• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Bence de yaaa, karpuzu okudum içim gitti, küçücük bi kasabada yaşıyorum, elmayı bile bulduğuma şükrediyorum, aklıma karpuz düştü çok fena...
cnm ya istiyosan netten sipariş ettt üzüldüm bak şimdiii

Ben şimdi ağlarım ama bak bana niye demediki doktor senle aynıyızz:14::14::14::43::43::43:

bebekle alakalı benimle birlikte olanların çoguna söylemediler zatennn:nazar::nazar::nazar:

canım sende d,bakır gibi biryerde yaşasaydın seninde vaktin geçmezdi gezme alanları yok

Haklısın canım ama herkesin yaşam şartları farklı yapcak birşey yok keşke beni atsalar d.bakıra 2 ay kafa dinlesem banada herkes yakın oda sorun emin ol çocugunun doğmasını bekle herşey güzel olacak:34:

hosbulduk canim saolasin, canim hic birsey istemiyor bu siralar icime kapandim cok mutsuzum

cok normal bu dönemde olur böyle seyler ama kendini dinleme hatta yalnız kalmamaya calıs git gez annene git arkadasına git hava güzel hava almaya cık kendini üzme bebek hisseder sonra

dimi doğru sölüyosun düşünemedim gaza geldim benimde canım çekiyo ama :30:

bence de yaaa, karpuzu okudum içim gitti, küçücük bi kasabada yaşıyorum, elmayı bile bulduğuma şükrediyorum, aklıma karpuz düştü çok fena...

işte bu yüzden yazmayın diyorum bak arkadaş bizim gibi büyük şehirde yaşamıyo onun vebaline giremem :19: :19: Bak şimdi aklına düşmüş çok üzüldümm :14:

Yok canım, kötü niyetle söylemediğinin farkındayım. Ama soğuk soğuk nasıl güzel giderdi...

Valla ne yap biliyomusun karpuzlu sakız falan çiğne kötü niyetle söylememiştim valla aç gözlülük yaptım birden hormonlarım çoştu :14:

işte bu yüzden yazmayın diyorum bak arkadaş bizim gibi büyük şehirde yaşamıyo onun vebaline giremem :19: :19: Bak şimdi aklına düşmüş çok üzüldümm :14:

Ben daha çok üzüldüm:17:

ayy valla özür dilerim dilim tutulsaydı keşke söylemeseydim:14:

sadece senlik bir durum değil bu canım senden öncede defalarca bu şekilde yazıldı yoksa hiçkimsenin kasti yazdığını düşünmeyiz zaten :34: Ama bu konuda herkes daha hassas olmalı ki kimsenin vebalini almayalım

sadece senlik bir durum değil bu canım senden öncede defalarca bu şekilde yazıldı yoksa hiçkimsenin kasti yazdığını düşünmeyiz zaten :34: Ama bu konuda herkes daha hassas olmalı ki kimsenin vebalini almayalım

Haklısın bundan sonra dikkat edeceğim uyardığın için sağol yoksa ben canım cekenler listesi yazcaktım ramak kalmıştı ayy kızlar ödürcekti beni sonra:10:

hangi ildesin sen yagmurlu havadada yapılacak cok güzel seyler var battaniyenin altına gir kendine film ac sıcak bişeylerde koy yanına ohhhhh keske evde olsamda ben yapsam zaten cok uykum var

insallah sende ytarsin cnm, bend eöyle yapim biraz uzanim sonrra gelirim keyfim yerinde olunca ..... gorusuruz kizlar :5::5:

yaaaa gerçektenmi,acaba düşürecekmiyim ondanmı çıktı o çizgi acaba dr a gitsemmiki.Zaten benim herşeyimde var bi anormallik cinsiyetide çok erken belli oldu.Başka göbeğinde çizgi çıkan yokmu yaaaaaa?????

canım aklına böyle kötü seyler getirme herkes aynı degil sende cıkar bende cıkmaz digerinde cıkar endişeye kapılma hersey normal dogumdan sonra geçiyomus o çizgi zaten

selam kizlar nasilsiniz, cinsiyetleri ögrenen arkadaslar tebrik ederim, darisi insallah bizlerin basina:nazar: bebislerini gören resimlerini koyan ve guzel haberlerini alan anne adaylari ve bebislerine masllah:nazar::nazar::nazar:
darisi bebisini görmeyi bekleyenlerin basina. hele ben ben napiyim:49: kuzumu daha hiiiiic görmedim :6: mayisin 7 sinde ilk kalp atislarini duycam ve 27 mayista ilk defa karsilasicaz melegimle:emir_bebek: insallah o da sizinkiler gibi iyidir:nazar: hic bir belirtim olmadigi icin bebisimi görmeden kendimi hamis gibi hissedemicem.:26: gunler gecsin bir an önce:34: o guzel dualarinizdan banada edin kizlar:34:

kızlar 2 gün önce düşük yaptım moralim alt üst oldu zaten 2 haftadır kalp atışını duyamıyoduk kese boş yalancı gebelik dediler rabbim sizin bebeklerinizi korusun kucağınıza almayı nasip etsin..

Çok ama çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun. Çok zor ama bu da bir imtihan sonuçta. Allah ikinciyi en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Back
X