bendede oldu ayın 1 de hep adet olurdum birkaç gün önce belim ağrıdı yine geçen ayda oldu merak edilecek bişey yok korkma arkadaşım.
yyok canım şiddetli değil ama tedirgin oldum işte ..inşallah canım
seninde aynı şekilde mi oluyor canım bacaklarınada vuruyormu ?
yyok canım şiddetli değil ama tedirgin oldum işte ..inşallah canım
seninde aynı şekilde mi oluyor canım bacaklarınada vuruyormu ?
Canım emla krem anestezik bir krem. Bence gebelikte kullanılmaz. Doktoruna bir danış istersen.
Ben de katılıyorum kesinlikle. Oğlum hala bizimle aynı odada ama kendi yatağında uyuyor. Kendi odası ve yatağı var ayrıca ama istemiyor orda yatmayı. Ben de ısrar etmiyorum. Bir arkadaşım 2 aylıkken ayırdı odasını. Ama noldu, aklı erip 2,5 yaşına gelince 6 yaşına kadar ortalarında yattı. Hiç büyük söylemeyin bu konularda. Bebek ne istiyorsa bir şekilde yaptırıyor çünkü.
sağol canım biraz rahatladım işte insan korkuyor aman bişey olurmu diye Allahım esirgesin bebeklerimizi
Tatlım bende henüz hissetmiyorum ama ara ara seyreme oluyor karnımda fakat dr a sordum o bagırsak hareketlerınden dolayıymıs cocuktan degılmıs yanı henuz erken dedı hıssetmek ıcın bıze dr muz...Bakalım hayırlısı o gunu sabırsızlıkla beklıyoruz....
günaydın kızlar bugün belim çok ağrıyor bide kasıklarım sancıyor acaba adet döngüm geldi ondanmıdır panikledim dün dr gittim iyiydi herşey ama bugün böyle olunca korkuyorum adet döngüsünde böyle olan var mı? dr umu arsammı acaba ? bide bacaklarımda sızlıyor sanki
Kiz yoook bu bebik benim tum guzelligimi aldi,kiz mi olcek neee?ilahi cnm yaaa hamilelik insanı güzelleştirir derler sana öle geliyodur
ayy çok komiksin ya çok güldüm bende öyleyim
Kiz ben parfim sıkarsam aninda kendimi lavaboda bulurum,kocisimin parfimini bile o gormeden imha edesim geliyi de hismindan korkuyorum.dudaklarimin fotosunu cekip koycem buraya inanmaniz icin,hem ucuklu hem dudqklarimin kenarlari hamilelik lekesi oldukıssssss allah sen ne etmeyeeee ne bunlaraa benziyecenn bunaa benzee
bulantım bitti diyebilirim artık çok şükür,havalarda çok güzel inşallah hamileliğin en güzel zamanları başladı hafif karnım çıktı benim 1 ay sonra iyice belirginleşir gebeliğin en güzel dönemi 2.trimestir arkadaşlar tadını çıkaralım 3.den sonra iyice ağırlaşacağızzzzzzzzz ona göre he he:)
Kiz yoook bu bebik benim tum guzelligimi aldi,kiz mi olcek neee?
neye donduk biz böle,simdi bazi annis adaylari ayy ben cok guzellestim falan derse bakin demedi demeyin kung fu yaparim
Kiz ben parfim sıkarsam aninda kendimi lavaboda bulurum,kocisimin parfimini bile o gormeden imha edesim geliyi de hismindan korkuyorum.dudaklarimin fotosunu cekip koycem buraya inanmaniz icin,hem ucuklu hem dudqklarimin kenarlari hamilelik lekesi oldu
bulantım bitti diyebilirim artık çok şükür,havalarda çok güzel inşallah hamileliğin en güzel zamanları başladı hafif karnım çıktı benim 1 ay sonra iyice belirginleşir gebeliğin en güzel dönemi 2.trimestir arkadaşlar tadını çıkaralım 3.den sonra iyice ağırlaşacağızzzzzzzzz ona göre he he:)
Kiz yoook bu bebik benim tum guzelligimi aldi,kiz mi olcek neee?
neye donduk biz böle,simdi bazi annis adaylari ayy ben cok guzellestim falan derse bakin demedi demeyin kung fu yaparim
Kiz ben parfim sıkarsam aninda kendimi lavaboda bulurum,kocisimin parfimini bile o gormeden imha edesim geliyi de hismindan korkuyorum.dudaklarimin fotosunu cekip koycem buraya inanmaniz icin,hem ucuklu hem dudqklarimin kenarlari hamilelik lekesi oldu
evet cnm ole oluyor
çok sağol canım yaa içimi rahatlattın kalsiyum eksikliğindenmi oluyomuş peki bu ?aynen oyle oluyor cnm korkmana gerek yok
evet aslında dinliyoruz kendimizi ama elimde değil işte inşallah canım kucağımıza alsakta rahatlask Allahım hepimizin bebişlerini korusuntedirginlikler hep oluyoo cnm yaa aslındaa kendimiziidee dinliyoruzzzz en ufak şeylere bile pimpirikleniyoruzzzz dogsalardaa rahataa kavuşsak
öyle yapmaya çalışacam canım sağolamin canım amin içini ferah tut.....
Ara sıra bana da oluyor. Belde fazla hissetmiyorum da kasıklarımda özellikle hissediliyor. Şu an bile sağ tarafta ara ara batmalarım var. :44:
Kizlar ben bulantilardan cok fenayim gecen gun agladim caresizlikten,dudagimda kocaman uçuk cikti stresten.gorseniz o kadar buyuk ki,doktoru aradim doktor dedi ki 3 ayi doldurmadiniz krem ilac filan kullanmayin.ayyy bu bir haftadan once gecmez simdi yaa,hic ucuk cikaran var mi acaba?
çok sağol canım yaa içimi rahatlattın kalsiyum eksikliğindenmi oluyomuş peki bu ?
sanırım korkman gerekmez, dınlen dedı.özellıkle fazla ayakta durdugumuzda oluyor.çünkü rahım bızım belımızdekı kemıge baskı yaptıgından dolayı agrı oluyor.buda bacagımıza fln vuruyomus..
valla beı guzellestırdı kılo verdım yuzumdede dudaklarımdad hıcbısey yok.yoksa ben mı anormaımmm:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?