kızlar genital bölgeyi nasıl alıyorsunuz jiletlemek istemiyorum ben yaa
bir krem dduydum sizde duydunuzmu aceba
emla krem tüyleri almak istediğiniz bölgeye sürüyormuşsunuz
o böle uyuşuyrmuş 2 saat bekliyorsunuz sürdükten sonra ama
sonra agda ile yada epilasyon aleti ile alıyormuşunuz
hiçbirşey hissetmiyormuşsunuz...
eczaelerde satıılıyor bu arada emla kremi
sana katiliyorum cnm.benm bulundugum ulkedde uzmanlar 3 yasin akadar anne -baba ile beraber ayni odada yatmasini gerektigini savunuyor.ben bu fikre katiliyorum.tabi bazi arkadslarimiza ters gelebilir.saygi duymak lazim.
canım senin haftan ilerliyoseninle aynı hafta olan arkadaşlar yanıt versin
cinsiyetini öğrendin mi canım
Kizlar ben bulantilardan cok fenayim gecen gun agladim caresizlikten,dudagimda kocaman uçuk cikti stresten.gorseniz o kadar buyuk ki,doktoru aradim doktor dedi ki 3 ayi doldurmadiniz krem ilac filan kullanmayin.ayyy bu bir haftadan once gecmez simdi yaa,hic ucuk cikaran var mi acaba?
Kızlar sizinde ara ara rahminizde atmalar oluyormu hiç...
Tatlım benim geçen haftalarda çok sık oldu. Pıt pıt atıyodu resmen. Benim ikili testim haftaya o zamanki randevuya gittiğimde doktoruma soracaktım ama geçti. Anlam veremedim bende :26:
cnm bende hiç kilo almadım, pek iştahım yok ama yine de yiyorum. 13+1 günlük olduk hala kaybettiğim bir kilo ile duruyorum. ancak buna rağmen eşofman da dahail hiçbir pantolonum olmuyor göbeğim çıktı bu da enteresan :) doktorum zaten 4 ay bitene kadar sadece 1 kiloya izin veriyorum esas kiloları yazın alacaksın demişti ilk randevularımdan birinde. bence durumun normal :):)
Bende gidicem işyerine araç gelsi izin isticem çok kötüyüm gribim duramıyorum
bendede oluyodu ole atmalar pzt.doktora gıttım normal bıseyınız yok dedı.oğlumda bende gayet ıyımıssız yanıBende gidicem işyerine araç gelsi izin isticem çok kötüyüm gribim duramıyorum
Bende gidicem işyerine araç gelsi izin isticem çok kötüyüm gribim duramıyorum
slm arkideşlerrrrrr günaydınnn
Bir hafta once kendimi sunabenzetmeye baslamistim ama git gide buna benzemeye basladim ayyy...
geçmiş olsun bende öyleyim zencefille bal karıştırıp içiyorum zararı yoktur inşallah iyi ggelir denesağolun kızlar hapşurmanın bi zararı olmaz dimi bebişe...sesim falan değişti yaa hepten buynumda akıyo çokk üüüüü
ilahi cnm yaaa hamilelik insanı güzelleştirir derler sana öle geliyodur
kızlar slm,
pzt dr randevumuz iyi geçti çok şükür.herşey yolundaymış maşallah
sizin için soracağım demiştim çatlak kremini. dr.um 3.aydan önce kullanma dedi. 2 hafta sonra ikili teste gidecegiz bakalım sanırım çoğunuz gittiniz bile herkes güzel sonuçlar alır umarım.
Bir hafta once kendimi sunabenzetmeye baslamistim ama git gide buna benzemeye basladim ayyy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?