evet ben en cok senin icin endi$eliniyorum cnm seninki baya buyumu$tursivatan maşallah canım :))))))
bu hakketten göbek bebek daha piyasada yok :)))
amaaaaaaa benimki 2 katı nerdeyse merak etme
kızlar 20. haftada ben 38. -40. haftada gibi görünecekmişimmm
araştırıyorum sabahtan beri ikiz gebelik sizin göbüş neyse benim 2 katı düşünün halimi
bide boyum 1.58 hakketen yumurtadan kol bacak çıkmış gibi olucammm abuuuu vay halime
ben evliligimin ilkten 5kg aldim ama hepsi bebek olunca uctu gitti,hasta oldum ama simdi aliyorum yavas yavascanım kişiden kişiye değişiyor...kimi kilo veriyor kimi alıyorr..
takma kafanaa..
bende aynen hep ellim telefonda alo anne olacak sanirimben cok merak ediyorum o bebegi nasıl emziricem nasıl bi duygu onunla nasıl yalnız kalıcam babasıda gidicek işe evde ikimiz kalıcaz ayy hayal gibi akşama kadar soyup giydiririm heralde küçükken bebeklerime öyle yapardım ama yıkıyamam heralde korkarım ya aglarsa cok susturamazsam ya meme emmezse ilk bebek olunca bu endişeler ister istemez oluyo
evet tatlim sen 2tane emzirme nasil olacak :44:kızlar bunları benden çok eşim düşünüyor
biz napıcazzzz gece gündüz onlaarı avutmak zor olacak
senin yanına birilerinin gelmesi lazım diyip duruyor
bende amannnnn diyorum hele sağlıcakla alalım kucağımızada dünyaya geldikten sonra elbet bir şekilde akılır
insallah cnmçok çok teşekkürler arkadaşlarr ALLAH RAZI OLSUN, KABUL ETSİN İNŞALLAHHHHH oda sevinirrr ....... hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhhh
bizlerede haber vermeyi unutma olurmuTabi negatif cikmasi lazim cunku bu testin amaci down sendromu riski var mi yok mu demek
Dun internette de arastirdim yine
Doktoruma haftaya gitmeyi dusunuyorum kismetse
bende istiyorum ama en son 29 $ubatta gittim ve birdahaki rdv 12 nisanda cok ozledimmerhaba nasılsınız kızlar ? cinsiyet öğrenen varmı aranızda? bende haftaya gidecem dr a ikili test için cinsiyet tahmininde bulunu beki drum
of off senin durumun bir baska cnm ama giyeceksin tabii gobi$inle bakalim dümeler kapanacakmiBen gelllldddıııııımmmmm
Bugun rejımde gıbıyım ac susuz yaşam savası verıyorum resmen
Bugun ınternetten kendıme mını hamıle kot sortu bıde gomlek sıparısı verdım bayıldım resmen ınsallah allahım gıymeyı nasıp eder
benim ilkten erkekti sonradan kiz demeye ba$ladilarKızlarr birşey sorcam size benim gibi sorun yaşayan varm bilmiyorum ama merak ettim.. İlk hamileliğim cinsiyet hiç farketmiyor benim için kız erkek cok seviyorum ben.. Etrafımdaki herkes kesin kız kız diyor.. Hayır benim takmadıgımda biliyorlar neden öyle diyorlar bilmiyorum
evett sen demeki zaten güzeldinKs yok bende hiç hamile belirtisi yok hem daha cok erken ayrca güzelleştin diyor herkes bence aynıyım bilmiyorum neden öyle diyolar
sen cok iyi bir annesin hepimiz oyleyiz ama demeki bebek olunca annenin gozu birsey gormuyorkızlarrrrr aranızda sigara içen varmı hiç merak ediyorum ben içiyordum artık içmiyorum bazen 1 tane öyle bir iki çekip atıyorum ama onda bile vicdanım sızlıyo artık içmiyorum sizdede bunu yaşayan varmı birde ben 12 yaşımdan beri içiyordum zor oluyor ama vicdanım daha ağır basıyor bebeğim için ben bu bebeği zor buldum çünki
benimde raporum bu hafta son haftaya i$ ba$inaayyy çalışanları kıskanıyorum valla
bende çalışıyordum ama hamileyim dediğimin ikinci günü yerine birini bulalım dediler bana ve şok oldum o sinirle bebeğimin sevinci bile haram etmiştiler pislikler bana
daha bebeği görmemişim sadece kanda var olduğunu görmüşüm adamlar doğum iznimi düşündüler ne olcakmış 2 ay izine çıkınca öyle üzüldüm ağladım ki daha yeni yeni kendime geliyorum yıllarca çalışmış biri olarak evde oturmak çok zor
saklayabilirdin dedi herkes ama söylemem lazımdı çünki endokrine gitmem gerekiyordu ve kontrollere mecburen izin almam gerekiyordu o yüzden söyledim ama onlar bunu fırsat bilip işten çıkardılar beni bu halimde
vaktimiz olsa ke$ke de yapsak dimi, aslinda denemek lazimokudum canım yaa valla bebek beznin bu kadar zararlı olabileceği hiç aklıma gelmemişti..... aslında mantıklı sağlık her aman önemli , eski usule dönmek??? ama bunu kaç anne yapabilicek bilemiyorum..... :26:
aynen yogurtlar, bezler, mamalarr vs.......daha doğrusu şöyle söyleyelim !!!
sadece bebek beziyle bitmiyor maalesef bu işler ondan feragat ettin diyelim artık yaşam alanımızdaki herşey doğaya zararlı
hangisinden kısabilirsinki
bende 5dk dola$maya ciktim MASALLAHH dedim sayfalar ucmu$merhaba kızlar...:)
bugün maaşallahınız var gerçekten, sabah bi 5dk bakıp çıktım. amanın nasılda ilerlemiş sayfalar, maaşallah oku oku bitmiyor.
bu arada ben, 2 haftadır görmüyorum bebeğimi, 7 nisanda randevum var, gelsin diye bekliyorum öyleeeee:))))
inşaallah sağlıklı bebişlerimiz:)))