• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

arkadaşlar facede gördüm belki okumak isteyenleriniz olabilir...

Hamilelikte Okunması Faydalı Dualar:
1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşirah Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.
saol canım bılgıler ıcın :34:
selam arkadaşlar nasılsınız ben hep gündüzleri pek aranızda olamıyorum akşamları mutlaka halinizi hatrınızı soruyorum ama malesef bana kkimse ne yorum yapıyo ne cevap veriyoo kendi kendime konuşuyomuşum gibiyim...:50:
canım bende aksmaları gıremıyorum bırde gecmısı her zaman okuyamıyorum oyle düşünme:34:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? yarın sabah dra gidecem randevum var dua edin güzel haberlerle geleyim canlarım :16::16: önceki bebeğimi bu haftalarda kaybetmiştim bu randevu çok önemli benim için
ıns guzel haberlerını beklıyoruz canım:34:
Kızlar günaydın ben mafoldum :(
akşam çok kötüydüm eşim gelene kadar öldüm kusmaktan artık kan geldi hep kusmuğumdan boğazlarım zedelendi..
Ben iyiydim bişeyim yoktu..
Yeni başladı bu bulantılar...Bitmesi lazım değilmi artık?Annem dio ben sizde 9 ay boyunca kustum:(İnşallah ona çekmem şuan çok halsiz bitkin bi şekilde işe geldim:(Hiç iyi değilim.Boğazdan kan gelmesi normalmi:(

canım gunaydın
kısıden ksııye degısebılıyor dun ablam dedı büyük kızına hamıleyken artık oylekı kan kusuyorudm dıye cok kötüymüş yanı olabılır o cok zorlanmadan kaynaklanıyor bence ama halsızlıgın ıcın doktora danıs ıstersen:34:

hepınıze gunaydın kızlar super87 bu sabah mı gıdecektı doktora naptıkı acaba:26:

günaydın arkadaslar nasılsınız ?

Hepinize hayırlı cumalar o lsun inşaAllah

arkadaşlar lütfen bana dua edin. 2 saat sonra ilk kontrolüme gidicem. bebişin kalp atışlarını duyamamaktan korkuyorum. lütfen dualarınızı eksik eylemeyin :(

hayırlı cumalar korkma cnaım ıns duyacaksın mınıgının pıtpıtlarını:34:

hayırlı cumalar korkma cnaım ıns duyacaksın mınıgının pıtpıtlarını:34:

inşaAllah arkadaşım.. haziran ayında 2 aylıkken düşük yaptım. bu yuzden içimde garip bir his var ya aynısı olursa diye. korku heyecan hepsi birbirine karıştı. Rabbim hepimiz için hayırlısını eylesin...

Günaydın herkese,

doktora gittim bugün alttan baktı başka bir hekim prof.8 haftalık bebeğin 6 haftalık oldugunu ,gelişmediğini,sağlık olmadıgını söyledi.

pazartesi gel yine bakılsın sonrasında kürtaj yapılır dedi.bizimki gelmeden gidiyor kızlar:ssz:

Allahın takdir ilahisi buymuş,vardır herşeyde bir hayır diyoruz..

Son düzenleme:
kızlarrr dün gittim ve bebeğimi gördüm minicikk küçücükte kalbi var doktor bianda sesi açtı ne olduğumu bilemedim duygulandım gözlerimden süzüldü yaşlar 1 cmmiş fasulye :)))))doktor ritm gayet iyi gelişimide iyi dedi çok mutlu olduk çokkkkkkkkkkkkk :)

kızlarrr dün gittim ve bebeğimi gördüm minicikk küçücükte kalbi var doktor bianda sesi açtı ne olduğumu bilemedim duygulandım gözlerimden süzüldü yaşlar 1 cmmiş fasulye :)))))doktor ritm gayet iyi gelişimide iyi dedi çok mutlu olduk çokkkkkkkkkkkkk :)

gözünaydın canım

günaydın kızlar hayırlı cumalar
süpercim seni okadar taktir ettimki hayran kaldım hatta sana SÜPERSİN:)hakkaten çok güçlü bir insansın ve metanetli davranıyorsun bende senin gibi olsam keşke ...ben kesinlikle bebeğinin kalp atışını duyacaksın diye düşünüyorum .yanlış hatırlamıyorsam bir ara geç döllenme olduğunu söylemiştin bizlere bu yüzden diyorumki biraz geç duyulabilir..hem kanaman kahverengi akıntın falanda yok üstüne üstlük belirtilerin devam ediyor :nazar::nazar:inşallah hepimizin düşündüğü gibi olur bugün güzel haberlerle gelirsin canım

red arkadaşım (nikini tam yazamadım:)) maşalahha göbüş çıkmaya başladı eee normal artık 2 buçuk aylık oldu :nazar::nazar:
benim göbekte hızla büyümekte :25:çünkü çok kilo almış durumdayım:14::14::14: 2.800 kilo almışım bu kadarcık zamanda :14::14::14::14: o gün doktordan büyük bir moral bozukluğu ile çıktım doktorum çok alıyorsun diye kızdı azcık kilonun sana ve bebeğe zaralı olduğunu unutma çok yerim bebeğe faydalı olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun dedi :14::14::14:
kızlar inanın çok yemiyorum tamam iştahım açık ama çok fazlada kaçırmıyorum yemeği :25::25:

Son düzenleme:
Günaydın herkese,

doktora gittim bugün alttan baktı başka bir hekim prof.8 haftalık bebeğin 6 haftalık oldugunu ,gelişmediğini,sağlık olmadıgını söyledi.

pazartesi gel yine bakılsın sonrasında kürtaj yapılır dedi.bizimki gelmeden gidiyor kızlar:ssz:

:14::14::14:cok üzüldüm bı umut vardı ıcımızde ama ne dıyım canım Allahın takdırı dedıgın gıbı Rabbım yardımcınız olsun:34:

Günaydın herkese,

geç döllenme olamazmı yaaa ..hani ben düşünüyorumda senin anlattığına göre çok zayof bir insansın bu yüzden bebeğinde gelişimi biraz geç olmazmı offf ne diyeceğimi bilemiyorumm inan

gözün aydın canım :nazar::nazar::nazar:

süpercim seni okadar taktir ettimki hayran kaldım hatta sana SÜPERSİN:)hakkaten çok güçlü bir insansın ve metanetli davranıyorsun bende senin gibi olsam keşke ...ben kesinlikle bebeğinin kalp atışını duyacaksın diye düşünmüyorum .yanlış hatırlamıyorsam bir ara geç döllenme olduğunu söylemiştin bizlere bu yüzden diyorumki biraz geç duyulabilir..hem kanaman kahverengi akıntın falanda yok üstüne üstlük belirtilerin devam ediyor :nazar::nazar:inşallah hepimizin düşündüğü gibi olur bugün güzel haberlerle gelirsin canım

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım çok sağol:38:

benim durum olumsuz sonuçlandı.yukarıda yazdım..

günaydın arkadaşım. senin adına cok sevindim :) inşaAllah hep böyle sağlıklı bir hamişlik dönemi geçirirsin ve bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olur. bakalım ben de artık 1 saate gidicem dr.a dilerim benim de bebişin kalp atışlarını sağlıkla alabiliriz..

Günaydın herkese,

cnm benimmmm güçlü arkadaşımmm ne kadar olgun bi insansın sen bu durumu ne güzel ne erdemli karşılıyosun sen.
Ben inanıyorum o sesi elbet duyacaksın bekle mutlakaa...
aynı şey 1 hafta önce kkdan arkadaşımla konuştuk gelinleri hamileydi ve bebek her gittiğinde küçük çıkıyodu kalp atışı yoktu...geç döllenmeymiş ama 3-4 hafta beklediler her hafta gittiler sonunda duyuldu kalp atışı.
Ama herşey rabbimden cnm benim rabbim bu sabrının mükafatını elbet verecek:38:
cnmm hadi gözün aydınnnn ben bebeğimin kalp sesini hiç duyamadım daha doktorum dinletmiyor:(
Ritim falan hiç konuşmadık daha biz böle şeyler

süpercim seni okadar taktir ettimki hayran kaldım hatta sana SÜPERSİN:)hakkaten çok güçlü bir insansın ve metanetli davranıyorsun bende senin gibi olsam keşke ...ben kesinlikle bebeğinin kalp atışını duyacaksın diye düşünüyorum .yanlış hatırlamıyorsam bir ara geç döllenme olduğunu söylemiştin bizlere bu yüzden diyorumki biraz geç duyulabilir..hem kanaman kahverengi akıntın falanda yok üstüne üstlük belirtilerin devam ediyor :nazar::nazar:inşallah hepimizin düşündüğü gibi olur bugün güzel haberlerle gelirsin canım

red arkadaşım (nikini tam yazamadım:)) maşalahha göbüş çıkmaya başladı eee normal artık 2 buçuk aylık oldu :nazar::nazar:
benim göbekte hızla büyümekte :25:çünkü çok kilo almış durumdayım:14::14::14: 2.800 kilo almışım bu kadarcık zamanda :14::14::14::14: o gün doktordan büyük bir moral bozukluğu ile çıktım doktorum çok alıyorsun diye kızdı azcık kilonun sana ve bebeğe zaralı olduğunu unutma çok yerim bebeğe faydalı olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun dedi :14::14::14:
kızlar inanın çok yemiyorum tamam iştahım açık ama çok fazlada kaçırmıyorum yemeği :25::25:

yanlış yazmıştım düzeltim :(

Son düzenleme:
geç döllenme olamazmı yaaa ..hani ben düşünüyorumda senin anlattığına göre çok zayof bir insansın bu yüzden bebeğinde gelişimi biraz geç olmazmı offf ne diyeceğimi bilemiyorumm inan

evet canım zayıfım .hatta dün resimlerimi ekledim albüme..malesef canım saglıklı değilmi.demek ki rabbim böyle uygun görmüş.

Günaydın herkese,

geçmiş olsun arkadaşım. dilerim tekrar denediğiniz zaman bebişiniz sağlıklı olur ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur...

ilk hamileliğiniz miydi ?

günaydın arkadaşım. senin adına cok sevindim :) inşaAllah hep böyle sağlıklı bir hamişlik dönemi geçirirsin ve bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olur. bakalım ben de artık 1 saate gidicem dr.a dilerim benim de bebişin kalp atışlarını sağlıkla alabiliriz..

saol cnm umarım alırsın ne güzel bişi o öyle aklıma geldikçe gözüm doluyor hayatımda şimdiye kadar duyduuğum en güzel ses diyebilirim

geçmiş olsun arkadaşım. dilerim tekrar denediğiniz zaman bebişiniz sağlıklı olur ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur...

ilk hamileliğiniz miydi ?

sağol canım allah razı olsun,ilk gebelikti.yaşımız genç daha olsun.allah ne zaman verirse.

Back
X