2012 Ekim Anneleri

maşallah canım böyle bile net bizim drun ultrasonuda net değil bana verdi resimlerde bebek belli olmuyor hiç

benimde ultrason net değil ama kuzumun dvd si var arada açıp seyrediyorum geçen c tesi gittiğimizde tam 9 haftalıktı ama kafasını ayak çıkıntılarını haraket ettirdi ama çıkolatanın etside vardır :)) dr den iste sende vardır dvd özelleği ultrosunun

kızlar ben de 2 gündür rahatsız edecek şekilde sırt ağrısı var...
aranızda yaşayan var mı??

olmadı yarın burdaki dr uma bir gideyim diyorum..
normal canım,hatta daha da artacak...bende de var ama sürekli değil. hareketime göre değişiyor.. şu yerde pilates hareketlerinden yerde gerinme hareketi var iyi geliyor...
slm arkadaşlar ben de ekim annesi olucam inşallah :) takviminize beni de ekler misiniz ? tahmini doğum 11 ekimmiş internetten baktığıma göre

hoşgeldin aramıza...benim de tahmini d. tarihim 11 ekim.. farkettim de niklerimiz ne kadar yakın

o zaman oyle yaparsın canım nasıl alıstırırsan oyle gıder ama bebısle kısın cıkmak zor yanı
köpeğine bişiy mi oldu:26:
bı de allah gonlune gore hayırlı bı ıs versın eger cok ıstıyorsan benımde gözüm hep evde

Son düzenleme:

Ben normalde evden yürütüyorum işimi fakat bilgisayardan biraz uzak kalmam gerekti, bebeğin cinsiyetide belli değil çokta sıkıldım oturmaktan uzanmaktan bende bari battaniye öreyim dedim, insanı rahatlatıyor:) henüz bitmedi ama nasıl görünüyor?

benim bu ara çok oluyor ne yapacağımı şaşırdım kuru kayısı yiyorum bana mısın demedi var mı bi önerisi olan ?

doktoruna sor.elevit kullanıyor musun??onun gibi bi hap var adını unuttum probiyotikliymiş.bu sorunu yaşayan anne adaylarına veriyorlar..bir de evde yoğurt yapıyorsan probiyotikli yoğurt kullan maya olarakk. al sana probiyotik yoğurt. bir de beyaz ekmekten uzak dur..

evet canım elevite 1 hafta oldu başlayalı ,zaten öncesinde hiç olmadı diyebilirim ,yoğurdu evde yapıyorum da o dediğin mayayı nerden bulabilirim ?

aa çok güzel çok ii bi uğraş bulmuşsun benim böle el becerilerim yok maşallah sana :)

benimde ilğinç ama belim kaşınıyo 2 gundur belim çatlıycak galiba :))))))

benimde belim kaşınıyo:)))

Canim ben cok kotuydum ne dokundu bilmiyoyrum ama sirf su cikariyodum tuvalette o yuzden o kadar sivi kaybini su icerek gideremezdim serum toparladi beni gecmis olsun sana

masumiyet ve balım çok geçmiş olsun

kızlar sigortalı çalışan hamile, doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere raporlu oluyor ve bu dönemde çalışamadığı için is görememezlik ödeneği alıyo halk arasında buna doğum parası deniyo bildiğim kadarıyla ama muhasebecimle görüşmem gerek yinede ayrıntılı bilgi için

kızlar ben de 2 gündür rahatsız edecek şekilde sırt ağrısı var...
aranızda yaşayan var mı??

olmadı yarın burdaki dr uma bir gideyim diyorum..

canım geçmiş olsun ihmal etme git için rahat etsin

canım yürüş iyidir ama en az günde toplam 1 saat bence 30 dk sabah akşam olmak üzere bu kadar çok fazla ileri aylarda doğuma yardımcı olsun diye yürüyüş öneriyorlar netten okuduğum kadarıyla endişelenme ama kendinide bu kadar yorma bence

teşekkür ederim :) ya ben eğerr bilginiz varsa bişey sorucam ben hamileliğim boyunca hiç süt içmedim bi zararı olur mu
canım bişey olmaz ilk 3 ay bebek zaten depolardan besleniyo bundan sonra dikkat et, süt olmazsa yoğurt ayran paynir türü şeyler tüketebilirsin

hoşgeldin aramıza...benim de tahmini d. tarihim 11 ekim.. farkettim de niklerimiz ne kadar yakın[/QUOTE]

evet :)) eşim buldu bu nicki :)) bi oyundaki ismiymiş o kadar şey denedik bu tuttu :) senin sat ta 5 ocak sanırım hayırlı olsun bebişlerimiz canım

slm kızlar nasılsınız ben hıc ıyı degılım: grıp ve mıde bulantısı benı oldurdu ne yedımse cıkarıyorum.kalkıp dr gıtmeyı bıle gozum yemedı sımdı ıs ıcın pc ye oturdum bı sızede bakayım dedım umarım herkes ıyıdır.

evet canım elevite 1 hafta oldu başlayalı ,zaten öncesinde hiç olmadı diyebilirim ,yoğurdu evde yapıyorum da o dediğin mayayı nerden bulabilirim ?

canım hani activia yok mu probiyotik yoğurt o işte..marketlerde var.. minik kaselerde meyveli yoğurt gibi...

kızlar gerçi ben zaten kiloluyum ama sanki aşağıdan doğru farklı bi göbek pörtledi..pantolonlar sıkmaya başladı.. evde olsam geçiririm eşofmanı fakat malesef hergün okul.. bir de ben zaten 44 giyiyorum lcw 44e kadar yapmış hamile giyimi.. saçma geldi bana.. normalde 48 50 ye kadar pantolon satıyor.. ama hamile 44te son.. ben napıcam bilmiyorum..44 giydim geçen gün oldu -almadım- ne kadar giyilebilir ki??

yoğurt mayalamak için peki sütün organık olanını nerden bulucaz yani su üzerinde organık yazanlar var ondan mı alsak acaba

birde geçen gun gülben ergen twitterden yazmış beyaz pernir zararlarını falan ben çok peynır severim her çeşidinden çok moralşm bozulduokuyunca

evet :)) eşim buldu bu nicki :)) bi oyundaki ismiymiş o kadar şey denedik bu tuttu :) senin sat ta 5 ocak sanırım hayırlı olsun bebişlerimiz canım[/QUOTE]

ben kendim buldum:) eşimle benden ortaya karışık..aslında satım 25 aralık fakat geç döllenme olduğu için 5 ocak gibi gidiyoruz..ona uyumlu.. ama bu gidişimde 12+1 ken 12 +4 çıktı belki arayı kapatır ve ben birden 15 haftalık olurum:) ne güzel olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…