hayırlısı kuzum inşallah..sağ salim alalımda kucağımızabrck canım sen niye normal yapamam diosun? kokrtuğun için filan mı yoksa belinde vs bi rahatsızlığın mı var canım?:26:
yok kuzum kötü bişiden dolayı değil. bi kaç akrep burcu tanıdım da ben bana denk geldi belki bilmiorum, çok aksi ters gergin kindar vs vs vs ydiler hep. o yüzden korktum![]()
yaaa deme öyle :) ama bak annede önemli oğlak anne akrep bebiş uyumu iyi, benmde terazi bebişle uyumum biraz kötüü nasip cnm hayırlı evlat olsunda napalımm
canım koç burcuna bak elin değişmişkenkoç anne terazi bebiş bakalım nasıl bişi ortaya çıkıcak?
tabiki tatlım başka isteyen varsa onuda eklerimm
buda seninnn ANNE: KOÇ
Terazi bir çocuk, Koç bir anneye sahipse, birbirine tam karşıt konumdaki iki burcun uyumu ortaya çıkar. Zodyak'ta bu iki burç birbirine 180 derece karşıt konumdadır ve her ikisi de birbirinin eksikliğini tamamlar durumdadır.
Terazi'nin ruhsal armonisiyle bütünleşen bu ilişki, sevgi, birliktelik ve denge üzerine kurulu olacaktır. Bu karşıtlık öylesine mükemmel bir ilişki ortaya çıkaracaktır ki her iki kişilik de adeta tek bir vücut gibi hareket edecektir. Koç'un atılganlığı, hareketliliği terazinin kararsızlığını ve sakinliğini tamamlar. :26: