2012 Ekim Anneleri

evet ben en cok senin icin endi$eliniyorum cnm seninki baya buyumu$tur

canım kişiden kişiye değişiyor...kimi kilo veriyor kimi alıyorr..
takma kafanaa..
ben evliligimin ilkten 5kg aldim ama hepsi bebek olunca uctu gitti,hasta oldum ama simdi aliyorum yavas yavas

bende aynen hep ellim telefonda alo anne olacak sanirim

evet tatlim sen 2tane emzirme nasil olacak :44:

çok çok teşekkürler arkadaşlarr ALLAH RAZI OLSUN, KABUL ETSİN İNŞALLAHHHHH oda sevinirrr ....... hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhhh
insallah cnm

Tabi negatif cikmasi lazim cunku bu testin amaci down sendromu riski var mi yok mu demek
Dun internette de arastirdim yine
Doktoruma haftaya gitmeyi dusunuyorum kismetse
bizlerede haber vermeyi unutma olurmu

merhaba nasılsınız kızlar ? cinsiyet öğrenen varmı aranızda? bende haftaya gidecem dr a ikili test için cinsiyet tahmininde bulunu beki drum
bende istiyorum ama en son 29 $ubatta gittim ve birdahaki rdv 12 nisanda cok ozledim

of off senin durumun bir baska cnm ama giyeceksin tabii gobi$inle bakalim dümeler kapanacakmi

benim ilkten erkekti sonradan kiz demeye ba$ladilar

Ks yok bende hiç hamile belirtisi yok hem daha cok erken ayrca güzelleştin diyor herkes bence aynıyım bilmiyorum neden öyle diyolar
evett sen demeki zaten güzeldin

sen cok iyi bir annesin hepimiz oyleyiz ama demeki bebek olunca annenin gozu birsey gormuyor

benimde raporum bu hafta son haftaya i$ ba$ina ne guzel sabahlari uyuyordum yaff

okudum canım yaa valla bebek beznin bu kadar zararlı olabileceği hiç aklıma gelmemişti..... aslında mantıklı sağlık her aman önemli , eski usule dönmek??? ama bunu kaç anne yapabilicek bilemiyorum..... :26:
vaktimiz olsa ke$ke de yapsak dimi, aslinda denemek lazim

daha doğrusu şöyle söyleyelim !!!

sadece bebek beziyle bitmiyor maalesef bu işler ondan feragat ettin diyelim artık yaşam alanımızdaki herşey doğaya zararlı
hangisinden kısabilirsinki
aynen yogurtlar, bezler, mamalarr vs.......

bende 5dk dola$maya ciktim MASALLAHH dedim sayfalar ucmu$

bu kadar belli olması inanılmaz. biz seninle aynı haftadayız ama benim hiç belli değil öyle. maşallah sana diyelim :)

bu kadar belli olması inanılmaz. biz seninle aynı haftadayız ama benim hiç belli değil öyle. maşallah sana diyelim :)

bilmiyorum belki göbeğimdir ama 4 güne kadar böyle değildi yinede göbeksede bebeksede maşallah valla bana

dr baba uzun boylumu dedi evet dedim bende uzunum ya bakalım bebek te uzunmu olcak dedi

hissediyormusun cnm bebi$lerini ?

arkadaşlar çatlak önlmek için herhangi bır krem kullanmaya baslayan varmı bır suru marka var ama hangısı daha ııyı acaba bılgısı olan varmı

iyi akşamlar kızlar bugün 2 li tarama test sonuçlarını aldım riskli bir durum yokmuş,13 haftanın içindeyiz bide ense kalınlığı hangi testle bakılıyo? bilen var mı?

arkadaşlar çatlak önlmek için herhangi bır krem kullanmaya baslayan varmı bır suru marka var ama hangısı daha ııyı acaba bılgısı olan varmı

ben demin aldim cnm ama henüz kulanmadim karin ve gögüs icin
eczaci krem yerine yag önerdi daha dogal dedi? ama denemek lazim ne kadar erken ba$larsan o kadar yararli olurmu$ dedi

iyi akşamlar kızlar bugün 2 li tarama test sonuçlarını aldım riskli bir durum yokmuş,13 haftanın içindeyiz bide ense kalınlığı hangi testle bakılıyo? bilen var mı?

selam cnm demin bir arkada$da sonuclari almi$ acaba rakamlarini yaza bilirmisin ?? benim bildigim kizlar gecende esne kaligininin normali 9 diyorlardi galiba yanli$sam duzeltin

aktarlar yağ karışımı yapıyormuş ve bi arkadaşımda bi krem almış onu öğrenince yazarım sana en iyisi oymuş dediler

ben şimdiden banyodan sonra bebe yağıyla pehlivanlar gibi yağlanıyorum önlem olsun diye gerçi yıllardır sürerim bebe yağını banyodan sonra ama şimdi daha bi özen gösteriyorum

Son düzenleme:
kızlar hani hep bi arkadaşımdan bahsediyodum hamile o da aynı okuldayız.19+larda o..bebeğin kaymasını hissediyormuş o kadar güzel anlatıyordu ki bugün,zamanın hemen geçmesini istedim...böyle vıyk vıyk kayıyor diye...ahhhh ahhh... bir de doktor demiş ki işte bebeğin hıçkırıklarını bile hissedeceksin.. bütün gece hıçkırmış. her birini tek tek hissettim diyor,kimbilir ne güzeldir...

ayyyyyyyyyyyy çok özendim şimdiii
ne mutlu onaaaa

murat dr mu edammm

belki ilk gittim ya o yüzdendir bu nazikliği

giden arkadaşlar sizde Allaha emanet olun güle güleee

evet canım murat bey..
benim inatçı olduğumu biliyor yaa vurulacaksın başka çaresi yok..
sana davrandığı gibi nazik davranmıyor bana laf dinleyeyim diye

ayy nasil heycanladim bilemesinn zaman durdu benim icinn... bazen diyorum keske daha önce cocuk yapsamdim cok güzel bir$eymi$$

$u an yanimda yok cnm annemlerdeyim ama eve gidince yazacam yagin ismini
cok tesekkur ederım ben suan bı krem aldım ama cok nemlendırdıgını dusunmedım acıkcası ve cok kısa surede bıtecek sankı 200 ml ama 1 hafta sabah aksam kullanılırsa anca yeter gıbı yag olarak kullanılan urunler sankı daha cok nemlendırecek ve daha uzun sure yetecek gıbı gelıyor bana

olmadi kremin bittince yag denersin cnm boylece hangisi daha kulani$li oluyor bakarsin
bn yag aldim ama endi$emde var elbiseler falan heryer yag olucak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…