maşallah canım böyle bile net bizim drun ultrasonuda net değil bana verdi resimlerde bebek belli olmuyor hiç
bir kaç gündür bağırsaklarım iyi çalışmaya başladı kabızlık sorunum geçti sizdede oldumu böyle 11. Haftada
buda benım fındık kurdum yanlız telden cektıgım ıçın net degıl
Eki Görüntüle 382858 Eki Görüntüle 382859
normal canım,hatta daha da artacak...bende de var ama sürekli değil. hareketime göre değişiyor.. şu yerde pilates hareketlerinden yerde gerinme hareketi var iyi geliyor...kızlar ben de 2 gündür rahatsız edecek şekilde sırt ağrısı var...
aranızda yaşayan var mı??
olmadı yarın burdaki dr uma bir gideyim diyorum..
slm arkadaşlar ben de ekim annesi olucam inşallah :) takviminize beni de ekler misiniz ? tahmini doğum 11 ekimmiş internetten baktığıma göre
Kızlar bu göbüş topığı nerdee bulamadım
yaa valla fransıza bağladım
bir kaç gündür bağırsaklarım iyi çalışmaya başladı kabızlık sorunum geçti sizdede oldumu böyle 11. haftada
Benimde göğüslerim kaşınıyo südyenden heralde diye düşünüyodum ama...
kızlar bide erkekler hemen belli eder die bişi yok...arkadaşım 18.haftada anca öğrendi erkek olduğunu:)
Canım evet kışında yürüyorum böyle... En azından yrüyordum.Bebek olunca bilemem artıkın başıma neler gelecek.... Ben evlenene kadar çalışıyordum. Sonra işimi kaybettim. Evlendiktan sonra da bulamadım bir türlü iş Onun için kendimi yürüyüşe verdim.. Şimdi bebiş alır vaktimi.. Sonra onu da alıştırırım ben yürüyüşe Köpeğimiz de var... O çok iyi oluyordu geçen yaz. Hiç yalnız yürümüyordum ama artık onu gezdiremiyorum maalesef Oda çok üzgün ben de Babasının yanına hep beraber giderdik artık gidemiyoruz
benim bu ara çok oluyor ne yapacağımı şaşırdım kuru kayısı yiyorum bana mısın demedi var mı bi önerisi olan?
doktoruna sor.elevit kullanıyor musun??onun gibi bi hap var adını unuttum probiyotikliymiş.bu sorunu yaşayan anne adaylarına veriyorlar..bir de evde yoğurt yapıyorsan probiyotikli yoğurt kullan maya olarakk. al sana probiyotik yoğurt. bir de beyaz ekmekten uzak dur..
Eki Görüntüle 382886
Ben normalde evden yürütüyorum işimi fakat bilgisayardan biraz uzak kalmam gerekti, bebeğin cinsiyetide belli değil çokta sıkıldım oturmaktan uzanmaktan bende bari battaniye öreyim dedim, insanı rahatlatıyor:) henüz bitmedi ama nasıl görünüyor?
benimde ilğinç ama belim kaşınıyo 2 gundur belim çatlıycak galiba :))))))
Canim ben cok kotuydum ne dokundu bilmiyoyrum ama sirf su cikariyodum tuvaletteo yuzden o kadar sivi kaybini su icerek gideremezdim serum toparladi beni gecmis olsun sana
yok ben o kadar kotu degılımmm elevıt ıcıyordum vıtamın doktorum ara ver bır kac gun dedı ben sadece sabah 1 kere tevalete cıktım o kadar sımdı sadece sag tarafımda sancılar dolanıyor korkuyorum acıkcası eger sıklasırsa esım gelınce dr gıderım kesın
doğum parası dediğinşz şey ne anlamadım ben izinli olduğumuz dönemde yani 2 ay öncesi 2 ay sonrası işyeri izindeyken ödeme yapmıyo sgk dan alınıyor ödeme o mu doğum parası yada artı bişi var ?
canım benim bildigim yani bi arkadasım tarif etti sigortayla calısan bir kadın izin kullanmadıgı zaman devletten dogum parası alıyomus hamileyken calıstıgı için bende onu arastırıyorum nasıl oluyor bu ama net bi bilgi alamadım
kızlar ben de 2 gündür rahatsız edecek şekilde sırt ağrısı var...
aranızda yaşayan var mı??
olmadı yarın burdaki dr uma bir gideyim diyorum..
Valla olmadı iç canım... Ne gece uykum kaldı ne başka birşey.... Gerçekten ergenlikte gibiyim. Biryerde okumuştum gebelik kadın için ikinci ergenliktir diye... Bu ağrılarla tam olduk yani
Birde arkadaşım hatta arkadaşlar... Ben hergün yürüyorum ve çok yürüyorum.... Yani bir çıktım mı 3-4 saat yürüyorum... Hep böyleydim ama şimdi tabi bel ağrılarımı arttırıyor bu durum.. Acaba sakıncası olur mu bukadar yürümenin ???
Yaaa yerimde duramıyorum ne yapayım :=) Birde bulantılarım azaldı ya artık onun da moraliyle vuruyorum kendimi yollaraÇok samimi arkadaşımın evi aslında ya metro yada taksi dolmuşla gidilecek mesafede ama ben yürüyorum.... Dr. a da söyliyim ben bu durumu... Çarşıya pazara bir gidiyorum kendimi kaybediyorum. Birşey aldığım da yok. Öyle boş boş geziyorum. Sonra eve girmeye yakın kamburum çıkıyor... Benim zaten belim problemli :) Ay anlatırken yoruldum. Ben ne yapıyorum anladım. Her sabah kahvaltıdan sonra eşimle çıkıyorum. O bana iş yerinde bir kahve ısmarlıyor.. sonra ben geziyorum. Arkadaşıma anneme kayınvalideme derken. Yemek yapmaya eve geliyorum Offf abartmışım bence ben D:
canım bişey olmaz ilk 3 ay bebek zaten depolardan besleniyo bundan sonra dikkat et, süt olmazsa yoğurt ayran paynir türü şeyler tüketebilirsinteşekkür ederim :) ya ben eğerr bilginiz varsa bişey sorucam ben hamileliğim boyunca hiç süt içmedim bi zararı olur mu
evet canım elevite 1 hafta oldu başlayalı ,zaten öncesinde hiç olmadı diyebilirim ,yoğurdu evde yapıyorum da o dediğin mayayı nerden bulabilirim ?
canım hani activia yok mu probiyotik yoğurt o işte..marketlerde var.. minik kaselerde meyveli yoğurt gibi...
kızlar gerçi ben zaten kiloluyum ama sanki aşağıdan doğru farklı bi göbek pörtledi..pantolonlar sıkmaya başladı.. evde olsam geçiririm eşofmanı fakat malesef hergün okul.. bir de ben zaten 44 giyiyorum lcw 44e kadar yapmış hamile giyimi.. saçma geldi bana.. normalde 48 50 ye kadar pantolon satıyor.. ama hamile 44te son.. ben napıcam bilmiyorum..44 giydim geçen gün oldu -almadım- ne kadar giyilebilir ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?