kocaman olmuştur ozaman canımşimdi daha büyümüş göreceksin bebişini hadi bakalım Allah gönlüne göre versin
maşallah canım size
tatlim bende alicam da internetden almak istiyorum lw uzak biraz bulantim kotu araba kullanamam bu trafikde otobusde tutuyor netden alsam nasil olur diye ben merak etdim.bencee al derım eger pğantolonların dar gelıyorsa bebeısın sıkısmasın bır tanıdıgımın bebegı anne karnında sıkısıp olmustu sureklı dar pantolon gıydıgınden ..... ben aldım wakıkıden sımdılık ıdare edıyorum
aminn tatlım sağolllayy maşallahhh yaaaa allahım sıze bagıslasın bıran once saglık sıhatleee
İnşallahhhhh. Büyüsün bebişlerimiz de kucaklarımıza alalım
canım benim bildigim doguma yakın zamanda cıkan bi cizgi o hatta adıda liera çizgisimi neydi köylerde o çizginin koyuluguna bakılıp dogumun yaklastıgı yorumu yapılırmıs sende biraz erken cıkmıs =))
selam kızlar nasılsınız benimde bugün dr randevum var cinsiyet için 10gün önce biliyosunuz kız diye tahminde bulunmuştu bugün tekrar gidicem dua edin bana gelince yazarım...
ya kızlar kaynanam salata getirmiş bendeee ohh hüpletiyorum sonradan farkettimkii içindeee maydonoz varr yaa bişey olurmuuuu
yaaaa gerçektenmi,acaba düşürecekmiyim ondanmı çıktı o çizgi acaba dr a gitsemmiki.Zaten benim herşeyimde var bi anormallik cinsiyetide çok erken belli oldu.Başka göbeğinde çizgi çıkan yokmu yaaaaaa?????
hiçbirşey olmaz salataya zaten ne kadar konuluyorki hem o ilk haftalarda riskli ben yiyorum valla kısırda salatada
ya kızlar kaynanam salata getirmiş bendeee ohh hüpletiyorum sonradan farkettimkii içindeee maydonoz varr yaa bişey olurmuuuu
yaaaa gerçektenmi,acaba düşürecekmiyim ondanmı çıktı o çizgi acaba dr a gitsemmiki.Zaten benim herşeyimde var bi anormallik cinsiyetide çok erken belli oldu.Başka göbeğinde çizgi çıkan yokmu yaaaaaa?????
canım bugün çok sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?