2012 Ekim Anneleri

slm arkadaşlar ben de ekim annesi olucam inşallah :) takviminize beni de ekler misiniz ? tahmini doğum 11 ekimmiş internetten baktığıma göre

canım bunu ben söylemiştim..12. haftada yapılan 2li teste kesin sonuç veriyormuş demiştim..
seninde örneklerini duymana çok sevindimm..
12. haftada yaptıran arkadaşlarda bir denesin bakalımm...

Valla benim tam 12+0 dı... Ama ultrasonda görünen buydu. Bebek 2 gün öndeydi çünkü... Bebeğin kendi gününü esas alıyorsak eğer tam olarak 12 haftalık yaptırmış oluyorum testi. Bakalım çok heyecanlıyım. Arkadaşımınki de tuttu... Bakalım benim ne olacak

valla bana 3-4 saat fazla gıb ıgeldı normalde alıskın olabılırısn ama sımdı kemıklerımız daha bı yumusadı hassaslastı agrılarımız zaten ondan senınde tetıklıyor olabılır bence:26:
slm arkadaşlar ben de ekim annesi olucam inşallah :) takviminize beni de ekler misiniz ? tahmini doğum 11 ekimmiş internetten baktığıma göre

hosgeldın canım hayırlı olsun bebısın

Yaaa yerimde duramıyorum ne yapayım :=) Birde bulantılarım azaldı ya artık onun da moraliyle vuruyorum kendimi yollara Çok samimi arkadaşımın evi aslında ya metro yada taksi dolmuşla gidilecek mesafede ama ben yürüyorum.... Dr. a da söyliyim ben bu durumu... Çarşıya pazara bir gidiyorum kendimi kaybediyorum. Birşey aldığım da yok. Öyle boş boş geziyorum. Sonra eve girmeye yakın kamburum çıkıyor... Benim zaten belim problemli :) Ay anlatırken yoruldum. Ben ne yapıyorum anladım. Her sabah kahvaltıdan sonra eşimle çıkıyorum. O bana iş yerinde bir kahve ısmarlıyor.. sonra ben geziyorum. Arkadaşıma anneme kayınvalideme derken. Yemek yapmaya eve geliyorum Offf abartmışım bence ben D:

edammm, yesil33, saturnn, Tutsaqkoliq, NurhanT, leyla03, _BALIM_, laplace, Masumiyet, zeynepazra, Coyote, aysun64, cimeka, ilaydakorucu06

merhaba herkese ne kadar konuşmuşsunuz hala geçmişi okuyorum bitiremedim
merhba canım
3 lu testtır canım o da
galiba canım öyle 1 ay sonraya randevu al onun için dedi demekki
merhaba arkadaşlarr...beni de aranıza alırmısınız lütfen ekim annesi olucam ben de sınırdan :) tahmini doğumum 31 ekim..şu an tam 10 haftalık hamileyim..sohbetlere katılmak istiyorum bendeeeeeeeeeeeee........
hoşgeldin canım aramıza ne demekkkkk
bende sırt ağrısı dışında bugün hepsini yaşıyorum canım tedirginde olmadım değil yani devam ederse bi dr umu aricam bakim banada verir belki magnezyum falan...
sağol canım bilgilendirdiğin için

hoşgeldin canım aramızaa

canım ben ergenlikte hiç sorun yaşamamıştım bir sivilce çıktığını bile bilmem..

hamileliktede korkmuyor değilim..hadi bu ağrılar bir şekilde azalıyor ama yüzümde birşeyler çıkar diye korkuyorum..

canım aslında yaptıgın cok guzel hareketlı bı yasam saglık ıcın cok onemlı ama sımdı farklı donemdeyız o yzuden etkılemıs olabılır bı de zaten bebıs olunca bu kadar vaktın olmuycak otomatıkman azalıcak merak ettm kısında mı boyle yuruyorsun soguk yagıslı havalarda:26:bende yürümeyi cok sevıyorum ama hıc fırsatım olmuyor oglum var 2 yasına gırcek calısıyorum o yuzden
teşekkür ederim :) ya ben eğerr bilginiz varsa bişey sorucam ben hamileliğim boyunca hiç süt içmedim bi zararı olur mu

bend ehıc ıcmıyorum ama arada yogurt yıyorum sut olmasad yogurt yemelısın bence

Son düzenleme:

Hiç korkma arkadaşım... Aklına getirirsen psokojik de sebep olabilirsin.. Ayrıca adetin akrabalarının arasında kime benziyor onu bul Hamileliğini de onunla kıyasla Benim reglin aynı küçük teyzeminki gibi, sancılı ve yoğun... Normal günlerde de çok benzerliğimiz var.. Gebeliğim de beniyor ona Hep 3 ay yatarmış teyzem bulantıdan. Sonra fırt fırt gezermiş D: Aynı ben işte... Hatta sokakta doğurcak sanıyorlarmış... Doğumu allahtan kolay oluyormuş.. Bebişleri hep suyuyla gelmiş Hemen bir avazda yani... İnşallah o konuda da benzeşiriz

Canım evet kışında yürüyorum böyle... En azından yrüyordum. Bebek olunca bilemem artıkın başıma neler gelecek.... Ben evlenene kadar çalışıyordum. Sonra işimi kaybettim. Evlendiktan sonra da bulamadım bir türlü iş Onun için kendimi yürüyüşe verdim.. Şimdi bebiş alır vaktimi.. Sonra onu da alıştırırım ben yürüyüşe Köpeğimiz de var... O çok iyi oluyordu geçen yaz. Hiç yalnız yürümüyordum ama artık onu gezdiremiyorum maalesef Oda çok üzgün ben de Babasının yanına hep beraber giderdik artık gidemiyoruz

yoğurt yiyorum arada ama süt bulantı yapıo içemedim neyse yoğurdu her gün yarım kase yesem yeterli sanırım

bir kaç gündür bağırsaklarım iyi çalışmaya başladı kabızlık sorunum geçti sizdede oldumu böyle 11. haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…