• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

nasılsınız kızlar ben iki gündür hastanede yatıyordum bulantıdan dün akşam çıktım tam geçmiş olmasada hala bulanıyor hafiften doktor bulantı için hap verdi ama içip içmemkte kararsızım zararlı değildir belki olsa doktor yazmadı ama İLAÇ işte endişeleniyorum yinede:26::26:

selam arkadaşlar egeeda allahım sabırlar versin inan çok üzüldüm allahım sağlıkla bidaha nasip etsin inşallah...arkadaşalr ben 3.kezdir listeye eklenmediğimi yazdım ama benimle pek kimse konuşmuyo:(((ben kötüyüm bugün yine bulantılarım çok fazla grip oldum baaşımda dönüyo bügün hiç bişey yiyemeden yattım öle kendi yaptığım yemeklerin hiçbirini yiyemiyorum nolucak böle ya...
hoşgeldin cnm tablomuzu yapan arkadaşımız bir süre nete gelmicegini söyledi sen tabloolan sayfaya bilgilerini yaz eminim gelince ekler oda
bulantısı olmak cok kötü benimde bazı seyleri yiyince bulanıyor ne diyi gecicek bugunler inşallah

nasılsınız kızlar ben iki gündür hastanede yatıyordum bulantıdan dün akşam çıktım tam geçmiş olmasada hala bulanıyor hafiften doktor bulantı için hap verdi ama içip içmemkte kararsızım zararlı değildir belki olsa doktor yazmadı ama İLAÇ işte endişeleniyorum yinede:26::26:
hoşgeldin geçmiş olsun canım
ilacıiç eger duramıyorsan cunku bişi yiyemiyorsun ve güçten düşüyorsun ama genede sen bilirsin

kızlar sabah gittik birsürü ultrasona girdim 3 tane doktora göründüm kalp atışı yoktu. öğleden sonra kürtaj oldum şimdi evde yatıyorum. herşeyi belliydi ultrasonda. ama hareket yoktu. doktoruma sormadım kendisi dedi erkekti diye......
canım çok üzüldüm,allah sana sabır versin,tekrarını da göstermesin..vücudumuz mükemmel bir makina ve yolunda gitmeyen şeylere tepki veriyor,bunun bir evlat olması tabi ki acı,ama Allah verdiğine göre en hayırlısı buymuş demek ki..
Allah herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..........

Arkadaslar bende 7+4 haftalık hamileyim.5 gun önce çok şiddetli bulantilarim ve kusmalarim başladı.o Kadar sıvı kaybı oldu ki 2 gece acile gittik serum verildi ve bulantı icin iğne yaptılar.bulantinin yanında inanılmaz mide yanması oldu ve bünye kaldırmadı. Serumla kendime gelebildim de geceleri uyuyabildim.dun hiç mide bulantım olmadı bu kadar şiddetli bulantilarin ardından.hic ilacda kullanmadım.goguslerimde acımıyordu dun ??hic evham yaptım acaba bebeğime birsey mı oldu diye.sabahi zor ettim hemen doktora gittim.cOk şükür bebeğimin kalp atışını duydum da rahatladım.ama biraz oncede kasıklarına çok şiddetli kramp girdi.hava soguktu dışarı çıktım ondan mı olduacaba???bu evhamlardan ne zaman kurtulcam acaba???ne kadar zor bı sürecmis.bigun diyosun ki ne zaman bitecek bu bulantılar??? Bigun de midem bulanmayinca acaba bebeğime bisey mı oldu diye??sizler ne yapiyosunuz bu evhamlardan kurtulmak icin???:44:
valla ben de bi ara evhamlandım kendimi dinledim hiç bulantım yoktu diğer belirtiler de oldukça azalmış bazıları tümden gitmişti,kontrol gününü zor ettim..orada bebeğimi kımıl kımıl görünce ve kalbini 2.kez duyunca tamamdır dedim,şimdi çok rahatım..
selam arkadaşlar egeeda allahım sabırlar versin inan çok üzüldüm allahım sağlıkla bidaha nasip etsin inşallah...arkadaşalr ben 3.kezdir listeye eklenmediğimi yazdım ama benimle pek kimse konuşmuyo:(((ben kötüyüm bugün yine bulantılarım çok fazla grip oldum baaşımda dönüyo bügün hiç bişey yiyemeden yattım öle kendi yaptığım yemeklerin hiçbirini yiyemiyorum nolucak böle ya...
canım listeyle masumiyet arkadaşımız ilgileniyor ve buralarda olmayacağını söylemişti sen 2012 ekim anneleri takip çizelgesi topiğine mi yazdın buraya mı? takip çizelgesi topiğine yazman gerekli.. o gelince bakar alır seni de listeye..

