• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

amin canım inş. ya kusura bakma bunu hiç düşünemedim neyse kolay bulunan bir meyve Allahtan...
:16::16::16:

biz de kız olursa reyyan erkek olursa yusuf diye düşünüyoruz....sağlıklı olsunlarda...

yok canım ne kusuru bulunan bir meyve nar sonuçta ismini vermiyeyim de benim canım olmayan bir meyveyi isteyip duruyo yazın gelmesini bekliyorum bende isimlerin çok güzel olmuş canım

bizimde erkek ve kiz isimleri dusunmemiz lazim.bizim isimler daha zor olacak.hem korece isim hem turkce isim benzerligi olanlar...erkek ismi bulduk aslinda eski turk isimlerindenmis 'sangun' ama korece isme cok benziyor. kiz ismi henuz arastirmadik

hmm ısınız zor canım:9:

ben de kız olursa serra erkek olursa kutay ya da kaan ıstıyorum bakalım:31:

sağol canımm artık bi parka filan gidip biraz yürüyim barii , saksıdaki toprakları mıncıklasam işe yaramıki acepp??

evet batuhanı bende beğendim tamam dedim .. aslında ilk evlendiğimizde ceren ve eren di fikrimiz, bütün arkadaşlarımız akrabalarımız bilirdi ama bizim çocuğumuz olmadı 5 yıl, en samimi arkadaşımız bile bile koydu çocuğuna cereni 2 . yide erkek olursa eren koyucam dedi biz tabii çok üzüldükk bilerek yapmasa bilmese anlarım ama sadece gıcık verir gibi söyledi çok içime dokunmuştuu ozaman :(

Ayyy inanmıyorum.... Arkadaşınız çok ayıp etmiş yaa.... İnanılmaz birşey. İnsannasıl kırılır nasıl üzülür. Kendi düşündüğümüz isim olsa bile koymazdım ben. Yada illa koyacaksam ne bileyim nezaketen sorardım falan yani. Canım boşver sen o isimleri artık. Eşinin fikri gayet güzel. Bizimkinin de babası müzisyen o yüzden Melodi çok uyumlu kız olursa ama erkek olursa bilemiyoruz. :D

merhaba kızlar bugun kontrole gıttım tam 7 haftalık kalp atışını duyamadık bebegıde goremedık ama kese duruyor içimi rahat tutmaya calışıyorum ama yınede olmuyor boyle bı durumla karşılasan varmı...

yok canım ne kusuru bulunan bir meyve nar sonuçta ismini vermiyeyim de benim canım olmayan bir meyveyi isteyip duruyo yazın gelmesini bekliyorum bende isimlerin çok güzel olmuş canım

Ay benim de canım şimdi olmayan birşey istiyo. Onun yerine hatta başka bir meyve yiyorum şimdi. Hani öbürünün niyetine diyerekten. İkisi de ekşi çünkü :D Ama bir çıksın. Canına okuyacağım :D

merhaba kızlar bugun kontrole gıttım tam 7 haftalık kalp atışını duyamadık bebegıde goremedık ama kese duruyor içimi rahat tutmaya calışıyorum ama yınede olmuyor boyle bı durumla karşılasan varmı...

allah allah doktor ne dıyor pekı canım:26:

başka dr a da gitseydin belki ultrason aleti iyi değildir net göstermiyodur daha iyi makinası olan biyere git

canımı cıgerımı alıp goturduler sankı 2 gun bıyere gıdıp kalamazdım ust komsuma cıksam 1 saat dolmadan yuz kere arayıp hadı gel artık derdı kuzum.okadar bombos kaldımkı dun gece hıc uyumadan bırbırımızı ızledık.tam otobuse bıncektıkı ben aglamaktan kotu oldum sımsıkı sarılıp oda agladı cok uzdum onu aglatarak.sagolsun kayınvalıdem dert ortagım gıbı onun yanındayım destek cıkıyor evde tutmuyor gezdırıyor.esımde kendıne yenı pc aldı ınternet ve grsme sınırsızmıs grscez sureklı

canımı cıgerımı alıp goturduler sankı 2 gun bıyere gıdıp kalamazdım ust komsuma cıksam 1 saat dolmadan yuz kere arayıp hadı gel artık derdı kuzum.okadar bombos kaldımkı dun gece hıc uyumadan bırbırımızı ızledık.tam otobuse bıncektıkı ben aglamaktan kotu oldum sımsıkı sarılıp oda agladı cok uzdum onu aglatarak.sagolsun kayınvalıdem dert ortagım gıbı onun yanındayım destek cıkıyor evde tutmuyor gezdırıyor.esımde kendıne yenı pc aldı ınternet ve grsme sınırsızmıs grscez sureklı

tez zamanda kavuşursunuz inşallah canım ne kadar sürecekmiş görevi arada bir gelebilecek mi?

Bu arada bızımde ısımlerımız hazır 1 oglum var adı çINAR EFE bıdaha oglum olursa çAGAN EGE olucak kızım olursada ADA SU olucak

sagol cnm gorev 6 aylık ama pasaportu 1 yıllık cıkarttırdılar ve hıc 6 ayda donen yok 7 veye 8 ayı buluyormus bebegım 1 aylık olunca gorebılcek ızın yok cnm bıtırıp gelcek

Allah kavuştursun canım iyki kayınvaliden destek oluyor. zaman çabucak geçsin

ALLAH seni en kısa zamanda eşine kavuştursun canım okurken gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu ya...üzülme canım bebişin var onu düşün..sayılı gün çabuk geçer..ben neleri geçirdim zaman herşeyin ilacı bunu anladım.

selam kızlarrr nasılsınız cuma günü kontrolüm var çok heyecanlıyım ayrıca ağzım sulandı erikkkkk:27::27:çok fena ya 1 ay kaldı sanırım olmasına 23 nisan da oluyo diye hatırlıyorum sizce?:56:

CANIM YAA inan kaç gündür sen geliyosun aklıma inşallah Rabbim tez zamanda kavuşturur sizi , ALLAH sabır ve kolaylık versin...

Ayyy inanmıyorum.... Arkadaşınız çok ayıp etmiş yaa.... İnanılmaz birşey. İnsannasıl kırılır nasıl üzülür. Kendi düşündüğümüz isim olsa bile koymazdım ben. Yada illa koyacaksam ne bileyim nezaketen sorardım falan yani. Canım boşver sen o isimleri artık. Eşinin fikri gayet güzel. Bizimkinin de babası müzisyen o yüzden Melodi çok uyumlu kız olursa ama erkek olursa bilemiyoruz. :D

aynen öyle canım görsen enn samimi arkadaşım eşide eşimin enn samimi arkadaşı zaten yabancı olsa az görüştüğümüz biri olsa hiç kafaya takmam sonuçta herkes koyabilir ..

ama bizden 2 yıl sonra evlendiler düğün günü hamile kaldı kızı oldu koydu cereni soranlarada tatlıcıkların fikriydi onlar koydu sayılır dedi, bu arada 2. yede hamile kaldı bi arkadaş ortamında sordum isim ne düşündünüz erkek olursa dedim EREN demesinmi eşimde bende o ortamda bulunan diğer arkadaşlarımızda donduk kaldık , sonra kızın kocası kızı azarladı sus dedi konuyu değiştirdi... biz zaten taa ilk onlar koyunca vaz geçmiştik artık şimdi oğlumun ismi hazır kızım olursada daha cici bi isim bulucam inşallah......

bu arada melodiyee bayıldım çok hoşşş:)

Son düzenleme:
Back
X