günaydın kızlar hayırlı cumalar
işe gitmeden size bir bakayım dedim
boşver canım sen eşinio kadar gazmı olur hiççççç tüpmüyüz bizzzz
sabah sabah ne güldüm bu cevabaAllah iyiliğini versin
ne güzel göbüşler olmuş ya ben de niye öyle değil, hamile pantolonu bile alamadım hala aynı pantolonlar
yalnız değilsin tatlım üzülme :) ben de henuz almadım esofmanlarla idare ediyorum. 4. aya girdiğimde almayı düsünüyorum ama belli de olmaz. her yere aynı esofmanla gidiyorum. sıkıldım artık ondan da :)
Kızlar benimde göbeğim var ama gazdır diyorum annemde diyor hamile göbeğinde çıkmıştır artık anlayamadım valla yarın 13. haftamı dolduruyorum
Eki Görüntüle 378712 Eki Görüntüle 378711
Bende almadim hic birsey....
Esofman cok rahat oluyor bir de tayt giyiyorum surekli,uniforma yaptim bu ikisini. zaten hamile kaldigimdan beri makyaj yapmiyorum icimden gelmiyor,zaten iyi degilmis pek makyaj yapmak,sonucta kimyasal.yani magara adami oldum galiba ben
Gunaydınlar kızlarrr akşam cinsiyet için gittim göstermedi:)
çok tembel benim kuzum yaa hiç oynamıyo yan gelmiş yatıo hep
bide kafası soldaymış sağa geçmiş:)
3 hafta sonra 4 lü testte görünür umarım
şekerlik yenimi gelmiş bunlar cnm yoktu çünkü...
benimde siyah hoşuma gitti..
Kizlar peki randevudan ne kadar once yemek lazim cikolatayi?yiyince hemen mi oynuyor bunlar yoksa kana karismasi mi lazim bi kac saat once mi yemeliyim?bu cok onemli,ona gore yiycem,lutfen bilenler soylesiiiinnn...
sagol canim. Kordonunda dügüm vardi. Ultrasondada görünmemisti..
Ne güzel eşofmanlarla rahat rahat oturun bakalım evlerde. Ben çalıştığım için uygun elbiseler bulmak zorundayım. Çok zor olacak ama bakalım. Hafta sonları eşofmanla o rahatlığı ben de yaşayabiliyorum şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?