saol canım bılgıler ıcınarkadaşlar facede gördüm belki okumak isteyenleriniz olabilir...
Hamilelikte Okunması Faydalı Dualar:
1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşirah Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.
canım bende aksmaları gıremıyorum bırde gecmısı her zaman okuyamıyorum oyle düşünmeselam arkadaşlar nasılsınız ben hep gündüzleri pek aranızda olamıyorum akşamları mutlaka halinizi hatrınızı soruyorum ama malesef bana kkimse ne yorum yapıyo ne cevap veriyoo kendi kendime konuşuyomuşum gibiyim...![]()
ıns guzel haberlerını beklıyoruz canımiyi akşamlar kızlar nasılsınız? yarın sabah dra gidecem randevum var dua edin güzel haberlerle geleyim canlarımönceki bebeğimi bu haftalarda kaybetmiştim bu randevu çok önemli benim için
Kızlar günaydın ben mafoldum
akşam çok kötüydüm eşim gelene kadar öldüm kusmaktan artık kan geldi hep kusmuğumdan boğazlarım zedelendi..
Ben iyiydim bişeyim yoktu..
Yeni başladı bu bulantılar...Bitmesi lazım değilmi artık?Annem dio ben sizde 9 ay boyunca kustumİnşallah ona çekmem şuan çok halsiz bitkin bi şekilde işe geldim
Hiç iyi değilim.Boğazdan kan gelmesi normalmi
![]()
canım gunaydın
kısıden ksııye degısebılıyor dun ablam dedı büyük kızına hamıleyken artık oylekı kan kusuyorudm dıye cok kötüymüş yanı olabılır o cok zorlanmadan kaynaklanıyor bence ama halsızlıgın ıcın doktora danıs ıstersen
hepınıze gunaydın kızlar super87 bu sabah mı gıdecektı doktora naptıkı acaba:26: