• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

hayırlısı kuzum inşallah..sağ salim alalımda kucağımıza:16:brck canım sen niye normal yapamam diosun? kokrtuğun için filan mı yoksa belinde vs bi rahatsızlığın mı var canım?:26:

yok kuzum kötü bişiden dolayı değil. bi kaç akrep burcu tanıdım da ben bana denk geldi belki bilmiorum, çok aksi ters gergin kindar vs vs vs ydiler hep. o yüzden korktum:(

yaaa deme öyle :) ama bak annede önemli oğlak anne akrep bebiş uyumu iyi, benmde terazi bebişle uyumum biraz kötüü nasip cnm hayırlı evlat olsunda napalımm

canım koç burcuna bak elin değişmişken:34: koç anne terazi bebiş bakalım nasıl bişi ortaya çıkıcak?

tabiki tatlım başka isteyen varsa onuda eklerimm
buda seninnn ANNE: KOÇ

Terazi bir çocuk, Koç bir anneye sahipse, birbirine tam karşıt konumdaki iki burcun uyumu ortaya çıkar. Zodyak'ta bu iki burç birbirine 180 derece karşıt konumdadır ve her ikisi de birbirinin eksikliğini tamamlar durumdadır.

Terazi'nin ruhsal armonisiyle bütünleşen bu ilişki, sevgi, birliktelik ve denge üzerine kurulu olacaktır. Bu karşıtlık öylesine mükemmel bir ilişki ortaya çıkaracaktır ki her iki kişilik de adeta tek bir vücut gibi hareket edecektir. Koç'un atılganlığı, hareketliliği terazinin kararsızlığını ve sakinliğini tamamlar. :26:

SELAM TAZE ANNİŞ ADAYLARI HERKESLER İYİDİR İNŞALLAHH

BENİM BOĞAZLAR ŞİŞİYO GÜN İÇİNDE DÜZELİYO SONRA. İKİ GÜNDÜR BÖLE PASTİL ALIYORUM BİDE IHLAMUR SORUN OLMAZ DİMİ

OOO BURÇLAR EKLENMİŞ BENİM BEBİŞDE NASİPSE TERAZİ :nazar:

korkuyorum cnm belimde tutulabiliyo arada.gerçe doktorumla paylaşmadım henüz bu durumu.
Yani ben sanmıyorum normal doğum yapamam kendimi çok iyi tanıyorum

hayırlısı olsun tatlım..benimde bel fıtığı problemim var. daha erken tabiki ama inşallah normal doğum olur bende korkuyorum canım çok ama normal istiyorum yinede ..hayırlısı ile inşallah rabbim gönlümüze göre verir canım..

yaaa deme öyle :) ama bak annede önemli oğlak anne akrep bebiş uyumu iyi, benmde terazi bebişle uyumum biraz kötüü nasip cnm hayırlı evlat olsunda napalımm

tabiki tatlım başka isteyen varsa onuda eklerimm
buda seninnn ANNE: KOÇ

Terazi bir çocuk, Koç bir anneye sahipse, birbirine tam karşıt konumdaki iki burcun uyumu ortaya çıkar. Zodyak'ta bu iki burç birbirine 180 derece karşıt konumdadır ve her ikisi de birbirinin eksikliğini tamamlar durumdadır.

Terazi'nin ruhsal armonisiyle bütünleşen bu ilişki, sevgi, birliktelik ve denge üzerine kurulu olacaktır. Bu karşıtlık öylesine mükemmel bir ilişki ortaya çıkaracaktır ki her iki kişilik de adeta tek bir vücut gibi hareket edecektir. Koç'un atılganlığı, hareketliliği terazinin kararsızlığını ve sakinliğini tamamlar. :26:
evet kuzum..annede önemli hakkaten..aman tatlım eğleniyoruz işte boşver takılma sen..bebeklerimizle çok güzel anlaşıcaz emin ol..allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin canım..ama hani koç anne ve terazi bebiş uyumuda fena değilmiş:34::34:

