2012 Ekim Anneleri

Ah ahhhh yaw sen bi de 12. Haftandasin,ya bennnnn daha yeni 10 a girdimeger 16 haftaya kadar surerse daha 6 haftam var demektir ki bu da beni bunalimdan bunalima atiyor.

evet canım yaaa bugün 13. haftaya girdim ama yok geçmiyor bir türlü..
ultrasyonda da 14. haftaya girmiş olarak görünüyorum..
ne zaman gececek bu bulantılar bilmiyorum..artık kasıklarıma sancı giriyor..
günde en az 8-9 kere lavaboyu ziyaret ediyorum

Allah bize yardim etsin arkadasim,sana da,bana da,butun bulantililara dua ediyorum.cok acayip biseymis bu,artik ah ne gunlerdi deyip anmak istiyorum bu gunleri...kuafore gitmek,disari cikip gezmek,bulantisiz uyku uyumak istiyorum hayirlisiyla...

Allah bize yardim etsin arkadasim,sana da,bana da,butun bulantililara dua ediyorum.cok acayip biseymis bu,artik ah ne gunlerdi deyip anmak istiyorum bu gunleri...kuafore gitmek,disari cikip gezmek,bulantisiz uyku uyumak istiyorum hayirlisiyla...

aynı şeyleri bende düşünüyorum canımm..bir an önce bitse de rahat rahat hayatımıza devam etsek..daha hamileliğimizin tadını çıkaramadık..
gece gündüz böyle devam ediyor..bütün gün aç geziyorumm..ne yesem midem de durmuyor..allah yardımcımız olsunn..bir an önce bitsin inş bulantılarımız..gerçi benim şikayetim bulantı değil istifra etmek yoruyor artıkk..

bendee tam bulantıları sormak için girdimm bi baktımm herkes şikayetçii :))) bulantılar geçcek bu sefer sıcaklarda karnımız büyücekk o şikayetleri okucazz :)))

Kızlar sanırım 3. gebeliğim olduğundan bildiğin kocaman bir göbeğim var, 5-6 aylık gibi geziniyorum, 51kg ile başladım 57kg.yim boy 1,58m. Yuvarlanıp gidiyorum resmen Akşam akşam neşe olsun diye paylaşayım, kilo aldım diyen varsa içinizde moral bulsun. 12+4üm ve bu sabah saatlerinde çektim.

bende 700 gr aldımm..ama değişio kişiden kşiye ben az kilo almama rağmen bendede çıkıntı varr sıkma canını kilon çok değil zatennn

Canım valla kocaman olmuş senin göbeğin maaşallah diyelim
Ama çoğunluk gazdır diye düşünüyorum yani 3.cü ayda çıkar mı ki göbekler yaa??? Benimde var ama gazdır diyorum

kızlarrrrr artık akşamlarıda size takılırım evime geldim artıkk
tabi kendimi kötü hissedersem pazarteside kayınvalidemlere gidicem demin aradılar çağırdılar
böyle böyle 14 haftaömı bitiricem inşallahh sonrada kendim idare ederim artık
bide çalışınca akşamları eve gelip sadece dinlenmek iyi olacak benim için

arkadaslar bulantilarinizdan sikayet ediyorsunuz, ben ise keske benimde midem bulansada hamile oldugumu anlasam diyorum. nedenmi?? gecen yil 38 haftalik kizimi kaybettim... simdi tekrar hamileyim ama ne bulanti ne bisey hamile olduguma bile inanamiyorum. acaba hamile degilmiyim, kalbi atiyormu heran kaybetme korkusu icindeyim... rabbim bütün annelerin bebeklerini saglicakla kucaklarina almayi nasip etsin.

bende 700 gr aldımm..ama değişio kişiden kşiye ben az kilo almama rağmen bendede çıkıntı varr sıkma canını kilon çok değil zatennn

aslında kesinlikle vücut tipiyle alakalı ve de kaç kiloyla gebe kaldığınla! ilk gebelikte 17kg almıştım doğumdan 1 yıl içinde 20kg verdim kızın peşinde koştururken, ikinciyi 5 aylıkken kaybettiğimde 6 kg almıştım onu da verdim fazlasıyla, bakalım bu sefer ne olacak? Her hamilelik ayrı macera, tadını çıkarın şekerler bunlar çok özel günler, hele ki hareketler başlayınca, inanın doğurmak istemeyeceksiniz, hep içimde kalsa keşke diyeceksiniz.

iyi aksamlar guzel anneler nasilsiniz,, keyifler nasil? sayfalar yine cogalmis yetisemedim hepsine. kontrolleri iyi gecen arkadaslar tebrik ederim darisi kontrole gidicek annelerin basina insallah kizlar bise sorcam benim bacagimda kucuk kirmizi iz cikti cimdiklenmis gibi, dedim acaba epilasyon aletinemi kaptirdim, ama bi kac gun sonra farkettim göbegimin ustunde de cikmis yine ufak kirmizi sIkIsmIs gibi cimdik atilmis gibi. acaba neden olduki? bayadir var gecmedi. bisey alerjimi yapti ki bilmiyorum.

Kızlar benimde göbeğim var ama gazdır diyorum annemde diyor hamile göbeğinde çıkmıştır artık anlayamadım valla yarın 13. haftamı dolduruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…