bu miniş te benim bebeğim.12+1de.. tarayıcımı yüklemedim ,ultrasonun fotosu..parmak emerken...(deneme)
Maşallah kuzuya yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu miniş te benim bebeğim.12+1de.. tarayıcımı yüklemedim ,ultrasonun fotosu..parmak emerken...(deneme)
bakalım bakalım....şimdilik bi tahmin var mıydı sende??
doktordan geldik şimdi.kollarına, bacaklarına heryerine baktık çok şükür ikili test sonucumuzu da aldık.herşey normalkocaman olmuştu bebişim...ağzını açıp kapatıyodu,kıpır kıpırdı.görüntü baya netti bu sefer,doktora sordum cinsiyetini görebilecek miyiz diye.bakalım dedi.bacaklarını görür görmez ben önce söyledim aaaa o pipi mi diye
dr da güldü, işte şurda bi çıkıntı var ama sen 16. haftayı bekle kesin netletmesi için dedi.ama ben baya net gördüm pipisini
bi oğlum vardı ikinci oğlum da geliyo büyük ihtimalle..gönlümün bi yarısı kız istiyodu ama sağlıklı olsun da gerisi boş...
Ya şu büyüyebilen beşikler nasıl büyüyor?? Biri bana anlatabilir mi veya internette anlatan bir yer varsa söyleyebilir mi?? O beşik içinden çıkıyor, çekmeceli kısım da çıkıyor karyola oluyor diyorum ben ama arkadaşım da ozaman onun boyunun çok büyük olması gerekir okadar büyük değil bunlar diyor :S Kafam karıştı. Çünkü eğer benim dediğim gibiyse onun en boy ölçüleri 80-1.80 olması gerekiyor... Bilen var mıııııııı![]()
2 liyi kaçınca haftada yaptırdın canım??
mide bulantılarım çoktu yine ne zaman bitecek çok merak ediyorumm![]()
![]()
![]()
sata göre 12+6 da gittim ultrasonda 13+1 çıktı canım.yani 13. veya 14. haftada yaptırmış oldum:44:
canm bildigim kadariyla kesin olarak 4.aydan sonra bitiyor bulanti ve kusmalar.umarim sennki daha cabuk sonlanir.
yesin tabiiii,oyyyyy kıyamam ben...Maşallah kuzuya yaaaYesin onu annesi
![]()
o zaman tekrar hoşgeldin...slm hanımlar sizi takip ediyorum ama yazmıyordum sadece 1 kez yazdım ilk hafta lekelenme olmuştu düşüyo zannettim ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı çünkü allaha şükür o lekeler yerleşme yüzündenmiş şimdi 10+5 olduk hareketlerini bile gördümm bdt: 24,10,2012 yaş 25 artık sizinleyimm![]()
ben biliyorum cnm.iki cocuk buyuten bir anne olarak sana hic tavsiye etmem.hic kullanisli degil,ayrica su ilk aylarda kullanilan sepet besikleride tavsiye etmem.sadece 1 ay kullanabilirsiniz.ben oglumda almistim sepet besik inanin hic kullanamadim.cunku oglum buyuk dogdu icine sigmadi bile.
yesin tabiiii,oyyyyy kıyamam ben...
o zaman tekrar hoşgeldin...
sen ne tavsiye edersin??
slm kizlar nasilsiniz
ben bugun dr gitdim gecen hafta gitdigimde kendi dr um 9 hft demisdi
bugun ku dr da 9 hafta dedi 2 li test yapmadi son adete gore 12 hafta oluyor dedim kucuk daha dedi 10 gun sonra gel dedi bakalim hayirlisi
bornova şifada esra hanıma gidiyorum ben
SİZLER İÇİN ERKEN BELKİ AMA FİKİR OLSUN :)
SEVGİLİ ANNELER VE ANNE ADAYLARI BEBEK ŞEKERİ VS. İLE İLGİLİ Bİ HAZIRLIĞINIZ YADA DÜŞÜNCENİZ VARSA ŞU BAŞLIK ALTINDA BANA YARDIMCI OLMANIZI BEKLİYORUM....
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-adaylari-tecrubeli-anneleri-bekliyoruz.html
Ya şu büyüyebilen beşikler nasıl büyüyor?? Biri bana anlatabilir mi veya internette anlatan bir yer varsa söyleyebilir mi?? O beşik içinden çıkıyor, çekmeceli kısım da çıkıyor karyola oluyor diyorum ben ama arkadaşım da ozaman onun boyunun çok büyük olması gerekir okadar büyük değil bunlar diyor :S Kafam karıştı. Çünkü eğer benim dediğim gibiyse onun en boy ölçüleri 80-1.80 olması gerekiyor... Bilen var mıııııııı![]()
bence en kullanislisi normal ahsap sallnmayan bebek yataklari.eger oda yapmiycaksabiz yaninada 5 cekmeceli bi sifonyer gayet kullanisli olur.sallanmali almadim ben cunku iki cocugumuda sallamadim hic alistrmadimda.insallh bu bebegimide sallamiycam.zaten bebekleri uzmanlar guven duygularinn gelismasi ve kendine olan guvenlerinn artmasi icin 3 yasina kadar yaninizda yada ayni odada yatirin diyolar.ben oyuzden cocuklarimi 3 yasina kadar yanimizda bizle ayni odada yatrdim.daha sonra oda takimi alarak odalarimi ayrdim.zaten simdi bebek odasi alsak bile bence bosuna masraf.biras daha buyudukleri zaman hem daha guzelini hem uzun zaman kullanacaklari bi oda almak daha mantikli.