Son düzenleme:
Kızlarr doktorlarını iyi ayarlayın ekim sonu 25.10.2012 tatil 29.10.2012 ye kadar kurban bayramı ve 29.ekim bayramı. dr lar tatile giderlerse :(

kızlar benim bulantılarım yeni yeni başlıyo böle içim sürekli karışıyo baz yemekleri hiç görmek bile istemiyorum gecen cumartesi gittik kesemizi ve yolk kesemizi gördük kalp atışları için bu cumartesi gidicez allahım yardım ederse benimledir inşallah bebişim :nazar::3:

sizler ne isim düşünüyosunuz erkek yada kız belli olmadı daha ama kimsenin en azından aklınızdakiler neler?

kızlar benim bulantılarım yeni yeni başlıyo böle içim sürekli karışıyo baz yemekleri hiç görmek bile istemiyorum gecen cumartesi gittik kesemizi ve yolk kesemizi gördük kalp atışları için bu cumartesi gidicez allahım yardım ederse benimledir inşallah bebişim :nazar::3:

sizler ne isim düşünüyosunuz erkek yada kız belli olmadı daha ama kimsenin en azından aklınızdakiler neler?

kız olursa :yıldız:21: erkek olursa yiğit:21::nazar:

kızlar doğuma kaç hafta kala izine çıkıcaksınız???:40:

ben doğuma 1 ay kala falan ayrılırım diye düşünüyorum sonrasında zaten çalışmayacağim ben bizim bakıcak kimsemiz yok yakınlarda

bizde erkek olursa KARAN kız olursa ADA düşünüyoruz.

ben doğuma 1 ay kala falan ayrılırım diye düşünüyorum sonrasında zaten çalışmayacağim ben bizim bakıcak kimsemiz yok yakınlarda

bizde erkek olursa KARAN kız olursa ADA düşünüyoruz.

hım ondan güzelce bakarsın send oh...baran olsa bari karan ne demek kız?

Kızlarr doktorlarını iyi ayarlayın ekim sonu 25.10.2012 tatil 29.10.2012 ye kadar kurban bayramı ve 29.ekim bayramı. dr lar tatile giderlerse :(

en korktugum sey:18::18:buyuk ıhtımalle bayrama gelıcek benım sezeryanda ıstemıyorum nasıl olcak bakalım:26:

bu arada herkese selam kızlar nasılsınız ben cok fena uyuyorum ya dun aksam 7 bucuk yattım sabah kalktım:49:

Karan 1. Kahraman, yürekli. anlamına geliyor eşim ilk duyduğu andan itibaren bu ismi istiyo bende kız ismine karar verdim ada olarak şuan için değişmez ise bunlar olucak.

hadi hayırlısı o zaman canım

en korktugum sey:18::18:buyuk ıhtımalle bayrama gelıcek benım sezeryanda ıstemıyorum nasıl olcak bakalım:26:

bu arada herkese selam kızlar nasılsınız ben cok fena uyuyorum ya dun aksam 7 bucuk yattım sabah kalktım:49:

bende evde olsam hep uyurdum:31:

hoşgeldin şeker, sevindim bebişinin iyi olduğuna:nazar::nazar::nazar: yoktun uzun süredir..mesaj attım sana öbür taraftan aldın mı?

:( muhtemelen tatilden önce sezeryanla almaya çalışacaklar öle tatile gidecekler.. :( inş. sorun çıkarmazlar yaa
ben normal istiyorum (inşallah) artık kim denk gelirse o doğurtur yapacak birşey yok :50:

ben doktor izin verdiği kadar ve dayanabildiğim kadar çalışmak istiyorum.

ben doktor izin verdiği kadar ve dayanabildiğim kadar çalışmak istiyorum.[/QUOTE]

evde zaman gecmez.ben üç hafta kala falan alırım .her an herşeye olabilir.

selam arcak
maşallahh baya uyumuşsun :1: benim yerimede uyuyunn :31: biraz önce jel kullanmak için odaya gittiim içim geçmiş 15-20 dk dalmışım :1: hele sabahları iş için kalkmak :25:

Back
X