• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

teşekkür ederim canım nasılsın bu arada iğnelerle aran nasıl ben sabah akşam kullanıyorum sen günde bir mi:49::49::49:

iyiki sordun iğnemi vurmayı unutmuştummmmm:)) evet canım günde 1 tane akşam 22: 00 gibi vuruyorum hergün... iyice alıştım artık bazen morarıyo bazen morarmıyo anlam veremedim bu işee:)

selam arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyom bayadır bitti sonunda:)kızım beni bugün çok üzdü malesef sabah kahvaltı yemedi öğlen yemek yemedi meyve yemedi akşam yemeğide yemedi öle aç aç durdu gece muhallebi yedi bitek şimdi kasıklarım ağrıyo üzüntüyle alakası varmıdır ki panik oldum acık temizlikte yaptım of of çok zor evlat büyütmek...herkes iyidir inşallah...

iyiki sordun iğnemi vurmayı unutmuştummmmm:)) evet canım günde 1 tane akşam 22: 00 gibi vuruyorum hergün... iyice alıştım artık bazen morarıyo bazen morarmıyo anlam veremedim bu işee:)

DÜN AKŞAMANNEMLERDE KALMIŞTIM BENDE EŞİM ŞEHİRDIŞINDAYDI MİSAFİR GELDİ ACELEYLE DÜZGÜN VURAMADIM HERALDE BACAĞIM KÖMÜRGİBİ MOSMOR OLDU YEN GİTTİĞİM DOKTOR 3. AY BIRAKACAKSIN DEDİ AMA DEVLET HASTANESİNDE PAZARTESİ ÖZELE GİDECEM ALLAH İZİN VERİRSE DOĞUMUDA ZATEN ÖZELDE DÜŞÜMNÜYORUM İŞ YERİNDEN ARKADAŞIM DAHA ÖNCE YENİ GİDECEĞİMİN YANINDA ÇALIŞIYORMUŞ ODA BIRAK DİYECEK DEDİ NE YAPACAM BİLMİYORUM ESKİ DOKTORUM DA GİTTİ ARADIM KESİNLİKLE BIRAKMA DİYOR AMA OKUDUKLARIMA GÖRE KALITSAL Bİ HASTALIĞIN OLMADIKTAN SONRA KULLANMAYA GEREK YOKMUŞ ESKİ DOKTORDA BEBEK KENDİNİ ÖLÜME HZIRLAR DİYOR
ANLICAN BİRİNİN DEDİĞİ ÖBÜRÜNÜ TUTMUYOR AMA DEVLET HASTANESİNDEKİ BIRAK DEDİ BUDA BIRAK DERSE IRAKACAM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN KARARSIZLIK ÇOK KÖTÜ BİDE DÜŞÜK YAŞAYINCA KORKUYORUM:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ay gercekten netten bakıyorum şimdi bende 8 haftalık bebişe.beyin hızla büyür diyor.

bu arada bende faceye giremiyorum.

iki aylıkken görülüyor vay be:53: ne hızlı büyümüş.zaten iki ay sonra cinsiyet ögrencez normaldir:))

ay gördüm el çenesinde duruyormuş gibi geldi bana:9: poz vermiş gibi.hatta bana benziyor dedim eşime yok ya diyor :60:

gözleri büyükmi olabilir kız benim gözlerimde büyük..çok değil ama küçük bir göz değil.:nazar::emir_bebek:

canım senin 9. haftaya bakman gerekiyor 8. haftayı bitirmişsin...