bu arada kızlar dün eşim okuldan gelince yüzünde bi tuhaflık vardı hemen 40 km uzaklıktaki benim de doktorumun olduğu hastaneye gittik acile,yüz felci geçiriyorsun dedi..Allahtan başında yakalamışız,stresten üzüntüden sıcak soğuktan olurmuşilaçlarını alıyor şimdi.yüzünü sıcak tutmak zorunda bana da yardım edemiyor oturma odasında tıkıldık kaldık sobanın başında. pazartesi nörolojiye gidecek..üzüldüm panik yaptım ama doktor geçecek dedi..zaman kaybetmeden gitmişiz iyi ki de..düşünmemeye çalışıyorum..Allahım çok şükür yarabbim..

günaydın
bugun hiç iyi uyanmadım
boynum bogaznım genzim yanıyor öksürük var baş agrısı cabası gözümü acamıyorum
evde tek osam eşimi umursamam vurur kafayı yatarım ama küçük kızım acıkmıs anne kahvaltı yapalım dedi
kalktım zorla ilaç içebilirmiyim bimiyorum ilk hamileliğimde agrı kesici parol içrdim
şimdi doğal vitaminlerle ayaga kalkmam lazım
neysem ben kuzumu doyurayım gelirim gene
herkeze iyi haftasonları

kızlar sabah gittik birsürü ultrasona girdim 3 tane doktora göründüm kalp atışı yoktu. öğleden sonra kürtaj oldum şimdi evde yatıyorum. herşeyi belliydi ultrasonda. ama hareket yoktu. doktoruma sormadım kendisi dedi erkekti diye......

Allah herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..........

canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha tekrarını yaşatmasın inş. benimde bir kaybım var canım rabbim sana tez zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş.
çok üzüldüm canım anlıyorum şimdi ne durumdasın:14: allah sabır dayanma gücü versin inş.

cnm geçmiş olsun yaaa demek bulantı hastanelerde bile yatırıo
bu arada kızlar dün eşim okuldan gelince yüzünde bi tuhaflık vardı hemen 40 km uzaklıktaki benim de doktorumun olduğu hastaneye gittik acile,yüz felci geçiriyorsun dedi..Allahtan başında yakalamışız,stresten üzüntüden sıcak soğuktan olurmuşilaçlarını alıyor şimdi.yüzünü sıcak tutmak zorunda bana da yardım edemiyor oturma odasında tıkıldık kaldık sobanın başında. pazartesi nörolojiye gidecek..üzüldüm panik yaptım ama doktor geçecek dedi..zaman kaybetmeden gitmişiz iyi ki de..düşünmemeye çalışıyorum..Allahım çok şükür yarabbim..

tatlım çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın çok üzüldüm.
geçmiş olsun eşinede

canımmm geçmiş olsun eşine
Rabbim korumuşta erkenden farketmişsiniz
gecici birseydir umarım Allaım şifa versin

arkadaşlar ege ada kalp atışı duymumuydu hiç ???
duyduda sonradanmı durdu kalp yada henüz hiç duymadımı?
Hiç duymadıysa kürtaj için beklenmesi gerekmiyomuydu?

valla hiç bilmiyorum hatırmalıyorum cnm ama ben şunu söyleyim kızıma hamileyken 9.haftada duymuştum kalp atışını

valla hiç bilmiyorum hatırmalıyorum cnm ama ben şunu söyleyim kızıma hamileyken 9.haftada duymuştum kalp atışını

eski yazılarına baktm egeadanın yarın kalp atışı için gidicez demiş.ki zaten 7 haftalık daha ne bileyim doktorunn biraz beklemesi gerekirdi sanki biraz yanlış bi karar gibi.bişi söylemek istemiyorum ama bazen geç duyulabiliyo bak seninde öyle olmuş..bilmiyorum kafam çok karıştı benim.benim doktorumda amcamın kızını bekletti 9-10 haftaya kadar..sonra olmadı aldılar.

