2012 Ekim Anneleri

her ihtimale karşı biriki gün daha önce gidiyim ben nolur nolmazz =))))

evet canım ben her ihtimale karşı biriki gün önceden gidicem randevuya nolur nolmas artıkk =))))

rapunzela, supremee, ozicinar, Masumiyet, seherozcan, felisimfelis, sevgul34, arcak81

maaşallah.... 1000 i de geçmiş topik. doğuma kadar 5 haneli rakamlara ulaşırız galiba:)))))

Anladım cnm. Çok teşekkürler. Göbüşünede özendim. Aramızdaki tecrübelilerdensin yani. Kızında gerçekten çok kocaman olmuş karnın. Şiştikçe zorda olur anacım aslında hareketler dimi ? Allah hepimize sağlık, sıhhat ve kolaylıklar versin inşallah.

çocukların dehşetle bakışını görmek çok komik oluyor yalnız yolda görenler hep ikiz ve erkek dediler bana da o zaman. Ben çok arzu etmiştim, Allah sana nasip etsin güzel sağlıklı ikizler.

maaşallah gerçekten. ne kadarda büyümüş hele ilk hamilelikte. zor olmuş olmalı:)
gülüyorum ama benimde benzer olacak galiba, benim bile şimdiden bariz çıktı göbeğim,haftasonu mecburen kıyafet elacağım artık.

Bende 9 nisanda gidicem canım Ali bey benim bebişinde kemiklerine daha iyi bakmak istedi biraz daha büyüsün dedi hem ikili test sonuçlarını konuşucaz. Canım yaa seni görmüşken sorayım hastanede yaptırdım bende 2 li testimi hastanenin internet sitesinden tahlil sonucumu gördüm negatif normal yazıyordu sadece sayısal bir değer yazmıyordu. Seninki de bu şekilde miydi?

Bu arada göbeğine hakikaten maaşallah Demek ki sen doğuraana kadar epey kocaman göbekli bir hatun oluyorsun bakalım ben nasıl olucam :26:

GÜNAYDIN
BÖLE RÜYALAR GÖRÜCEZ ARADA BİR CANIM KORKU ENDİŞEMİZ VAR ÇÜNKÜ AMA KAFANA TAKMA BEBEĞİN SAĞLIKLI VE SENİNLE
sağol canım bilinç altı işte etkileniyorum
Eki Görüntüle 379018

Kızlar şöyle bir araştırayım dedim park yatakları bunu buldum ayy bayıldım valla ne süslü püslü
Fiyatı da 200 tl
ayyy bayıldımm bende bundan istiyorummmmm çok güzelmiş yaaaaa

gözün aydın canım maşallah size darısı bize olsun inşallah bende haftaya gidecem dr a

ilk sayılır tabii, onun öncesinde 11 haftalık bir kaybım vardı ama hiç şişmemiştim o zaman. Yaa, bir de nacizane tansiye sıktırmayın şu göbekleri, daha pantalon için erken diyorsanız da eşortman altı geçirin bir tane. LCWaikikide çok da uyguna altlar vardı, gözüm kaldı yarın alıyorum ben de. Gebe pantalonlarım var zaten, onları da giyiyorum rahat etsin oğluşum, içerisi salon salomanje nasılsa

arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi haftasonları mümkünse bulantısız kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ......

ben de başladı o ağrılar hatta geçen gece uyku uyuyamadım sızladı sanki belim kalçam, oturarak çalışıyorum eziyet oluyor artık

leğen kemikleri falan genişlemeye başlıyomuş, ağrılar normal heralde artık

kızlarrrr göbüşş topikinee resim ekledimm hadi bakınnnn

ben daha böyle bir topikten haberdar bile olmamışım

ben de başladı o ağrılar hatta geçen gece uyku uyuyamadım sızladı sanki belim kalçam, oturarak çalışıyorum eziyet oluyor artık

leğen kemikleri falan genişlemeye başlıyomuş, ağrılar normal heralde artık

kızlarrrr göbüşş topikinee resim ekledimm hadi bakınnnn

ben daha böyle bir topikten haberdar bile olmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…