2012 Ekim Anneleri

amin canim. rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah. bende 24 haftasindan sonra aldim.. ama insanin elinde degil. almak istiyor hele kizda olunca kiz kiyafetleri cok güzel. aldimda aldim.. annen demisti aslinda kizim o kadar alma yavas ol biraz ama kimin aklina gelirdiki. iki dogum yapmistim hic bir sorunum olmamisti. kader iste...

Oooo masallah bitti mi,nazar degmesin..cok sevindim senin adina,darisi basima..
Bende 10. Haftadayim belki bu haftadan sonra gecer.yalniz troit testi benim 6. Hafta yapildi ve ilaca baslandi,onemliynis cunku,bir an once yaptirmalisin canim.

Amin canım. Seninkiler de hayırlısıyla geçer inşallah.

Ben yurtdışındayım. Burada 3 aydan sonra testler yapılıyor. Haftaya tiroid testi isteyim inşallah.

Maşallah bebeğinize Şimdi bebeiğiniz sata göre mi değerlendirilecek yoksa önde gittiği tarihe göre mi?

Maşallah bebeğinize Şimdi bebeiğiniz sata göre mi değerlendirilecek yoksa önde gittiği tarihe göre mi?

gözün aydın canım bende geçen hafta gittim şükür bizimde sonuçlar temiz çıktı bebeğimizde kıpır kıpırdı hamd olsun allah kucağımıza almayı nasip etsin tekrar gözün aydın

kızlar selam benim bulantılarım hızla devam ediyor sizlerin hangi haftanızda geçti benim tam 7. haftada başladı ilk önce sabahları oluyodu sadece şimdi ise gün içinde ara ara hep oluyo sudan tiksiniyorum ve içemiyorum en cokta ona üzülüyorum 11 yada 12.ci haftada bitermi sizce?

bu konuda ben de çok dertliyim tatlım. SAT'a göre mi dr.dan randevu alıcaz yoksa bebeğin gelişimine göre mi zaten kafam karısık iyice kafam bulanıyor böyle olunca. benim bebişim de 7.

hafta gittiğimizde SAT'tan 2 gün önde gidiyordu şimdi nasıldır bilmiyorum 2 hafta sonra randevumuz var bakalım hayırlısı olsun

midemiz bulanıyo diye yemek yemiyince busefer aclıktan bulanıyo ikinci kere en azından leblebi muz fln yemek lazım.. merak etme canım suana kadar bana da hiç test yapmadılar 12. haftamı doldurmama ragmen 1.5 hafta sonra gidicem doktora ikili testi fln da ozaman yaptırıcam

evt cnm benim baktıgım yerlerdede 450 ile 550 arasında değişiyorr ama ben bu beşiğii çok istiyorummmtabi hasır olanlarından alıcam yaa bi tek bu deil ya 2.de 3. de kullanırrr

masallah kızlar 3 ncuyu düşünenler de var bend eısterdım ama calısırken cok zor yaa

arcak81, Coyote, aazzrraa, supremee, shbilgin, NurhanT, seherozcan, leyla0303, zeynepazra, simuz, gecem, carmentta, biped, leyli2212, Masumiyet, lara_

Son düzenleme:

canım seni cok iyi anlıyorum banyo yapmaktan nefret ediyorum eşim benimle dalga geçiyo kuduzmu oldun sudan korkma bişey yapmaz diye yeni evliyim ve hergün banyo yapıyodum ama bu aralar kaçıcak delik arıyorum hiç sevmiyorum suya girmeyi saclarımda cok uzun kurutuyorum yine de ertesi güne kadar nemli kalıyo.. bu arada zamanın geçmesi için en iyi ilaç çalışmak cok şükür çalısıyorum öyle de böylede zaman geçiyo ama evdeyken direk kendimi melankolige veriyorum uyuyorum bi bunalım havası bişeylerle ugras ki zaman geçsin

gözünaydın canım Allah nazarlardan saklasın bebişini ve seni .. darısı benim basıma daha 1.5 hafta var doktora gitmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…