ultrasona girmeden önce cikolata yiyin derler :) ki bebiş hareketli kıpır kıpır olsun :) sıradaki randevumuzda denicem bakalım cidden öyle mi :d
günaydınnnnnnnn hayırlı cumalar
gazman hamişlerrrrrrrrrr siziii nasılsınızzzz bugünbende de gazmı var yoksa sancımı anlayamadım bi ağrım var ama kasıklarımda hafif hafif offff offff şu 14 haftamızı doldursak bir rahatlıcam sormayın tabi hepimiz rahatlıcaz
bu arada bir arkadaş 11 haftadan sonra bulantıyı sormuş canım benim azaldı gibi 1 haftadır filan çıkarmıyorum çok şükür arada geliyr 2-3 dakka şürüp gidiyoroda önemli değil zaten o kadarcık
ay masallah guzel annısler o gobuslere bayıldım valla ne guzelde duruyor yaww.benmde cıktı haftasonu esıme cektırıp bende koyucam...
bu aksam randevumuz var ve ben cok heyecanlıyım ıcım ıcıme sıgmıyor,bır an once aksam olsada gıtsek dıye bakıyorum valla ya..
ınsallah doktor amcamız bıze guzel seyler soylerde mutlu oluruz...
kız varya ben aldım koydum çantama çikolatayı dedim geçmeden yarım saat önce yerim sen unut onu yemeyi dr un yanında aaa ben çikolata yemeyi unuttum dr bi gülmeye başladı rezil oldum :)
sorma o gaz sancıları delirticek beni artık :)
bulantılar için eşimle beraber tedirgin olmamızın sebebi ilk gebeliğimde 10. haftadan sonra bulantılarım birden kesilmişti ve bebeğin karnımda öldüğünü öğrenmiştik. bu yuzden bu haftalarda o kadar tedirginim kihatta 11 nisanda randevum var diğer devlet hastanesindeki randevumu 13+4teyken düsünüyordum acaba erkene mi alsam diye aklımdan geçirmiyor da değilim cok tedirginim 11 nisandaki özel hastanede bu arada. iki dr.a gitmek istedim bu sefer. tedbiri elden bırakmamak için...
öyle şeyleri takma canım kafana üzülme sen bişey olmaz allahın izniyle
bak nasılda sağlıklı büyüyecek miniğin sen rahat ol
Allah iyiliğini versin emi tatlım sabah sabah iyi güldürdün vallamaDDD
canlarım ben can sıkıntısıbebek doğduğunda hani ikramlık cikolata vs verilir ya çikolata konusu geçince o ikramlıklara bakmaya basladım netten. hazır bol vaktim varken onu da aradan cıkartayım dedim siz de bakıyor musunuz arada ?
ben allah kısmet ederse inşallahh çikolatamı kendim hazırlamayı düşünüyorumama bakmadım tabiki daha çokkkkkk erken
can sıkıntısı bakınıyorum ben de öyle... kendin nasıl hazırlayacaksın ? nette örnek bulabildin mi hiç ? ya da ne diye arattırmam lazım kendim hazırlamak istersem ?
laracım ben bı ara devlet hastanesıne gıtmıstım oradakı doktor bana ıkılı test yaptır demıstı ama kendı doktorum daha bısey demedı bugun kontrole gıdıcem sorucambakalım benımkı ne dıcek bende onu merak edıyorum.
acıkcası devlettekı doktorada guvvenemedım resmen bastan savma bırıydı.ama bılıyorsun bende rahım agzı dıkıldı ya onu sormak ıcın gıtmıstım o acıklık varsa yaptır dedı bak sende ıkızsın kesınlıkle 13-14 uncu haftalarda rahım agzını olctur bızde ıkız oldugu ıcın yetmeye bılıyor haberın olsun benm doktorum lekelenmede dedı yaptırmadım sonra kanamam geldı acılmıs dedı normalde kanamadan sonra her doktor o ıslemı yapmaz sureklı ıstırahat verır hamılelık boyunca.bızımkı hafıf acıldıgı ıcın oldu hemen.
o yuzden bugun cok meraktayım acaba bı sorun var mı dıye 10 gunde omrumden omur gıttı aksamı zor edıcem..ben sana bugun soylerım ıkılı test ıcın kendı doktorumun dedıgını
kızlar..günaydın herkese..
maşallah göbişler çıkmaya başlamış..benimde pantolonlarım sıkıo artık. elbiseyle idare ediyorum şimdilik. iyice büyümeden hamiş pantolonuda giyemiyorum. bakalım ne olacak:)
kızlar bi haftadır yaklaşık kalçamda acayip bi ağrı var. kemiklerim acıyo. bazen kilitlenip kalıyorum. bende bel fıtığı vardı o mu nüksetti acaba diye merak ediyorum ama belimden ziyade kalçamda oluo ağrılar. çok fena. gece uykumdan uyanıorum ağrılardan dolayı? sizde de oluo mu hiç? genişlioruzda ondan mı acaba? :26: dr randevum 12 nisanda. ikili test için. gittiğimde sorucam ama o güne kadar nasıl beklicem bilmem? ne yapsam da rahatlarım bilemedim ki hiç? masa başı çalıştığım için hep oturuyorum zaten. çok zor yaa
kızlar..günaydın herkese..
maşallah göbişler çıkmaya başlamış..benimde pantolonlarım sıkıo artık. elbiseyle idare ediyorum şimdilik. iyice büyümeden hamiş pantolonuda giyemiyorum. bakalım ne olacak:)
kızlar bi haftadır yaklaşık kalçamda acayip bi ağrı var. kemiklerim acıyo. bazen kilitlenip kalıyorum. bende bel fıtığı vardı o mu nüksetti acaba diye merak ediyorum ama belimden ziyade kalçamda oluo ağrılar. çok fena. gece uykumdan uyanıorum ağrılardan dolayı? sizde de oluo mu hiç? genişlioruzda ondan mı acaba? :26: dr randevum 12 nisanda. ikili test için. gittiğimde sorucam ama o güne kadar nasıl beklicem bilmem? ne yapsam da rahatlarım bilemedim ki hiç? masa başı çalıştığım için hep oturuyorum zaten. çok zor yaa
kızlar hani hep bi arkadaşımdan bahsediyodum hamile o da aynı okuldayız.19+larda o..bebeğin kaymasını hissediyormuş o kadar güzel anlatıyordu ki bugün,zamanın hemen geçmesini istedim...böyle vıyk vıyk kayıyor diye...ahhhh ahhh... bir de doktor demiş ki işte bebeğin hıçkırıklarını bile hissedeceksin.. bütün gece hıçkırmış. her birini tek tek hissettim diyor,kimbilir ne güzeldir...
HERKESE GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR HERKESLER İYİDİR İNŞALLAHH
OOHH NE GÜZEL GÖBEK SHOWLAR YAPILMIŞBENİMDE ÇIKTI NORMALDİR ÇIKMASI ARTIK BEBEKLERİMİZ BÜYÜYOOO
DÜN AĞRIM VARDI KONTROLE GİTTİM BEBEĞİMİ GÖRDÜM İÇİM RAHATLADI GELDİMAMA 2 GÜNDÜR BACAKLARIMDA AĞRI VAR YANİ HİÇ TAKATİ YOK SANIRIM CALSİYUM EKSİKLİĞİNDEN DOKTORADA SORMADIM DAHA YENİ ÇIKTIĞINDAN HAFTAYA İKİLİ TESTİMİZ VAR BUNUDA SORUCAM UNUTMAZSAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?