anladım canım, ben hani belki sen 13de gitmeyi planladıysan diye söyledim.ama doktorun öyle söylediyse sorun olmaz inşallah.ben de 12 haftalık diye gittim 13 çıktık.biraz daha geç olsa kaçıracaktık ikili test zamanını..
anladım canım, ben hani belki sen 13de gitmeyi planladıysan diye söyledim.ama doktorun öyle söylediyse sorun olmaz inşallah.ben de 12 haftalık diye gittim 13 çıktık.biraz daha geç olsa kaçıracaktık ikili test zamanını..
ben 12+1ken gittim, 13+0 çıktı ölçümlerde yani 6 gün önde görünüyor, ama bunu sorduğumda henüz düzeltmeye gerek yok dedi, yaklaşık 1 hafta sonra kemikler için tekrar gideceğim belki o zaman kesin tarih verir.
ayy canım valla ne kadar büyükmüş karnın kızında gerçekten.şaşırdım...benim kuzenim ikizlere hamileyken böyleydi aynen.demekki iç karnın dar olması böyle bi durum oluyomuş.hep söylerlerdi de ben pek anlamazdım:26:
saçma bir polemiğe girmiş bulunduğumdan izninizle göbeğimin gaz olmadığını ispat için pelvik bölgeyi de kapsayan profilini ekliyorum, arzu edenler tatmin olacaklarsa doktorlarına da danışabilirler tabi. Benim ısrarım, göbeğin durumunu kadının fiziksel yapısının büyük ölçüde belirlediği konusundadır. Haaaa, bu kadın niye şişiyor bu kadar diyenlere de kızıma gebeliğimden kalan bir poz daha ekliyorum. Yüzüm, kolum, bacağımda 1gr şişme olmadı, popom dahi büyümedi o zaman, 17 kgyi da göbeğe almıştım, hani meşhur "erkek göbeği" denir ya o hesap. Allahtan ultrason var da şok yaşamadık
Eki Görüntüle 379266 Eki Görüntüle 379267
rapunzela, supremee, ozicinar, Masumiyet, seherozcan, felisimfelis, sevgul34, arcak81
maaşallah.... 1000 i de geçmiş topik. doğuma kadar 5 haneli rakamlara ulaşırız galiba:)))))
ben 12+1ken gittim, 13+0 çıktı ölçümlerde yani 6 gün önde görünüyor, ama bunu sorduğumda henüz düzeltmeye gerek yok dedi, yaklaşık 1 hafta sonra kemikler için tekrar gideceğim belki o zaman kesin tarih verir.
sağol canımGÜNAYDIN
BÖLE RÜYALAR GÖRÜCEZ ARADA BİR CANIM KORKU ENDİŞEMİZ VAR ÇÜNKÜ AMA KAFANA TAKMA BEBEĞİN SAĞLIKLI VE SENİNLE
ayyy bayıldımm bende bundan istiyorummmmm çok güzelmiş yaaaaaEki Görüntüle 379018
Kızlar şöyle bir araştırayım dedim park yatakları bunu buldum ayy bayıldım valla ne süslü püslü
Fiyatı da 200 tl
Kızlar gittik ve geldik ikili teste çok şükür herşey çok iyi dedi doktorumense kalınlığı normal, bacakları, ayakları, elleri, parmakları herşeyi normalmiş çok şükür rabbime.. kan tahlili yaptırdım oda bikaç gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar allahım sağlıklı bir bebek verir hepimize.. çok heyecanlıydım ve bebeğim kocaman olmuş 13+6 çıktı tam bir hafta önde aslında 12+6 olması gerekiyo çok şaşırdımmmm doktorda öyle, yarın gelseydin yapamazdık dedi iyi ayarlamışız dedi :) allhım herkese hayırlı güzel haberler versin, ben çok mutluyum..
maaşallah gerçekten. ne kadarda büyümüş hele ilk hamilelikte. zor olmuş olmalı:)
gülüyorum ama benimde benzer olacak galiba, benim bile şimdiden bariz çıktı göbeğim,haftasonu mecburen kıyafet elacağım artık.
benim çıkış saatimhepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr
Bana da cevap lütfen 2 li testle ilgili sormuştum :26:
özelden attım.
kızlar..günaydın herkese..
maşallah göbişler çıkmaya başlamış..benimde pantolonlarım sıkıo artık. elbiseyle idare ediyorum şimdilik. iyice büyümeden hamiş pantolonuda giyemiyorum. bakalım ne olacak:)
kızlar bi haftadır yaklaşık kalçamda acayip bi ağrı var. kemiklerim acıyo. bazen kilitlenip kalıyorum. bende bel fıtığı vardı o mu nüksetti acaba diye merak ediyorum ama belimden ziyade kalçamda oluo ağrılar. çok fena. gece uykumdan uyanıorum ağrılardan dolayı? sizde de oluo mu hiç? genişlioruzda ondan mı acaba? :26: dr randevum 12 nisanda. ikili test için. gittiğimde sorucam ama o güne kadar nasıl beklicem bilmem? ne yapsam da rahatlarım bilemedim ki hiç? masa başı çalıştığım için hep oturuyorum zaten. çok zor yaa
kızlarrrr göbüşş topikinee resim ekledimm hadi bakınnnn
kızlar..günaydın herkese..
maşallah göbişler çıkmaya başlamış..benimde pantolonlarım sıkıo artık. elbiseyle idare ediyorum şimdilik. iyice büyümeden hamiş pantolonuda giyemiyorum. bakalım ne olacak:)
kızlar bi haftadır yaklaşık kalçamda acayip bi ağrı var. kemiklerim acıyo. bazen kilitlenip kalıyorum. bende bel fıtığı vardı o mu nüksetti acaba diye merak ediyorum ama belimden ziyade kalçamda oluo ağrılar. çok fena. gece uykumdan uyanıorum ağrılardan dolayı? sizde de oluo mu hiç? genişlioruzda ondan mı acaba? :26: dr randevum 12 nisanda. ikili test için. gittiğimde sorucam ama o güne kadar nasıl beklicem bilmem? ne yapsam da rahatlarım bilemedim ki hiç? masa başı çalıştığım için hep oturuyorum zaten. çok zor yaa
kızlarrrr göbüşş topikinee resim ekledimm hadi bakınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?