canım benim inşallah bu sefer sağlıklı alacaksın kucağına
ama ister istemez bende böyle düşünüyorumo yüzden hiç bir şeye bakamıyorum şu anda 30 haftasını geçtikten sonra inşallahh yavaş yavaş bakar beğenir alırım diye düşünüyorum inşallahhhhh
iste benimkide buu
Oooo masallah bitti mi,nazar degmesin..cok sevindim senin adina,darisi basima..
Bende 10. Haftadayim belki bu haftadan sonra gecer.yalniz troit testi benim 6. Hafta yapildi ve ilaca baslandi,onemliynis cunku,bir an once yaptirmalisin canim.
Kızlar gittik ve geldik ikili teste çok şükür herşey çok iyi dedi doktorumense kalınlığı normal, bacakları, ayakları, elleri, parmakları herşeyi normalmiş çok şükür rabbime.. kan tahlili yaptırdım oda bikaç gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar allahım sağlıklı bir bebek verir hepimize.. çok heyecanlıydım ve bebeğim kocaman olmuş 13+6 çıktı tam bir hafta önde aslında 12+6 olması gerekiyo çok şaşırdımmmm doktorda öyle, yarın gelseydin yapamazdık dedi iyi ayarlamışız dedi :) allhım herkese hayırlı güzel haberler versin, ben çok mutluyum..
iste benimkide buu
Maşallah bebeğinizeŞimdi bebeiğiniz sata göre mi değerlendirilecek yoksa önde gittiği tarihe göre mi?
Maşallah bebeğinizeŞimdi bebeiğiniz sata göre mi değerlendirilecek yoksa önde gittiği tarihe göre mi?
Merhaba hanımlar
Benim bulantılarım geçti şükür. Bir haftadır öğürmüyordum bile. Bu sabah bulaşık yıkarken midem bulandı, öğürdüm. Onun dışında 10. haftadan itibaren bulantılarım geçti. Hanımlar dikkat edin, hiçbir şekilde aç bırakmayın kendinizi. Meyve, çerez dahi olsa acıkınca hafif hafif atıştırın. Aç kalındığında öyle çok bulanıyor ki mide.
Haftaya doktora gideceğim inşallah. Yalnız troid testi ne zaman yapılıyor.. Bana şu ana kadar hiçbir test yapılmadı.
İste canim iste gerekirse emrivaki yap.Amin canım. Seninkiler de hayırlısıyla geçer inşallah.
Ben yurtdışındayım. Burada 3 aydan sonra testler yapılıyor. Haftaya tiroid testi isteyim inşallah.
evt cnm benim baktıgım yerlerdede 450 ile 550 arasında değişiyorr ama ben bu beşiğii çok istiyorummmtabi hasır olanlarından alıcam yaa bi tek bu deil ya 2.de 3. de kullanırrr
iste benimkide buu
arcak81, Coyote, aazzrraa, supremee, shbilgin, NurhanT, seherozcan, leyla0303, zeynepazra, simuz, gecem, carmentta, biped
Yaa gunler gecmiyor,dakikalar bile agir agiiirr..calisanlar en azindan sizin gunler biseylerle ugrastiginiz icin gecip gidiyordur.benim icin sanki zaman durdu,ay su gunleri hayirlisiyla bir atlataydik,en azindan 4. Ayi bitireydik de bulantilarimiz gecseydi...bir de cok ilginc bisey var ki ben hergun banyo yapardim ve cok severdim bunu,artik banyoya giresim gelmiyor.sacimi nasil kurutucam iki saat falan diye useniyorum.ya deseler inanmazdim boyle biseyi.neden acaba kizlar?
arcak81, Coyote, aazzrraa, supremee, shbilgin, NurhanT, seherozcan, leyla0303, zeynepazra, simuz, gecem, carmentta, biped, leyli2212, Masumiyet
banada yokmu yaaaaa ben gizliyim ondan orda çıkmıyorum arada benide unutma şekercimmm
edammmm geldi sandım bugünkü nazar boncuklarımız sekerlik16 dan gelmişşş tesekkürlerrr =))
Kızlar gittik ve geldik ikili teste çok şükür herşey çok iyi dedi doktorumense kalınlığı normal, bacakları, ayakları, elleri, parmakları herşeyi normalmiş çok şükür rabbime.. kan tahlili yaptırdım oda bikaç gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar allahım sağlıklı bir bebek verir hepimize.. çok heyecanlıydım ve bebeğim kocaman olmuş 13+6 çıktı tam bir hafta önde aslında 12+6 olması gerekiyo çok şaşırdımmmm doktorda öyle, yarın gelseydin yapamazdık dedi iyi ayarlamışız dedi :) allhım herkese hayırlı güzel haberler versin, ben çok mutluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?