hoşgeldin cnm tablomuzu yapan arkadaşımız bir süre nete gelmicegini söyledi sen tabloolan sayfaya bilgilerini yaz eminim gelince ekler oda
bulantısı olmak cok kötü benimde bazı seyleri yiyince bulanıyor ne diyi gecicek bugunler inşallah

hoşgeldin geçmiş olsun canım
ilacıiç eger duramıyorsan cunku bişi yiyemiyorsun ve güçten düşüyorsun ama genede sen bilirsin
yooo:)tam tersi iştahım çok iyi :27::27:önüme ne gelirse silip süpürüyorum :1::1:ama bu bulantılar rahat bırakmıyor amann iyi olsunlarda bebişlerimiz tek sorun bulantı olsun :49:

valla ben de bi ara evhamlandım kendimi dinledim hiç bulantım yoktu diğer belirtiler de oldukça azalmış bazıları tümden gitmişti,kontrol gününü zor ettim..orada bebeğimi kımıl kımıl görünce ve kalbini 2.kez duyunca tamamdır dedim,şimdi çok rahatım..

canım listeyle masumiyet arkadaşımız ilgileniyor ve buralarda olmayacağını söylemişti sen 2012 ekim anneleri takip çizelgesi topiğine mi yazdın buraya mı? takip çizelgesi topiğine yazman gerekli.. o gelince bakar alır seni de listeye..

geçmiş olsun canım geçici yüz felci geçiriyor Allah şifasını versin .Rahat ol sende panik yapma lütfen
günaydın
bugun hiç iyi uyanmadım
evde tek osam eşimi umursamam vurur kafayı yatarım ama küçük kızım acıkmıs anne kahvaltı yapalım dedi
kalktım zorla ilaç içebilirmiyim bimiyorum ilk hamileliğimde agrı kesici parol içrdim
herkeze iyi haftasonları

canım parol ve minoset içebilirsin ama sende benim gibi ilaç almak istemiyorum dersen :)bir fincan ıhlamur içebilirsin birde sahlep iyi geldiğini duydum geçenlerde evde varsa iç sıcak sıcak..geçmiş olsun

sagol canım yaa evet ilaç almak istemiyorum ondan sanada hak veriyorum sen bilirsin demiştim ya :49:
ıhlamur var kaynatayım içeyim bir bardak eşime derim alır sahlep iyi geliyorsa daha ne cok fenayım

cnm geçmiş olsun yaaa demek bulantı hastanelerde bile yatırıo

tatlım çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın çok üzüldüm.
geçmiş olsun eşinede
evet canım susuz kalınca vücut serum takviyesi gerektiriyo..ben herşeyi yiyorum ama su isteğim hiç yok zar zor içiyorum :25:

Son düzenleme:
gunaydın arkadaslar..
egeada ınan cok uzuldum hıc aglıyacagım yoktu bırden agladım sabah sabah senın yazını gorunce.
ama canı veren rabbım alanda bır tek o olur boyle dusunmemız lazım.Allahtan cocugumuz olabılıyor tekrar denersınız yıne olur ınsallah o yuzden uzmemeye calıs kendını.
bızler bıle rısklı donemlerdeyız kımı 4.ayında kaybedıyor kımı 5.ayında doguma kadar kımsenın garantısı yok.
arkadaslar olan olmus bıten bıtmıs bence daha beklemelımıydı dıye yorum yapmanın egeadaya faydası yoktur bence bu onu daha cok uzebılır yada pısmanlıga surukleyebılır ben oyle dusunuyorum..

