2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar bugün belim çok ağrıyor bide kasıklarım sancıyor acaba adet döngüm geldi ondanmıdır panikledim dün dr gittim iyiydi herşey ama bugün böyle olunca korkuyorum adet döngüsünde böyle olan var mı? dr umu arsammı acaba ? bide bacaklarımda sızlıyor sanki

Son düzenleme:

hadi bakalım hayırlısı olsun canım. güzel haberleri alacağız inşallah hepbirlikte. benim de sata göre 4 gün önde aslında.ama dr sata göre devam edeceğiz kontrollerde dedi. :) her doktorun yoğurt yiyişi ayrı demekki :))

ahh cnmm ahhhh olmazmıı oluyoo tabiiii şiddetli deilse benceee önemli deildirrr

canım benım bunlar bende en basından berı oluyor.pzt dr.gıttıgımde bana bırkac hafta sonra kalsıyum verıcegını soyledı.olabılırmıs bunlar yanı korkmayın

kimse yokmu??????

var var burdayızzz.

sana katiliyorum cnm.benm bulundugum ulkedde uzmanlar 3 yasin akadar anne -baba ile beraber ayni odada yatmasini gerektigini savunuyor.ben bu fikre katiliyorum.tabi bazi arkadslarimiza ters gelebilir.saygi duymak lazim.

işimize pek gelmese de bizim kız da sizin uzmanların fikrine katıldığından 2,5 yıldır birlikteyiz, odasını ve yatağını oyun amaçlı kullanıyor. Kardeşi gelince ayırmayı da ben istemem, bebeği ona tercih ettiğimizi sanmasın diye.. sanırım en az 1-2 yıl daha eşimle yalnız uyuyamayacağız.

kızlar çokmu soruyorum ne bebeğinin hareketlerini hisseden varmı?ben hissetmiyorumda

Tatlım bende henüz hissetmiyorum ama ara ara seyreme oluyor karnımda fakat dr a sordum o bagırsak hareketlerınden dolayıymıs cocuktan degılmıs yanı henuz erken dedı hıssetmek ıcın bıze dr muz...Bakalım hayırlısı o gunu sabırsızlıkla beklıyoruz....

ahh cnmm ahhhh olmazmıı oluyoo tabiiii şiddetli deilse benceee önemli deildirrr
yyok canım şiddetli değil ama tedirgin oldum işte ..inşallah canım
canım benım bunlar bende en basından berı oluyor.pzt dr.gıttıgımde bana bırkac hafta sonra kalsıyum verıcegını soyledı.olabılırmıs bunlar yanı korkmayın

seninde aynı şekilde mi oluyor canım bacaklarınada vuruyormu ?

geçmiş olsun canım rabbim uzun ömür ve sağlık versin ikinizede. bendede kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum tabiki uzun süredir hamile kalamadığım için artık umudum yoktu.hamileliğimi ikinci haftalıkken öğrendim iğneye o zaman başladım sebep olarak şimdilik iğneye geç başladığın için oluşmamış dediler bakalım artık normalde hamilelik düşünüyorsan bir iki hafta önce iğneye başlaman gerek dedi doktorum sorun orda işte hamilelik planlı olmadı süprizdi. normal kürtaj olmadım parça kaldığı için enjeksyonla temizledi içimi anestezi yapmadı yani o yüzden içim azda olsa rahat gerisi rabbime kalmış artık:)

kızlar çokmu soruyorum ne bebeğinin hareketlerini hisseden varmı?ben hissetmiyorumda
ben henüz 1,5 aylıkken damar atar gibi olurdu pıt pıt diye şimdi kalmadı ama 16 haftadan sonra başlar artık......
bendede oldu ayın 1 de hep adet olurdum birkaç gün önce belim ağrıdı yine geçen ayda oldu merak edilecek bişey yok korkma arkadaşım.

Aynı şekilde bende de oluyor. Bebek içeride hareket etti sanıyorum ama değil:) Çünkü daha yeri çok küçük ve farklı yerlerde olabiliyor o hareketler. Yine de ona bağlı olan durum bu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…