Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inş. ya kusura bakma bunu hiç düşünemedim neyse kolay bulunan bir meyve Allahtan...
biz de kız olursa reyyan erkek olursa yusuf diye düşünüyoruz....sağlıklı olsunlarda...
bizimde erkek ve kiz isimleri dusunmemiz lazim.bizim isimler daha zor olacak.hem korece isim hem turkce isim benzerligi olanlar...erkek ismi bulduk aslinda eski turk isimlerindenmis 'sangun' ama korece isme cok benziyor. kiz ismi henuz arastirmadik
sağol canımm artık bi parka filan gidip biraz yürüyim barii , saksıdaki toprakları mıncıklasam işe yaramıki acepp??
evet batuhanı bende beğendim tamam dedim .. aslında ilk evlendiğimizde ceren ve eren di fikrimiz, bütün arkadaşlarımız akrabalarımız bilirdi ama bizim çocuğumuz olmadı 5 yıl, en samimi arkadaşımız bile bile koydu çocuğuna cereni 2 . yide erkek olursa eren koyucam dedi biz tabii çok üzüldükk bilerek yapmasa bilmese anlarım ama sadece gıcık verir gibi söyledi çok içime dokunmuştuu ozaman![]()
yok canım ne kusuru bulunan bir meyve nar sonuçta ismini vermiyeyim de benim canım olmayan bir meyveyi isteyip duruyo yazın gelmesini bekliyorum bende isimlerin çok güzel olmuş canım
merhaba kızlar bugun kontrole gıttım tam 7 haftalık kalp atışını duyamadık bebegıde goremedık ama kese duruyor içimi rahat tutmaya calışıyorum ama yınede olmuyor boyle bı durumla karşılasan varmı...
merhaba kızlar bugun kontrole gıttım tam 7 haftalık kalp atışını duyamadık bebegıde goremedık ama kese duruyor içimi rahat tutmaya calışıyorum ama yınede olmuyor boyle bı durumla karşılasan varmı...
Ay benim de canım şimdi olmayan birşey istiyo. Onun yerine hatta başka bir meyve yiyorum şimdi. Hani öbürünün niyetine diyerekten. İkisi de ekşi çünküAma bir çıksın. Canına okuyacağım
![]()
Ay benim de canım şimdi olmayan birşey istiyo. Onun yerine hatta başka bir meyve yiyorum şimdi. Hani öbürünün niyetine diyerekten. İkisi de ekşi çünküAma bir çıksın. Canına okuyacağım
![]()
canımı cıgerımı alıp goturduler sankı 2 gun bıyere gıdıp kalamazdım ust komsuma cıksam 1 saat dolmadan yuz kere arayıp hadı gel artık derdı kuzum.okadar bombos kaldımkı dun gece hıc uyumadan bırbırımızı ızledık.tam otobuse bıncektıkı ben aglamaktan kotu oldum sımsıkı sarılıp oda agladı cok uzdum onu aglatarak.sagolsun kayınvalıdem dert ortagım gıbı onun yanındayım destek cıkıyor evde tutmuyor gezdırıyor.esımde kendıne yenı pc aldı ınternet ve grsme sınırsızmıs grscez sureklı
bende kivi yiyorum onda tadı geliyorr
tez zamanda kavuşursunuz inşallah canım ne kadar sürecekmiş görevi arada bir gelebilecek mi?
sagol cnm gorev 6 aylık ama pasaportu 1 yıllık cıkarttırdılar ve hıc 6 ayda donen yok 7 veye 8 ayı buluyormus bebegım 1 aylık olunca gorebılcek ızın yok cnm bıtırıp gelcek
canımı cıgerımı alıp goturduler sankı 2 gun bıyere gıdıp kalamazdım ust komsuma cıksam 1 saat dolmadan yuz kere arayıp hadı gel artık derdı kuzum.okadar bombos kaldımkı dun gece hıc uyumadan bırbırımızı ızledık.tam otobuse bıncektıkı ben aglamaktan kotu oldum sımsıkı sarılıp oda agladı cok uzdum onu aglatarak.sagolsun kayınvalıdem dert ortagım gıbı onun yanındayım destek cıkıyor evde tutmuyor gezdırıyor.esımde kendıne yenı pc aldı ınternet ve grsme sınırsızmıs grscez sureklı
Aynı şeyi istiyoruz galibaAaahhhhhh bir çıksa
![]()
Ayyy inanmıyorum.... Arkadaşınız çok ayıp etmiş yaa.... İnanılmaz birşey. İnsannasıl kırılır nasıl üzülür. Kendi düşündüğümüz isim olsa bile koymazdım ben. Yada illa koyacaksam ne bileyim nezaketen sorardım falan yani. Canım boşver sen o isimleri artık. Eşinin fikri gayet güzel. Bizimkinin de babası müzisyen o yüzden Melodi çok uyumlu kız olursa ama erkek olursa bilemiyoruz.![]()