sagol canım yaa evet ilaç almak istemiyorum ondan sanada hak veriyorum sen bilirsin demiştim ya :49:
ıhlamur var kaynatayım içeyim bir bardak eşime derim alır sahlep iyi geliyorsa daha ne cok fenayım

iyi gelir inşallah .bend eolsam içmem:)) ..geçen gün migrenim tuttu eşim eczaneden ilaç alıp geleyim dedi yoo sakın dedim alsan bile içmem ne bileyim korkuyorum işte yaaa bu bebeği zor buldum bu yüzden pimpirikleniyorum hoş hangimiz pimpirikli değiliz :27:

nasılsınız kızlar ben iki gündür hastanede yatıyordum bulantıdan dün akşam çıktım tam geçmiş olmasada hala bulanıyor hafiften doktor bulantı için hap verdi ama içip içmemkte kararsızım zararlı değildir belki olsa doktor yazmadı ama ilaç işte endişeleniyorum yinede:26::26:

çokkk geçmiş olsun arkadaşım olsun ya değer sonundaki mucize için ilaç konusunda da dr zararlı olan bişeyi vermezdi kendine eziyet etme

günaydın
bugun hiç iyi uyanmadım
herkeze iyi haftasonları

canım sanada çok geçmiş olsun evet bencede bol bol c vitamini al anca atlatırsın

teşekkürler arkadaşlar,buna da şükür,inşallah geçecek,dikkat ediyoruz..

egeada için de çok üzüldüm,demek ki bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş..bu konularda kaderciyimdir.. yani sizin de dediğiniz gibi 9.haftaya kadar beklenmesi gerekirdi ama beklenseydi de yiyecek lokması olmadığı için bu dünyada sonuç değişmeyecekti..ha mesela burada kimdi kürtaj olacaktı da başka doktora gitti gebeliği devam ediyor..yaşayası varsa var yoksa yok,doktorlar sadece aracı bu durumda..

canım geçmiş olsun inş. çabuk toparlansın benim de bulantım var sabah aç karnına dişi fırçaladım öldüm zaten:((( doktorum banada ilaç yazmıştı ama sadece bi kere kullandım kullanmak istemiyorum:19:

cimeka çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşur eşin sende sters yapmamaya çalış erken fark etmişsiniz zaten...

günaydın
bugun hiç iyi uyanmadım
herkeze iyi haftasonları

günaydın canım allah yardımcısı olsun senin gibi çocuğu olan ve hamile annnelerin geçmiş olsun

egeada için de çok üzüldüm,demek ki bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş..bu konularda kaderciyimdir.. yani sizin de dediğiniz gibi 9.haftaya kadar beklenmesi gerekirdi ama beklenseydi de yiyecek lokması olmadığı için bu dünyada sonuç değişmeyecekti..ha mesela burada kimdi kürtaj olacaktı da başka doktora gitti gebeliği devam ediyor..yaşayası varsa var yoksa yok,doktorlar sadece aracı bu durumda..

cnm evet bende böyle düşünüyorum tabiki ama ne bileyim biraz erken geldi sadece o yüzden gerçekten üzüldüm:(
doğuma kadar hiçbirimizin garantisi yok burada okuyorum doğumda kaybeden 36.haftada kaybeden çok insan var:(7.ayda 8 de off off allahım ömür versin

Son düzenleme:
çokkk geçmiş olsun arkadaşım olsun ya değer sonundaki mucize için ilaç konusunda da dr zararlı olan bişeyi vermezdi kendine eziyet etme

canım sanada çok geçmiş olsun evet bencede bol bol c vitamini al anca atlatırsın
teşekkür ederim canım ..şuan serumlaırn etkisinden olsa gerek çok kötü değilim ama baktım olmadı içerim.. BELKİ:)

canım geçmiş olsun inş. çabuk toparlansın benim de bulantım var sabah aç karnına dişi fırçaladım öldüm zaten:((( doktorum banada ilaç yazmıştı ama sadece bi kere kullandım kullanmak istemiyorum:19:

cimeka çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşur eşin sende sters yapmamaya çalış erken fark etmişsiniz zaten...

günaydın canım allah yardımcısı olsun senin gibi çocuğu olan ve hamile annnelerin geçmiş olsun
sağol canım..sanada geçmiş olsun inşallah biran önce geçer bu bulantılar...sende kullanmadın demek İLAÇ :1::1::1:

Back
X