• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

selam kizlar nasilsiniz, cinsiyetleri ögrenen arkadaslar tebrik ederim, darisi insallah bizlerin basina:nazar: bebislerini gören resimlerini koyan ve guzel haberlerini alan anne adaylari ve bebislerine masllah:nazar::nazar::nazar:
darisi bebisini görmeyi bekleyenlerin basina. hele ben ben napiyim:49: kuzumu daha hiiiiic görmedim :6: mayisin 7 sinde ilk kalp atislarini duycam ve 27 mayista ilk defa karsilasicaz melegimle:emir_bebek: insallah o da sizinkiler gibi iyidir:nazar: hic bir belirtim olmadigi icin bebisimi görmeden kendimi hamis gibi hissedemicem.:26: gunler gecsin bir an önce:34: o guzel dualarinizdan banada edin kizlar:34:

Neden bu kadar geç gittin nasıl dayandın ay ben boş keseye kaç kez baktırdım benmi sabırsızım acaba:9: ayrıca doktor folık asit veriyor ilk zamanlarda sen başladınmı

Evet ya çok geç değil mi mayıs ayında gitmek. Ben bir ay nasıl sabrettim hala inanamıyorum ama senin şu an 11. haftaysa mayısa kadar bir ay daha nasıl sabredeceksin :52:

Evet ya çok geç değil mi mayıs ayında gitmek. Ben bir ay nasıl sabrettim hala inanamıyorum ama senin şu an 11. haftaysa mayısa kadar bir ay daha nasıl sabredeceksin :52:

Bir tek ben değilmiş demek sabırsız olan ayrıca ikili test zamanıda geçmiş olcak bebeğini ihmal etme bu kadar bence bizim gibide sürekli ultrasyona gir demiyorumda çok ya sönündeki süre

Canım nerdesin sen eşin merkezden bulamazmı kim dia marketi yokmu oralarda

Şanlıurfa'dayım, öyle küçük bir ilçesindeyim, köy gibi, bırak karpuzu elmayı bile arayarak buluyoruz, 8 aydır burdayım nefret ediyorum, eşim gelsin merkeze gideceğiz, 1,5- 2 saat uzaklıkta, biraz ağlayınca dayanamadı, bu çok kötü bi durum, daha önce bir kere daha oldu, canım öyle çekiyor ki bulamayınca oturup ağlıyorum, inşallah buluruz merkezde.

Şanlıurfa'dayım, öyle küçük bir ilçesindeyim, köy gibi, bırak karpuzu elmayı bile arayarak buluyoruz, 8 aydır burdayım nefret ediyorum, eşim gelsin merkeze gideceğiz, 1,5- 2 saat uzaklıkta, biraz ağlayınca dayanamadı, bu çok kötü bi durum, daha önce bir kere daha oldu, canım öyle çekiyor ki bulamayınca oturup ağlıyorum, inşallah buluruz merkezde.

Kendimi çok suçlu hissettim şimdi biliyomusun dia markete bak burdakinde var ordada vardır inşallah. Şanlıurfada olması lazım aslında ordan geliyolar çünkü inşallah bulursun

Neden bu kadar geç gittin nasıl dayandın ay ben boş keseye kaç kez baktırdım benmi sabırsızım acaba:9: ayrıca doktor folık asit veriyor ilk zamanlarda sen başladınmı

ben yurtdisindayim burda belli bi zamanda bakiyorlar. ben dedim doktorlara ama turkiyede kadinlar istedigi zaman bakiyor diye, doktor guldu, burda prenseste ayni senin gectigin yollardan gecti ve saglikla bebisini aldi dedi:1: sanirim biz turkler cok sabirsizis:1: ben vitamin ve demir hapi aliyorum canim.

Kendimi çok suçlu hissettim şimdi biliyomusun dia markete bak burdakinde var ordada vardır inşallah. Şanlıurfada olması lazım aslında ordan geliyolar çünkü inşallah bulursun

Suçlu hissetme canım, bulacağız inşallah, merkezde ararsak buluruz. Burada karpuz yetişmiyor maalesef, Adana- Osmaniye civarından geliyormuş buraya. Ebrumelek'tan bi adres aldım ilk oraya gideceğim, bulamazsam da büyük marketlere bakarız merkezdeki, gerçekten sıkma canını.

Bir tek ben değilmiş demek sabırsız olan ayrıca ikili test zamanıda geçmiş olcak bebeğini ihmal etme bu kadar bence bizim gibide sürekli ultrasyona gir demiyorumda çok ya sönündeki süre

burada o testleri istege göre ve 35 yasin ustundekilere yapiyorlar. ben istemedim. Allaha emanet tabi. ihmal etmiyorum. yasadigim ulke anne cocuk sagligina cok önem veren ve dogumlarda hic problem ve sIkInti yasanmayan yerlerin en basinda geliyo. bende cok isterdim sizler gibi her zaman gideyim göreyim:34: ama napalim saglikli olsunda, 4. aydan sonra sIklasiyor kontroller.

Canm telefon numarasını bulamadım acıp sorcaktım ama iki tane dia mağazas varmış onu iöğrendim inşallah ikisinden birinde bulursun

burada o testleri istege göre ve 35 yasin ustundekilere yapiyorlar. ben istemedim. Allaha emanet tabi. ihmal etmiyorum. yasadigim ulke anne cocuk sagligina cok önem veren ve dogumlarda hic problem ve sIkInti yasanmayan yerlerin en basinda geliyo. bende cok isterdim sizler gibi her zaman gideyim göreyim:34: ama napalim saglikli olsunda, 4. aydan sonra sIklasiyor kontroller.

Anladım canım türkiyede olsan dayanamzdın zaten:9:

bulantım iki gün ara vermişti ne güzel şimdi yine hızlı bi dönüş yaptı heryere kustum işyerinde =(((

Back
X