merabalar ben de kısmet olursa ekim ayında 2.bebeğimi kucağıma alıcam 6haftalık gebeyim ve 20 aylık da bi kızım var dilerim herşey yolunda gider,RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

tebrik ederimmm :nazar:

kızlarrr bende ekim ay annesiyimmm

merhaba burada sohbet süpermiş.bende ekim annesi olmak istiyorum.13 martta belli olacak.şuan tahminen 6 haftalık gibi ama kesinleşmedi.eşimde bende ekim doğumluyuz.eğer bebişim ekimli olcaksa bu güzel topiğe bende hep gelicem.:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah:49:

slm nasılsınız hayırlı olsun

Canım nereden de buldun o yazımı? :) nerdeyse 1 ay gecmıs ustunden :) haftaya kısmetse doktora gıdıcem 11. Haftamda oluyorum belkı ıkılı testımı de yaparlar bebegımı gormeyelı cok oldu 3 hafta kadar haftaya 1 ay beklemıs olucam herhalde epey buyumustur Allahın ıznıyle

slm canim.ya kizlar benim 2gun once bulantim baslamisti ogun cikardim biraz daha dogerusu su disinda birsey cikaramadim midem bos oldugu icin.ertesi gunde mide rahatsizligim devam etti ama gecti bulanti falan yok daha 1 kez oldu sadece sanki hep midem agriyor ustunde tas varmis gibi.bir problem yoktu ins yani bulanti baslayinca hep devam etmek zorunda mi?

canım benim 6. haftaya girerken midem çok bulandı bi gün,çıkardım hatta.sonra bi iki gün iyiydim,bulantı hissetmedim sonra çok şiddetli başladı.kaç haftalıksın bilmiyorum ama 7. ve 8. haftalarda çok şiddetli bulandı,10. haftaya girerken azaldı yani en azından bişeyler yiyebiliyorum. bi arkadaş da söylemiş 4 hafta şiddetliydi yani,umarım yavaş yavaş daha da azalır.sende 6. hafta civarındaysan ilerleyen günlerde artabilir canım,ama umarım hiç artmaz.bu arada bi arkadaşımında sadece 1 hafta hafif bulantısı oldu.yani olmayadabilir.

DÜN AKŞAMANNEMLERDE KALMIŞTIM BENDE EŞİM ŞEHİRDIŞINDAYDI MİSAFİR GELDİ ACELEYLE DÜZGÜN VURAMADIM HERALDE BACAĞIM KÖMÜRGİBİ MOSMOR OLDU YEN GİTTİĞİM DOKTOR 3. AY BIRAKACAKSIN DEDİ AMA DEVLET HASTANESİNDE PAZARTESİ ÖZELE GİDECEM ALLAH İZİN VERİRSE DOĞUMUDA ZATEN ÖZELDE DÜŞÜMNÜYORUM İŞ YERİNDEN ARKADAŞIM DAHA ÖNCE YENİ GİDECEĞİMİN YANINDA ÇALIŞIYORMUŞ ODA BIRAK DİYECEK DEDİ NE YAPACAM BİLMİYORUM ESKİ DOKTORUM DA GİTTİ ARADIM KESİNLİKLE BIRAKMA DİYOR AMA OKUDUKLARIMA GÖRE KALITSAL Bİ HASTALIĞIN OLMADIKTAN SONRA KULLANMAYA GEREK YOKMUŞ ESKİ DOKTORDA BEBEK KENDİNİ ÖLÜME HZIRLAR DİYOR
ANLICAN BİRİNİN DEDİĞİ ÖBÜRÜNÜ TUTMUYOR AMA DEVLET HASTANESİNDEKİ BIRAK DEDİ BUDA BIRAK DERSE IRAKACAM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN KARARSIZLIK ÇOK KÖTÜ BİDE DÜŞÜK YAŞAYINCA KORKUYORUM:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

korkma bence zaten bi sorun olunca 9 ay hatta doğumdan sonra bile devam edenler oluyo .. demekki bıraksan bişi olmaz bak prof dr ibrahim saraçoğlu diyoki kan sulandırıcı iğne vurulmak yerine günde yarım taze sıkılmış limon suyu için kanınızı doğal sulandırır diyo... yani doktorun bıraktırırsa sende hergün iğne yerine limon suyu iç ben nezaman bırakıcam bilmiyorum ama bi şüphem olursa erken bıraktırırlarsa iğnemi, limon suyu içicem....

