Benim bebeğim demekki bi tek tembel değil sizinnkilerde oynamıyor çok dimi:)
doktor zorla oynatıyo oda zıplıyo
Gunaydın kızlar ben cok kotuyum gece hıc uyumadım dunden berı yemek yıyemıyorum oluyorum sandım kusmaktan.bıde bu seferkı cok farklıydı gece hep kopuk kustum korktum geceden berı ayaktayım ayaga kalkmaya dermanım yok k.doguma gıdıcem bırazdan kendı dr cok yogun sıra alamadım ona carsamba gıtcem dualarınızı eksık etmeyın lutfen
cnm gecmıs olsun ben herhangı aksı bısey oldugunda aksamda olsa doktorumu arıyorum valla adam benı hastası olarak aldıgına ya pısman olucak yada kovacak ben bakmam sana dıcek.ara boyle sıkayetım var de bakalım ne dıcek 12 nısana kadar boyle bekleme
canım progestan kullandıodum bırakırdı doktor. şimdi sadece elevit kullanıorum o kadar. bi haftadır yapmadığım şey kalmadı ama geçmedi canımcanım bende de vardı aynı ağrılar çok şükür geçti şimdi:26: adım atamıyordum topallıyordum resmen
pregestoron ilaç kullanıyorsan oda yapabiliyormuş
bide ağrıyan tarafına yatma bir süre o taraftanda kalkma ben biraz dikkat ettim geçti
Gunaydın kızlar ben cok kotuyum gece hıc uyumadım dunden berı yemek yıyemıyorum oluyorum sandım kusmaktan.bıde bu seferkı cok farklıydı gece hep kopuk kustum korktum geceden berı ayaktayım ayaga kalkmaya dermanım yok k.doguma gıdıcem bırazdan kendı dr cok yogun sıra alamadım ona carsamba gıtcem dualarınızı eksık etmeyın lutfen
kızlar Beren Saatle Kenan Doğulu açıklama yapmış bebek yokmuşşşşşşş
kızlar göbüşlerinizi gördüm bööle oldum
masallah gercekten yanı bu haftalarda bu kadar olması cok ılgınc gazada benzemıyor gercekten yanı
ben hafta olarak sızden baya küçüğüm ama göbeğim uzun süre cıkmasını ıstemıyorumişyerındekı tepkılerden cekınıyorum ılk hamılelıgımde 6 aylıkken ıse gırdım ve bazı kısıelr anlamıyodu bıle yanı benım 5 aydan sonra cıktı net olarak ıns bu da boyle olur cok utanıyorum cunku
kızlar Beren Saatle Kenan Doğulu açıklama yapmış bebek yokmuşşşşşşş
benim bebeğim demekki bi tek tembel değil sizinnkilerde oynamıyor çok dimi:)
doktor zorla oynatıyo oda zıplıyo
HERKESE GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR HERKESLER İYİDİR İNŞALLAHH
OOHH NE GÜZEL GÖBEK SHOWLAR YAPILMIŞBENİMDE ÇIKTI NORMALDİR ÇIKMASI ARTIK BEBEKLERİMİZ BÜYÜYOOO
DÜN AĞRIM VARDI KONTROLE GİTTİM BEBEĞİMİ GÖRDÜM İÇİM RAHATLADI GELDİMAMA 2 GÜNDÜR BACAKLARIMDA AĞRI VAR YANİ HİÇ TAKATİ YOK SANIRIM CALSİYUM EKSİKLİĞİNDEN DOKTORADA SORMADIM DAHA YENİ ÇIKTIĞINDAN HAFTAYA İKİLİ TESTİMİZ VAR BUNUDA SORUCAM UNUTMAZSAM
canım bende antalyada yaşıyorum sen hangi hastaneye gidiyorsun ben doktorumu değiştireceğimde ne yapsamki..buarada benim doğum da22 ekim görünüyomuş çok yakın yani :)
Kızlarr günaydnnn 9da kalktım uykusuzum ayyy misafirim gelcekkkk bakın bebekime takım begendım karyola nasıl sizce
DOĞTAŞ - Birdy Bebek Odası
kızlar..günaydın herkese..
maşallah göbişler çıkmaya başlamış..benimde pantolonlarım sıkıo artık. elbiseyle idare ediyorum şimdilik. iyice büyümeden hamiş pantolonuda giyemiyorum. bakalım ne olacak:)
kızlar bi haftadır yaklaşık kalçamda acayip bi ağrı var. kemiklerim acıyo. bazen kilitlenip kalıyorum. bende bel fıtığı vardı o mu nüksetti acaba diye merak ediyorum ama belimden ziyade kalçamda oluo ağrılar. çok fena. gece uykumdan uyanıorum ağrılardan dolayı? sizde de oluo mu hiç? genişlioruzda ondan mı acaba? :26: dr randevum 12 nisanda. ikili test için. gittiğimde sorucam ama o güne kadar nasıl beklicem bilmem? ne yapsam da rahatlarım bilemedim ki hiç? masa başı çalıştığım için hep oturuyorum zaten. çok zor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?