ben 12 hafta 1gunlukken gittigimde 12 h 6 gun cikti, beta hcg 43,5 ve ultrasonda da kesin erkek. seninki bu durumda kız, hayırlısıyla.
Canım bende sırt, bel ve bacak ağrısı var.... Hele ki geceleri uyuyamıyorum.. Dr. bana magnezyum verdi ama şundan dolayı verdi. Benim bacaklarıma vuran ağrılar ergenlikteki ağrılarımıza benziyor. O magnezyum eksikliğinden dedi. Böyle çekilir gibi oluyorum. Sırtım belim de öyle... Magnezyuma yeni başladım o yüzden henüz faydası olmadı ama olacak inşallah
canım sabah 1 kere çıktım demişsin.zaten 1 kere çıkılması normal.ishal demek için günde 5-6 defa tuvalete çıkmak gerek diye biliyorum.seninki azmış bak fazla endişelenme.ama bol bol su iç sakın ihmal etme.ishalde tehlikeli olan vücudun susuz kalması zaten...
canlarım biz ultrasonda pipimizi gördük bile.büyük ihtimalle erkek
canım sabah 1 kere çıktım demişsin.zaten 1 kere çıkılması normal.ishal demek için günde 5-6 defa tuvalete çıkmak gerek diye biliyorum.seninki azmış bak fazla endişelenme.ama bol bol su iç sakın ihmal etme.ishalde tehlikeli olan vücudun susuz kalması zaten...
canlarım biz ultrasonda pipimizi gördük bile.büyük ihtimalle erkek
:
canım benim de öylee..2 gün önce bacaklarım ağruyordu..bacaklarım azaldı sırtıma geçti..
arada karnım ağrıyorr..dünde baya bir midem ağrıdı..
endişeleniyorum böyle oldukçaa..
olmadı ben yarın dr a gideyim belki magnezyum yazar da rahatlarım..
kızlar ben de 2 gündür rahatsız edecek şekilde sırt ağrısı var...
aranızda yaşayan var mı??
olmadı yarın burdaki dr uma bir gideyim diyorum..
ben 12 hafta 1gunlukken gittigimde 12 h 6 gun cikti, beta hcg 43,5 ve ultrasonda da kesin erkek. seninki bu durumda kız, hayırlısıyla.
Büyük ihtimalle yazar canım... Bana magvital 365 mg yazdı ama o ilaç stoklarda yokmuş 1 aydır onun yerine yine 365 mg. olan magnormu aldım. Eczacı merak etme birebir aynı dedi. Hep gittiğim eczane olduğu için de güvendim. Bilir onlar zaten. Dr. un magvital yazacak olursa söyle sen de yokmuş ben magnorm alsam olur mu diyeBen bugün artık iyice isyanım ağrılardan. Bakalım daha bir kere içtim.. Bu akşam ikinci olacak. İnşallah faydasını görürüm. Dr. çok sancın olunca parol içebilirsin dedi o ilaçlar gebelikte alınabiliyor dedi. Parol ve birşey daha.... Öbrünü unuttum ama henüz hiç içmedim. Magnezyuma devam...
canım benim de 2 gündür belim ağrıyo.bugün biraz daha az gibi.pazartesi hastaneye gittiğimde biraz beklemek zorunda kalmıştım dr doğuma girmişti.o yüzden belim ağrıdı diye düşündüm ben de.ama arada hissettiriyo ağrı kendini yine..inşallah geçer bir an evvel...
kızlar bende çatlaklar için vazelini duydum kuzenime dru çatlak oluşması genetiktir demiş ama yinede en faydalı çözüm vazelin hiç demiş pahalı kremlere para ödeme ... benim şimdi bile çatlaklarım var bacak bölgemde kesin çatlicam bende ama vazelin düşünüyorum bide şu yağlarda hoşuma gitti onlarıda alabilirim yani
kızlarr merhabaaa.. bendede değişiklikler war 11. haftayı doldurduk 12. ye girdik mide bulantılarım geçtii yani 4 gündr falan yok tiksinti hissinden de kurtuldum biraz ama bu seferde bel agrılarım ve midemde yanma falan başladı ama bulanmadan iyidir ..git gide keyifli hale gelio sankiiiiii
merhaba arkadaşlarr...beni de aranıza alırmısınız lütfen ekim annesi olucam ben de sınırdan :) tahmini doğumum 31 ekim..şu an tam 10 haftalık hamileyim..sohbetlere katılmak istiyorum bendeeeeeeeeeeeee........
tamam not alıyorum canım sağol dr a söylerim eğer aynı ilacı yazarsa..
çok zorlanıyorum valla eşim görevde olmasa şimdi giderdim ama eşim yok..
yarın sabaha kadar azalır inş biraz daha..ben parol değilde minoset aldım evde duruyor..
olmadı çok zorlanırsam içerim bir tane..
canım gecmıs olsun kesınlıkle bulantı ve tıskıntıden cok daha ıyıdır bol bol dınlenmeye calıs esım bana dıyor gel sana yemek ısmarlayım fılan yer ayarla dıye ama hıcbısey cazıp gelmıyor bu hakkım saklı kalsın dıyorum bende
evet canım :) nerden..en son ne zaman doktora gittinn..Hoşgeldin! Tahmini doğum tarihlerimiz aynı :)
Kızlar merhaba .... İkili testteki hcg hormonu seviyesine göre cinsiyet mevzuu vardı ya... Hani 50den aşağı erkek, yukarısı kız diye... Bir arkadaş söylemişti buradan ben oonun da hurafe olduğunu diğer topiklerdeki kızlarınkinin tutmadığını söylemiştim ama 12. haftada yapılan tutuyormuş. Benim arkadaşım da 12. haftada yaptırdı onun da 50nin altındaydı. Ve cinsiyeti belli oldu erkek onunBen sonucumu pazartesi alacağım D: Ayyy çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?