2012 Ekim Anneleri

Kizlar ben bulantilardan cok fenayim gecen gun agladim caresizlikten,dudagimda kocaman uçuk cikti stresten.gorseniz o kadar buyuk ki,doktoru aradim doktor dedi ki 3 ayi doldurmadiniz krem ilac filan kullanmayin.ayyy bu bir haftadan once gecmez simdi yaa,hic ucuk cikaran var mi acaba?

Canım emla krem anestezik bir krem. Bence gebelikte kullanılmaz. Doktoruna bir danış istersen.

sana katiliyorum cnm.benm bulundugum ulkedde uzmanlar 3 yasin akadar anne -baba ile beraber ayni odada yatmasini gerektigini savunuyor.ben bu fikre katiliyorum.tabi bazi arkadslarimiza ters gelebilir.saygi duymak lazim.

Ben de katılıyorum kesinlikle. Oğlum hala bizimle aynı odada ama kendi yatağında uyuyor. Kendi odası ve yatağı var ayrıca ama istemiyor orda yatmayı. Ben de ısrar etmiyorum. Bir arkadaşım 2 aylıkken ayırdı odasını. Ama noldu, aklı erip 2,5 yaşına gelince 6 yaşına kadar ortalarında yattı. Hiç büyük söylemeyin bu konularda. Bebek ne istiyorsa bir şekilde yaptırıyor çünkü.

canım senin haftan ilerliyo seninle aynı hafta olan arkadaşlar yanıt versin

cinsiyetini öğrendin mi canım

sağol tatlım ilerliyor şükür haftalarımız ama bebeğim iyimi diede çok merak ediyorum daha 2,5 hafta var randevuya...menbetadan sonra iyice korkmaya başladım..

yok cnm cinsiyetini göstermedi henüz:)ama sanki erkek olacakmış gibi hissediyorum..ama gönlümden ilk geçen istediğim kız :)

Tatlım benim alt dudağımda şuan uçuk var. Ama allahtan çabuk söndü uğraştırmadı. Buz falan koysan...

Tatlım benim geçen haftalarda çok sık oldu. Pıt pıt atıyodu resmen. Benim ikili testim haftaya o zamanki randevuya gittiğimde doktoruma soracaktım ama geçti. Anlam veremedim bende :26:

Bende gidicem işyerine araç gelsi izin isticem çok kötüyüm gribim duramıyorum

ban da doktorum ilk 5 ay 1 er kg sonra 2 ser kg ya izin var demişti her ay için.

kızlar slm,

pzt dr randevumuz iyi geçti çok şükür.herşey yolundaymış maşallah
sizin için soracağım demiştim çatlak kremini. dr.um 3.aydan önce kullanma dedi. 2 hafta sonra ikili teste gidecegiz bakalım sanırım çoğunuz gittiniz bile herkes güzel sonuçlar alır umarım.

Bende gidicem işyerine araç gelsi izin isticem çok kötüyüm gribim duramıyorum

Çok geçmiş olsun. Bol bol meyve yemeni tavsiye ederim. Tabi dinlenmeden de geçmez. Bende çok korkuyorum grip olmaktan. Dışarı çıkmayarak korunuyorum gripten resmen. Serum yemeden geçmiyo çünkü.

Canım ben 3 haftadan beri gliserin, bebek yağı falan kullanıyorum. Göğüsüm çok fena, azcık çatladı bile.Bende haftaya perşembe gidiyorum ikili teste. Sata göre 11 ama önden gittiğimiz için 12.haftam bu hafta. Umarım herkes gibi bizde güzel sonuçlar alırız. Ben çok merak ediyorum, çok heycanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…