Slm kızlar bende aranıza geldim benim 2.ayim bitiyor 3haftadir nete giremedim mide bulantilarim baya arttı yemekten zevk alamiyrum gunün cogunda ac geziyorum :( ve zayıfladım su günler bı an önce geçsin istiyrum . Ben hala dogum icin doktora karar veremedi
Şimdi ona yoğunlaştım bakalım :)

kzılar birşey sorcam ben arzum markalı dıjıtal tartı kullanıyorum hamılelkte zararlımı acaba alalı 4 sene oluyor sankı oyle bırsey hatırlyorum bılgısı olan varmıı

ya cnm kusura bakma ama çok güldüm:1::1::1:
tartının ne gibi bi zararı olabilir:1::1:
Doktorun tartısıda dijital:)

Kızlar günaydınlar bende boğazlarını şişirenler grubuna dahil oldum boğazlarım ve kulaklarım feci halde sabahtan beri limondu c vıtamınydı başka ne yapmalıyım kızlar

canım nereden de buldun o yazımı? :) nerdeyse 1 ay gecmıs ustunden :) haftaya kısmetse doktora gıdıcem 11. Haftamda oluyorum belkı ıkılı testımı de yaparlar bebegımı gormeyelı cok oldu 3 hafta kadar haftaya 1 ay beklemıs olucam herhalde epey buyumustur allahın ıznıyle

canım bende haftaya salı gideceğim dr a aslında yarın gitmek istiyordum ama yerinde yokmuş salı gel dedi bende merak heyecan ve endişeyle bekliyorum

günaydınnn annelerin en güzellerii 8 Mart kadınlar gününüz kutlu olsun, ileriki zmanlarda bebişlerimiz kutlar inş. :)

hepinizi öpüyorumm :49: :nazar: :16:

'Dünyada Herşey kadının Eseridir'

M.Kemal Atatürk.

Kızlar günaydınlar bende boğazlarını şişirenler grubuna dahil oldum boğazlarım ve kulaklarım feci halde sabahtan beri limondu c vıtamınydı başka ne yapmalıyım kızlar

gunaydın canım cok gecmıs olsun:34:

kızla rhepınıze gunaydın:16:
biliyorsunuz ben hamılelıgımı sadece testle öğrenmiştim 2 gün öncede bı devlet hastanesıne gıttım dun sonucları aldım ama kendı doktoruma gosterıcem ondan once sıze osrmak ıstıyorum 6+1 ken dil-beta hcg 56098 yazıyor sızce sonuc nasıl haftamla uyumlu mu:26:

günaydınnn annelerin en güzellerii 8 Mart kadınlar gününüz kutlu olsun, ileriki zmanlarda bebişlerimiz kutlar inş. :)

M.Kemal Atatürk.

saolasın canım bende unutmusum kutlamayı herkesın kadınlar günü kutlu olsun biz kadınlar cok özel varlıklarız:16:
aynı zamanda benım bugun esımel tanısma yıldonumum :nazar:5 yıl oldu:49:

günaydın kızlar,

bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,

3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.

M.Kemal Atatürk.

Günaydın canımmm çok teşekkür ederim hepimizin 8 Mart Kadınlar Günü Kutlu Olsun...inşallah bebişlerimize sağlıkla kavusuruz bir an önce.... ;)

<Kadın;erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!!

öyle olsaydı ezilirdi&#8230;&#8230;!!! üstün olsun diye başından da yaratılmadı&#8230;&#8230;!!

AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI&#8230;&#8230;

Eşit olsun diye&#8230;&#8230;

kolun biraz altında&#8230;

Korunsun diye&#8230;!!!

KALP HİZASINDA SEVİLSİN DİYE!!!

Can DÜNDAR

günaydın kızlar,

bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,

3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.

oooovvv çok canım sıkıldı şu anda! dualarımız bebişinle canım...inşallah seninle kalır... :(

Günaydın kızlarrr kadınlar günümüz kutlu olsun...

Super cnm çok üzüldüm yaa ama bazı bebekler geç gösterebiliyo kalp atışlarını biliyosun...
Başka bir doktora görünsen cnm?

Back
X