 aydır kalcadan kılo alıorum annem diorkı tam sıkıştırmalık oldu bebeklıgın gıbı kesın kızın olacak diyorlardı bana 3 dr ultrasondan baktı benim inatcı bebek göstermedi ama 3 dr da erkege benzetti baska seylerden bakarak yani bence kılo alımıyla alakalı bır olay deıl bence
merhaba kızlar...:)
bugün maaşallahınız var gerçekten, sabah bi 5dk bakıp çıktım. amanın nasılda ilerlemiş sayfalar, maaşallah oku oku bitmiyor.
bu arada ben, 2 haftadır görmüyorum bebeğimi, 7 nisanda randevum var, gelsin diye bekliyorum öyleeeee:))))
inşaallah sağlıklı bebişlerimiz:)))
merhaba kızlar...:)
bugün maaşallahınız var gerçekten, sabah bi 5dk bakıp çıktım. amanın nasılda ilerlemiş sayfalar, maaşallah oku oku bitmiyor.
bu arada ben, 2 haftadır görmüyorum bebeğimi, 7 nisanda randevum var, gelsin diye bekliyorum öyleeeee:))))
inşaallah sağlıklı bebişlerimiz:)))
maşallah canım ne kadar uzunmuşsun
ayyyyy,ne hainlermiş ya...yuh.... ama olsun,biz çalışanlar da evde oturmak istiyoruz bu dönemlerde...en azından ben şu sıralar ev hanımlarına özeniyorum...
ohhhh maşallahh boylara bak
ben 1.58 im
benimde 7 nisandaaaaaaaaahadi arkadaşım hemen geçsin şu zamanda gidip görelim kuzucuklarımızııı
daha doğrusu şöyle söyleyelim !!!
sadece bebek beziyle bitmiyor maalesef bu işler ondan feragat ettin diyelim artık yaşam alanımızdaki herşey doğaya zararlı
hangisinden kısabilirsinki
ikimizinde 11+1 bu arada:))
ama tabi 1 farkla:))
2 bebeğe karşı bir bebek:))))
inşaallah gelsin bir an önce. neredeyse eve cihaz alıp her gün bakacağım neler yapıyor miniğim diye:)))
ne yapalım sabredeceğiz,haftaya göreceğiz inşaallah. 12. hafta olacak gittiğimizde. büyümüş olurlar sağlıklıca inşaallah:))))
edammm bende ölçünce 1,72 çıkıyo ama herkes olamaz sen 1,80 sin diyolar ama benim eşim 1,79 ve benden uzun o yüzden bende 1,75im diyorum kendim için
gittim özellikle en iyi aletlerle ölçtürdüm ordada 1,72 çıktı
birde evelki gün muayne oldum drumuz bana bebeğin eşi rahime yakın o yüzden kanamada olur iğneyle aran nasıl sana aylık iğne verelim dedi kanama önlemi almak için bende hiç sorun değil verin dedim ve hemen çıkınca oldum iğnemi
şimdi onu düşünerek evde oturduğuma üzülmüyorum artık çünki çalışırken masa başıda olsak zaman zaman ağır bişey kaldırmamız gerekebiliyor
evdede bişey yapmamaya çalışıyorum annem sürekli arayıp kontrol ediyor zaten sakın temizlik yapma onu bunu yapma yat dinlen diyecanım annem benim
çıkış saati gelmiş kızlarrrrrrrrrrrrr
hadi hepinize hayırlı akşamlarrrrrrrrrr
yarın görüşürüzzzzzzzz
büyürler kuzucuklarımızzzzz
ben en çokta eşimin tepkisini merak ediyorum 7 haftalıkken görmüştü en sonşimdi her organlarıı var ve kıpır kıpırlar diyorum inanmıyor bana
ben geçen hafta gördüm kuzucukları o görmemişti
ohhh valla bana hiç iğneyle aran nasıl demiyor..20. haftaya kadar iğne dedi bana mecbur vurulcaksın dedi bi de
sana iyi davranmış genelde hiç sormaz direk yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?