merhaba emina hep evdeyiz sabah kalk iş yat bidaha kalk aynı şeyler ailen olmadımı gurbette zaman geçmiyor
Cinsiyetinnnn belliimi senin ufff benim zamanında çoğu kişi cinsiyetini öğrenmiş doktor bana demedi ama moralim bozuk meraktan çatlıyorum
Vallahi ya ne salatalıkta ne domateste hiçbrşeyde tat yok dolabımda ne sebze var ne meyve doğru düzgün moralim bozulyo halbuki yaz olsa bir köşede kocaman karpuz rengarenk meyveler herşeyin tadı daha güzel oluyo o zaman ben tam yaz gelene kadar uyusam bidaha hiç kalkamasam
lütfen ama lütfen yediklerinizin yada canınızım çektiği şeyleri yazmayın artık
alan var alamayan var o anda temiz edemeyen var buradaki herkes hamile sonuçta
selam kizlar ben geldim nasiliniz bakalim, uzun bir zamandan sonra
evt cnm erkek dedidoktorrrr
Ayy valla özür dilerim dilim tutulsaydı keşke söylemeseydimBence de yaaa, karpuzu okudum içim gitti, küçücük bi kasabada yaşıyorum, elmayı bile bulduğuma şükrediyorum, aklıma karpuz düştü çok fena...
Bebeğin olunca kendine boş vakit çok ararsın birde uyku hepsine doymama lazım benim bugün 12 bucukta kalktım sınırım 1
hosgeldin canım gözükmüyosun epeydir nerelerdesin
Ayy valla özür dilerim dilim tutulsaydı keşke söylemeseydim
[1 hafta sonra 3 aylık olacak ama gögüs agrısından ölüyorum sanki taş koyulmuş normal deyil diyer gebeliklerimde olmamıştı kızlar nedersiniz dr gitmelimiyim
ya kızlarr bana böyleee iğnelerr batıyoo resmen göbegimin alt kısımlarına bide kasıklarımaaaa sizdede oluyomuuu
[1 hafta sonra 3 aylık olacak ama gögüs agrısından ölüyorum sanki taş koyulmuş normal deyil diyer gebeliklerimde olmamıştı kızlar nedersiniz dr gitmelimiyim
ya kızlarr bana böyleee iğnelerr batıyoo resmen göbegimin alt kısımlarına bide kasıklarımaaaa sizdede oluyomuuu
Ayy valla özür dilerim dilim tutulsaydı keşke söylemeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?